sıra bende.. yarın bende doğuma gidiyorum

LELAL

fınfık kurdum büyüyor
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
2.631
1
116
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

:CüvCüv: kasım anneleri merhaba, :CüvCüv:
hamileliğimin başlangıcından bu yanda çalışma hayatımda sadece yazılarınızı takip etmekle geçirdiğim, izne ayrılınca da aktif olarak sohbetlerinize katılmaya çalıştığım ama özetle sizlerden çok şey öğrendimi söylemek isterim.
çok şükür rahat geçirdiğim 9 ay ın sonuna geldim.yarın minik meleğimi ben de kollarıma alacağım. dolayısıyla bi kaç gün ben de sizlerin sohbetlerini takip edemeyip katılamayacağım.
bu zaman içinde doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerin bebeklerini allah bağışlasın ve allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin .. hepimizin bebekleri hayırlı evlatlar olur inşallah.
döndüğümde uzunundan ben de bi doğum hikayesi yazıp hamiş annelerin meraklarını gidermek için koyacağım , tabi bizim cadı izin verirsse
hepinizi kocaman öpüyoruz. bizim için de dualarınızı eksik etmeyin olur mu a.s.

allah şimdiden analı babalı büyütsün.
hemencik toparlanırsın inş a.s.
doğum hikayeni uzun uzun bekliyoruz

sağlıcakla kavuşursun bebişine inşallah
güle güle büyütmen dileklerimle

a.s.Allah yardımcın olsun. sağlıklı sıhatli kucağına al bebişini. dualarım seninle. sende bizi unutma. cumaya kadar görüşemeyiz belki bende meleğimi almaya gideceğim. görüşürüz en kısa zamanda inş.

off ne heyecanlı yakında bizde yazıcaz doğuma gidioz diye allah sağlıkla kurtarsın sizi sizleri günümüz gelince bizide kimsenın kucağını rabbim boş bırakmasın

kolay bir doğum yaşarsın inşallah en kısa zamanda hikayen miniğinin resimleriyle bekliyorum
dualarında benide unutma,

Canım dualarımız seninle,hayırlı bir doğum sağlıklı bir evlatla aramıza dönmeni diliyorum.
Duru pabucu yarımı da şimdiden kokluyorum :)

Back
X