• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

bu kadar sikma canini temizlik bu yapilir yapilmazsa da yarina kalsin soylede dusun bu temizligi bir cesit spor gibi yapabilirsin canim hemde bol yorucu spor
ben temizlik yaparken oyle dusunuyorum simdiye kadar evi mis gibi yapmissindir herhalde

Ay Sağol birden bire içinde böyle birşey olunca insan şokluyor birde elimde değil sinirlenince yada moral bozulunca insan oturup ağlar rahatlar bende boyle durumlarda agridan agliyorum

Alinaras sende durum nasıl sanırım senin oglus izin vermiyor bu aralar ugramiyor
evet sorma nefes adirmiyor resmen bende kilo durumu vahim 99.8 odemdenmi bilemiyrimmmmm ama gecen tartida 98.4 gormustum:43: ah bu regli yaktin beni artik icimden yesilcay agaci cikacak gercci ne yalan soyleyim bu bir haftada hic yurumedim su alete iki ciktim itiraf ettim bir de o geceki nutella hala icime dert oldu neyse bu hafta kendimi resetleyip yine yeni yeniden baslicam:16:

kutlarim super gidiyorsun azmine hayranim :8: bize de iyi geliyor sanki kendim vermis kadar seviniyorum gidecek bu kilolar ogulcuklarimiz icin kendimiz icin hayatimizin geri kalanini sisko olarak gecirmek istemiyoruz saglikli bedenler icinde olmamiz dilegiyle...:16:

Alinaras sende durum nasıl sanırım senin oglus izin vermiyor bu aralar ugramiyor
evet sorma nefes adirmiyor resmen bende kilo durumu vahim 99.8 odemdenmi bilemiyrimmmmm ama gecen tartida 98.4 gormustum:43: ah bu regli yaktin beni artik icimden yesilcay agaci cikacak gercci ne yalan soyleyim bu bir haftada hic yurumedim su alete iki ciktim itiraf ettim bir de o geceki nutella hala icime dert oldu neyse bu hafta kendimi resetleyip yine yeni yeniden baslicam:16:

Ne dert ediyorsun canım ya arada yemezsen tüm diyet boşa gider bir lokma al bir şey olmaz abartma ama bazen regl de vücut 2 kiloya kadar su tutuyor o yüzden sen dikkat etmeye devam et belki birden düşer bol bol maydanoz ye üzerine limon sık ödem atarsın

kutlarim super gidiyorsun azmine hayranim :8: bize de iyi geliyor sanki kendim vermis kadar seviniyorum gidecek bu kilolar ogulcuklarimiz icin kendimiz icin hayatimizin geri kalanini sisko olarak gecirmek istemiyoruz saglikli bedenler icinde olmamiz dilegiyle...:16:

Canim ya sırf ufakliklar bizlerden utanmasinlar biz de sokakta yürürken mutlu olalım kendimize guvenimiz geri gelsin eşim yine kıskançlık kirizlerine girsin istiyorum cok mu istiyorum

oo esracim supersin sen ya bu gidisle benim kiloma inecen bense hala yerimde sayiyorum
pazartesiden beri 2 kilomu verdin
alinaras bendensin canim bende ayniyim sen veremedinmi azmi verdin

Size bir itiraf ben yaklaşık üç senedir makyaj yapmiyorum çünkü kendimi balon gibi şişirilmiş gibi hissediyorum makyajinda yakismadigini düşünüyordum. önceden bakkala giderken bile suslenirdim. kararverdim 70 li kilolari görmeye başlayınca tekrar suslenmeye de başlayacağım o yuzden cok dikkat etmem lazım

hepimiz verelim birlikte ins
suslenelim giydiklerimiz yakissin
bende sabah peynir yumurta haslanmis 2 c recel cok az ekmek yedim
okuldada yerlimali haftasi yapmislar ikram vardi yemedim once olsa atlardim ama simdi yemedim cok da guzeldi ikramlar
simdide tup bitmis yemekde yok ekmek yok evde ne yiyecem ben ya cok acim cok

hepimiz verelim birlikte ins
suslenelim giydiklerimiz yakissin
bende sabah peynir yumurta haslanmis 2 c recel cok az ekmek yedim
okuldada yerlimali haftasi yapmislar ikram vardi yemedim once olsa atlardim ama simdi yemedim cok da guzeldi ikramlar
simdide tup bitmis yemekde yok ekmek yok evde ne yiyecem ben ya cok acim cok

Yazık sana kötü olmuş bişiler alsaydin keşke. Bu arada tebrik ederim kendini iyi tutmussun pazartesiye kadar devam sonunda yüzümüz gülsün fıstık gibi olalım alem kiskansin :-D

Yazık sana kötü olmuş bişiler alsaydin keşke. Bu arada tebrik ederim kendini iyi tutmussun pazartesiye kadar devam sonunda yüzümüz gülsün fıstık gibi olalım alem kiskansin :-D

ohhhh sefam olsuun
ya ne güzel sey kıskanılmak
özellıkle esim tarafından
kendımı bu sekılde hıc güzel bulmuyorum

ohhhh sefam olsuun
ya ne güzel sey kıskanılmak
özellıkle esim tarafından
kendımı bu sekılde hıc güzel bulmuyorum

Aynen öyle ilk önce olmayan kıyafetlerime girmek istiyorum sonra da deli gibi alışveriş yapacagim özellikle hiç bir şey almiyorum sabrediyorum sonunda fıstık olacağız inş

Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum
sonuna kadar arkanızdayım belki bana da örnek olur ne güzel ben karar versem de ertesi gün tutmakta zorlanıyorum kendimi :( yalnız kilo vermeye başlayınca bir yerde duruyormuş işte orada pes etmemek gerekiyormuş diyet yapan ve başarıya ulaşan kuzenim öyle demişti, işte ben bir yerde duracağı yere kadar bile kilo veremedim. Hep beraber kurtulalım şu fazlalıklarımızdan.

Back
X