Siradaki dert disler;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar cocuklugumdan bu yana dis problemim olmustu.Sagolsun annem veya babam beni birkez olsun disciye goturmedi.Ilk disci deneyimim kendi aklim yettiginde olmustu.Hep agri kesici antiboyotik verilerek gecistirilmistim.Gidip geliyorum ama her gittigimde bir disim cekiliyor.Ust arka dislerde 2 si bir tarafta 2 si de diger tarafta olmak uzere 4 disim cekildi.Ve altta da sag disim cekildi.Yeme icme fonksiyonu icin en onemli disim.Sol tarafinda ise kucuklukten kalma koku onundeki disin altina girmis sut disim var o da ameliyatla alinacak.Doktora sordum ne yapabilirim bu bosluklara diye.Olctu bicti kopru olmaz zaten dedi tek yapabilecegin implant dedi.E gunumuzde implant fiyatlarini da biliyorsunuz.Doktora dedim 2 sene sonra yapsam olur mu diye o zamana kalmasin kemiklerin erir diger dislerin kayar dedi.Napicam simdi morelim cok bozuk ;(

Çalışıyormusun? Kaç yaşındasın? Diş sağlığı önemli erteleme hepsi bir anda olmazda tek tek yaptırısın taksitle yaptırısın ama mutlaka yaptırmalısın

evet implant olmak zorunda yoksa çiğneme olayı olmadığından ciddi sindirim sorunları yaşarsınız.. tek tek yaptırın, dişçinizle konuşup paket fiyat belirleyin onu da taksitle ödeyin..

Çalışıyormusun? Kaç yaşındasın? Diş sağlığı önemli erteleme hepsi bir anda olmazda tek tek yaptırısın taksitle yaptırısın ama mutlaka yaptırmalısın
24 yasindayim canim suan calismiyorum kpss ye hazirlaniyorum.ve agustos da dugunum var dagin basina gidecegim bura turkiyenin bir ucu gidecegim yer bir ucu.Zaten ogrenim kredim var calismadigimdan esim odeyecek dugunu herseyi kendi cebinden hallediyor.Bir de bunu diyemem ;(

evet implant olmak zorunda yoksa çiğneme olayı olmadığından ciddi sindirim sorunları yaşarsınız.. tek tek yaptırın, dişçinizle konuşup paket fiyat belirleyin onu da taksitle ödeyin..
Canim agustosta cok uzak bir yere gelin gidecegim.Tabiri caizse dagin basina.Ekimde kpssm var ona hazirlaniyorum.E nisanlim ogrenim kredim geldi ona yardim etcek zaten dugun de cok masraf yapcak hepsi kendi cebinden ailesinin faydasi yok.Bari ise girsem de

Diş çekiliyor mu günümüzde?
Kanal Tedavisi vs varken?
Bende iyi bir dişçiye gidin . .

Ahhh bendensin ama benim alt sol taraf 2 sağ taraf 3 diş yok .1 ay önce implant diye gitmiştim 2 diş için 7 bin küsğr rakam çıktı.Sonra kaplamaya karar verdim metal kaplama ona da alerjim var yaptıramadım .En son zirkonyum kaplama yaptırdım sol tarafa 5 diş 4.000 tl .Sağ taraf duruyor 3 boşluk oraya implant yaptırcam ama

Ne olursa olsun diş hiçbirşeyden önemli değil
Ben bir tanesini kaybettim o gün bugündür dişin önemini bilirim.
Ailenize durumu anlatın bir şekilde size yardımcı olsunlar 2 tane bile implant yapılsa kardır

Back
X