Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşu nihayet geldin tek basına diyet cok zor oluyoazmini kaybetme benım de bu sure içinde bırakıp başladığım çok oldu ama yenıden basladım hep unutma yaza az kaldı :)
esra yıne güzel bır başlangıç yapmışsın gecmısı unutup geleceğe bakmak lazım hayatta bazen
ınsallah bu sefer kesın sonuca ulaşmak umıdıyle
Cok sevindim esra basladigina. Yazaca verelim su kilolari artik.bende bugun basliyorum canim.
Adet olunca gidip test yaptircam .aslinda soyle bi sorun var bu hormonal durum kilo aldiryo kilo alinca daha cok bozukluk olyo yani bi cesit kisir dongu .ben hormon tedavisi gordum ondan sonra kilo aldim bi turlu veremedim .gercekten bisey deneyip memnun kaldiginiz bise varsa bana da soleyin .erkek arkadasim var nisan falan dusunyo ama ben durumumdan dolayi reddediyorum surekli .kilosu olanlar beni anlar .bide ben 106 kiloyum ama disardan 80 gorunuyorum en fazla.cunku cok fazla spor yaptim ondan ole .o yuzden herkes dusuncemi sacma buluyo bes on kilo versen yeter diyo ama benim en az 40 vermem gerekiyo.
Yok bu sefer birakmayi düşünmüyorum gerçi biraz vakit sorunu yasiyorum dershaneye de basladim ama yapacak bir sey yok senin nasil gidiyor
ben de son gunlerde ıyıce bıraktım yarın aynı duzenımden devam edıcem ama hedefim temmuza kadar 15 kg
Hadi hayirlisi asıl gerisi hallolur bayasini vermissin bile