Sıra

Çubukta köy çok öyle olabilirler bence
Köyden de yolcu alıyor otobüs gayet insani bir şekilde sırayla biniyor insanlar hatta yaşlılara yardım ediyorlar kendi aralarında falan. Yanlış tespit. Sasy’ydi sanırım, onun ironi yaptığını düşünüyorum ancak sizin asla :)

Neden köylü olsunlar demiş, ben de köy çok orada dedim. Sırayı gasp eden kim bilemem.

Hey gidi günler ben Ankara’da okurken, bir akrabamızdan yurda dönerken meşrûtiyet caddesinden otobüse binerdim. Hele bir yanlış yerinde dur o sıranın. Hemen müdahale eder uyarırlardı da sıranın ucunu bulurdum.

Yasadgım semtte mınıbus sırası var haliyle burdada aynısı oluyor sonradan öne geceler bende tabi sarteller atıyo essek basımıyım o kfadar beklıcemde öne gecıcekler direk bagırıyorum. Hatta yaza gırerkende hamileyim yorulmuşum bı yaskı kadınla yanında bı kac kısı gectı önden basladım bagırmaya birbirimize gırıyoduk mınıbuste hakkımı yedirmem sızde bagırın rencide olsunlar. Boyle gerzek cokk.

Ayrıca o bölgede evler var fiyatları uygun. 5 saat yol çekmektense bu seçeneği bir değerlendir.

Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?
Bu agresiflikle nasıl yaşayabiliyorsun?
Çubukta bir süre çalıştım. O nedenle yardımcı olacak bir öneride bulundum ama inanılmaz tuhaf bir karakterin varmış.

Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?
Galiba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.

Bizim zamanımızda,bizim okulda da aynıydı durum.yurda giden tek dolmuş vardı.bir saat beklediğimiz oluyordu çünkü ya dolmuş dolu geçiyordu ya da dediğiniz gibi yer kalmıyordu.hele ki ilk zamanlar sadece saat başı gelen belediye otobüsü vardı,bildiginiz yapışık şekilde gidiyorduk yol boyunca.neler neler yaşanmıyordu.ha çözüm bulduk mu Hayır değişen bişey olmadı.okul içinde en bastaki durağa gidip ordan binmeyi denedik sonra öteki öğrenciler de fark etti yine aynı.ya da 3 5 km yol.yürüyüp E5 ten başka dolmusa bindik.

Köylü olduklarını nereden çıkardınız

ayy bıktırdınız he bir şeyi yazarken 18181817 kez mi düşünücem ben be? internet meme'i o ablacım, köyüne de köylüne de bir şey demedik. köylüyü hakir gören biri olsam burda bunu açıkça mı yazarım?

Hahahaha böyle kasılan duyarlara bayılıyorum.
Konu sahibi de bana yurumus ne alakaysa.

Galiba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.
Hayır değilim. Hayatınız gibi yanlış bir düşünce, üzgünüm

Ha bir de şişe kapağı açamadığı için kendisine ayrıcalık verilmesi gerektiği düşünen aklı kıt bir doktora imrenmektense sokağı süpüren temizlik görevlisine imrenirim. En azından neyi nasıl yapacağını biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…