Köyden de yolcu alıyor otobüs gayet insani bir şekilde sırayla biniyor insanlar hatta yaşlılara yardım ediyorlar kendi aralarında falan. Yanlış tespit. Sasy’ydi sanırım, onun ironi yaptığını düşünüyorum ancak sizin asla :)Çubukta köy çok öyle olabilirler bence
Bilmem ki S sassyassyy bazen patavatsızca yorumlar yapabiliyor mazur görünYinede köylüleri küçük görmesimi lazım
Neden köylü olsunlar demiş, ben de köy çok orada dedim. Sırayı gasp eden kim bilemem.Köyden de yolcu alıyor otobüs gayet insani bir şekilde sırayla biniyor insanlar hatta yaşlılara yardım ediyorlar kendi aralarında falan. Yanlış tespit. Sasy’ydi sanırım, onun ironi yaptığını düşünüyorum ancak sizin asla :)
Öğrenciler diye anlattım ya Aysenaz93 Hanım konuda.Neden köylü olsunlar demiş, ben de köy çok orada dedim. Sırayı gasp eden kim bilemem.
Anlamadım çubuk’un köyündeki çocuk orada okuyamaz mı?Öğrenciler diye anlattım ya Aysenaz93 Hanım konuda.
Köy şehir ayrımı nalaka burada? Öğrenci nerede yaşarsa yaşasın öğrencidir.Anlamadım çubuk’un köyündeki çocuk orada okuyamaz mı?
Bi köylü olarak mazur göremiyorumBilmem ki S sassyassyy bazen patavatsızca yorumlar yapabiliyor mazur görün
Ben ayırmadım köy-şehir diye. Konumuz farklı ama anlatamadım neyseKöy şehir ayrımı nalaka burada? Öğrenci nerede yaşarsa yaşasın öğrencidir.
Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?Ayrıca o bölgede evler var fiyatları uygun. 5 saat yol çekmektense bu seçeneği bir değerlendir.
Bu agresiflikle nasıl yaşayabiliyorsun?Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?
Galiba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?
Ayrıca o bölgede evler var fiyatları uygun. 5 saat yol çekmektense bu seçeneği bir değerlendir.
Öneriniz için teşekkürler ancak hitabetiniz doktor olduğunuzu iddia ettiğinizden mi laçka?
Köylü olduklarını nereden çıkardınız
Hahahaha böyle kasılan duyarlara bayılıyorum.ayy bıktırdınız he bir şeyi yazarken 18181817 kez mi düşünücem ben be? internet meme'i o ablacım, köyüne de köylüne de bir şey demedik. köylüyü hakir gören biri olsam burda bunu açıkça mı yazarım?
Hayır değilim. Hayatınız gibi yanlış bir düşünce, üzgünümGaliba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?