Sıra

Doktor olmadigima emin olmani saglayan nedir?

Bilmem ki S sassyassyy bazen patavatsızca yorumlar yapabiliyor mazur görün

doğru tespit altına imzamı attım. tebrikler bazı şeyleri çabuk kapıyorsun yarın gel fahri danışmanım olarak işe başla.

A anon kusuruma bakmayın konuyu dağıtmış olmayayım, son mesajım bu konuya.

Allah’im herkes patlamaya hazir bomba mubarek.

Kadıncağız iyilik adına öneride bulunmuş yazdığınıza bakın. Hanginiz laçka bariz belli yani.
Böyle insanlara hayatın her alanında rastlıyoruz maalesef. Ben alıştım artık. Zaten toplumun alt kesiminden birçok insanla muhattap oluyorum, şaşırmıyorum bu çıkışlara.

guuuddbaayyyy:))))
Hoşçakal fıstııııkkk, he bu arada yazdığın yorumun ironi olduğu anlaşılmamış, hem anne hem baba tarafından akrabalarının bir kısmı hala köyde yaşayan, köydeki akrabalarını ziyarete gidince lastik ayakkabı ve şalvar giymekten keyif alan biri olarak yazıyorum :)

Konus cikmis cigirindab ama ven yine de yazayim pursaklara ozel halk otobusu hizmet vermeye basladi yakinda universiteye de verilecektir fazlasiyla diye dusunuyorum ins tabi.

kendinize givenin ve her defasinda olay cikartim. hem gunun strwsini atarsiniz hem de boyle boyle terbiye olurlar. aman simdi laf isitmeyelim
diye geri dururlar. okulun facebook grubuna varsa itiraf grubuna bu durumla ilgili ses cikarmayi itiraz etmeyi ogutleyen yazi yollayin paylasin. gundem edin. duraga el afisi yapistirin medeni ol siraya gir seklinde. arkadasim bana yer tutty diye bir sey yok. bana bir kere arkadasim kutuohanede yer tutmustu biri gelip esyalarimi jenara kaydirip oturmus. inanin cok hakliydi hic sesimi cikarmadan esyalari alip ciktim.

Galiba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.

Egon uzaydan görünecek artık Ayşenaz.Biraz mütevazı olmayı denesen.Bu memlekette doktorluktan hariç başka mesleklerde var .Saygınlik mesleğe değil kişinin şahsına gösterilir.Ayrica kimsenin insani çalışma saatleri olmayan bir mesleğe özenecegini düşünmüyorum .Tabi bu benim düşüncem :) :)

Böyle insanlara hayatın her alanında rastlıyoruz maalesef. Ben alıştım artık. Zaten toplumun alt kesiminden birçok insanla muhattap oluyorum, şaşırmıyorum bu çıkışlara.
Kimseyi aşağılayamazsınız kendinize gelin.
Egonuz Everest'e değiyor ne bu havalar. Alt kesimmiş
Sizce bunu başkalarının fotoğraflarını kullanarak burada "benim" diyerek yalan söyleyen insanın söylemesi çok ironik değil mi?
Hani fotoğraflarınız yalan,mesleğinizde yalan. Mesleğe dair gram bilginiz yok gelip insanları aşağılıyorsunuz ama kimin ne olduğu buradan çok belli oluyor. Üzüldüm sizin adınıza. Psikolog arkadaşınız -)) vardır,gidip bir tedavi olun,sürekli yalan söylemek ve kendisini olmadığı gibi biri gösterip farklı bir kişiliğe bürünmek bir hastalıktır ama tabii siz bunu zaten biliyorsunuzdur.

Galiba sağlıkçısın. Genelde onlarda doktorlara karşı bu tavrı görüyorum. İmrenme kaynaklı diye düşünüyorum.
Mesela sizin neyinize imrenecekler? Sadece meraktan soruyorum.
Yalan olduğu ortaya çıkan fotoğraflarınıza mı,önünü bir türlü alamadığınız yalanlarınıza mı yoksa doktor olmayıp (en ufak bilginiz bile yok,başka bir konuda daha korunma yöntemlerini bile bilmediğinizi açıkça belli ettiniz) doktorculuk oynamanıza mı? gerçekten böyle bir kişiliğe imrenmek kim ister?

Bana garip gelmedi. Senin işin vardır birlikte döneceğini kişi gider yer tutar. Ancak sıkıntı okul ve Büyükşehir de. Yani rektörlük ders çıkış saatleribi belediyeye bildirmeli ona göre otobüs sağlanmalı. Siz o sıradaki arkadaşlardan imza toplayıp rektörlüğe götürün. Kaldıki halinizi görmüyorlar mı? Aynı anda 4 otobüs kaldırmak çok mu zor.

Ben hacettepe de okudum, ilk defa orada oturan yolcu / ayakta yolcu sırası gördüm, orada öyle sorunlar yoktu ama beklerdik, otobüs yetişmezdi.
Israrla söyleyin 10 kişiden 1 i anlasa kardır

Sen toplumun üst kesimi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…