• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

komşu nihayet geldin tek basına diyet cok zor oluyo :( azmini kaybetme benım de bu sure içinde bırakıp başladığım çok oldu ama yenıden basladım hep unutma yaza az kaldı :)

esra yıne güzel bır başlangıç yapmışsın gecmısı unutup geleceğe bakmak lazım hayatta bazen
ınsallah bu sefer kesın sonuca ulaşmak umıdıyle

komşu nihayet geldin tek basına diyet cok zor oluyo :( azmini kaybetme benım de bu sure içinde bırakıp başladığım çok oldu ama yenıden basladım hep unutma yaza az kaldı :)

Yok bu sefer birakmayi düşünmüyorum gerçi biraz vakit sorunu yasiyorum dershaneye de basladim ama yapacak bir sey yok senin nasil gidiyor

esra yıne güzel bır başlangıç yapmışsın gecmısı unutup geleceğe bakmak lazım hayatta bazen
ınsallah bu sefer kesın sonuca ulaşmak umıdıyle

Ay inş bu üçüncü gün sabah ackarnina tartilmistim basladigim gun ayni sekilde tartildim bir kilo gitmiş iki gunde bir kilo gayet moral bu gun de gittiyse cok sevinecegim sabah bir daha tartilacagim bol bol su iciyorum aynen dedigin gibi gelecege bakiyorum ins yaza kadar biraz toparlanirim ins hepimiz gönlümüzce veririz kiloları

Adet olunca gidip test yaptircam .aslinda soyle bi sorun var bu hormonal durum kilo aldiryo kilo alinca daha cok bozukluk olyo yani bi cesit kisir dongu .ben hormon tedavisi gordum ondan sonra kilo aldim bi turlu veremedim .gercekten bisey deneyip memnun kaldiginiz bise varsa bana da soleyin .erkek arkadasim var nisan falan dusunyo ama ben durumumdan dolayi reddediyorum surekli .kilosu olanlar beni anlar .bide ben 106 kiloyum ama disardan 80 gorunuyorum en fazla.cunku cok fazla spor yaptim ondan ole .o yuzden herkes dusuncemi sacma buluyo bes on kilo versen yeter diyo ama benim en az 40 vermem gerekiyo.

Sanslisin ben oldugumdan cok daha fazla gösteriyorum cildim sarkmaya cok musait diyet yaparken ara ara spor yaptim ama birakinca daha kötü oldu bir hafta gecsin bünyem alissin baslamayi düşünüyorum deneyip de memnun kaldigim bir sey yok sadece ara ara ot cayi iciyorum

Iki gündür yazamıyorum çünkü dershaneye basladim ders calisiyorum ama bu diyet yapmiyorum demek değil aynen dikkat ediyorum bu sabah tartildim 84,5 çıktım 86,5 ile basladim daha hafta olmadi bakalim yarin ne olacak:52:

Yok bu sefer birakmayi düşünmüyorum gerçi biraz vakit sorunu yasiyorum dershaneye de basladim ama yapacak bir sey yok senin nasil gidiyor

ben de son gunlerde ıyıce bıraktım yarın aynı duzenımden devam edıcem ama hedefim temmuza kadar 15 kg

Back
X