- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi Duygu_Oner
-
Telekkür ederiz Deneyeceğim :)Selam Kızlar,
Tarif şu: Sıradan vücut kreminizi alıyorsunuz, Nivea olur, Dove olur, Johnson baby olur hiç farketmez. İçine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip iyice karıştırıyorsunuz. Ve süper sonuç! E vitaminine doymuş, ışıl ışıl bir cilt.
Senelerce bodyshop ürünlerine para döktükten sonra canıma tak etti ve standart Nivea Soft, Dove Body Silk ve Jhonson arasında gidip gelir oldum. Özellikle kışları kuruyan bir cildim var, bu yüzden kremsiz bırakamıyorum hemen pütür pütür kuru bir hale gelip neredeyse deri atacak kadar kuruyabiliyor. Bir gün gazetede hangi ünlüydü hatırlamıyorum bu tarifi vermişti, aklıma yattığından hemen denedim. Yaklaşık 6 aydır bu tarifi uyguluyorum ve çok memnunum sizlere de tavsiye etmek istedim.
Sevgiler :)
Telekkür ederiz Deneyeceğim :)
zeboş buğday yağı tüyleri besleyen yağlardan değil miydi? umarım yanlış hatırlıyorumdur. gerçi ben bebe yağıda tüyleri besliyor diye duymuştum ondan kızıma bebekken hiç sürmedim.
acaba kayısı yağı olur mu diye düşündüm ben de şimdi, ışıltılı güzel cilt için tavsiye ederler ya hep:)))
ben buğday yağpını bi ara saç dipleerime sürüyordum. boyun ve dekoltemede sürüp bekletiyordum
e vitamini var içinde, cildi yeniliyor
tüy besleyici olduğunu bilmiyordum. ben son 4-5 aydır watson un bebeyağını tüm vücuduma kullanıyorum. üstüne de krem :)
umarım tüyleri beslemiyordur
kayısı yağı cildi besliyor ama sen yazın olgun kayısının içini aç ve sıyır, çıkardığın özü balla karıştır sür yüzüne
çok güzel oluyor inan
Kızlar bu yöntem güzelmiş ama saf zeytinyağı kıl köklerini güçlendirmiyor mu? Nemlenicez derken elimizde epilatör makinesiyle gezmeyelim sonra
bende bu karışımı kullanıyorum 3 gündür.. memnunum valla yumuşacık oluyorum :) benm cildim o kadar kuru ki yıllardır nivea,arko dove kullanıp durdum ama bir gün kremlensem ertesi gün aynen pul pul dökülüyordum...bir de benm bacaklarım çok acayip ya...hani çölde toprak kurur çatlar ya aynı o şekil görüntü var dizlerimin altından ayaklarıma kadarböyle çatlama çizgileri beyaz diğer yerler kahverengimsi... nasıl geçicek bunlar kızlar ya..krem sürdükçe biraz gözden kayboluyor gibi ama sonra yine beliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?