- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
Eşim Yüksek Lisans sınavına hazırlanıyor Matematik konusunda işyerinden arkadaşı akşamları bize geliyor eşime ders anlatmak için,adam MAŞALLAH Türkiyede ilk 80 girmiş.Daha yeni tanıyorum.
Neyse dün biz mutfaktayız, eşim namaz kılmaya gitti baktım bizimki sıkıntılı;
-Yenge biri var ben hoşlanıyorum ama o benden 2,5 yaş büyük galiba kopleks yapıyor uzaklaştı benden
neyse ayrıntılarına girmiysem anlattıda anlattı benden akıl istedi bende kendimce yardımcı olmaya çalışıp dertleştik.Eşim gelince abi ne geliyon bi konuşturmadın dedi:) Sonra kendi kendime bunu farkettim tuhaf bi şekilde samimi olduğum olmadığım,herkes gelip sıkıntılarını benimle paylaşıyor

çok ilginç geldi eşimin ergen erkek yiğeni bile bitek bana açılıyor,ailem annem abim arkadaşlarım bi yana tanımadığım yada yeni yeni tanımaya başladığım insanlarda gelip çekindikleri ,sır diye sakladıklarını bana anlatıyor,Allah var bende iyi sır saklarım ama bunu nasıl farkediyolar onu anlamadım

Yani acaba yüzümde biraz cizgiler oluştu artık daha yaşlı ve anaç mı görünüyorum,Yada ne biliyim ketum mu duruyorum uzaktan,yani bu nasıl anlaşılır o kadar kişinin sırrı birikti ki içimde ,bide duygusal kadınım dertleniyorum sıkıntılarına
Hayır herzaman anlatsınlar elimden geldiğince dertlerine derman olmak hoşuma gidiyor çünkü rahatladıklarını görüp mutlu oluyorum.Ama tuhaf geliyor bu durum,nasıl ayırt edilir bu durumlar bende gidip birine anlatıp rahatlamak istiyorum ama içime atıyorum çoğu zaman

Neyse dün biz mutfaktayız, eşim namaz kılmaya gitti baktım bizimki sıkıntılı;
-Yenge biri var ben hoşlanıyorum ama o benden 2,5 yaş büyük galiba kopleks yapıyor uzaklaştı benden

neyse ayrıntılarına girmiysem anlattıda anlattı benden akıl istedi bende kendimce yardımcı olmaya çalışıp dertleştik.Eşim gelince abi ne geliyon bi konuşturmadın dedi:) Sonra kendi kendime bunu farkettim tuhaf bi şekilde samimi olduğum olmadığım,herkes gelip sıkıntılarını benimle paylaşıyor

Yani acaba yüzümde biraz cizgiler oluştu artık daha yaşlı ve anaç mı görünüyorum,Yada ne biliyim ketum mu duruyorum uzaktan,yani bu nasıl anlaşılır o kadar kişinin sırrı birikti ki içimde ,bide duygusal kadınım dertleniyorum sıkıntılarına