- Konu Sahibi ComeOnBaby
-
biz eşimin ailesinden uzaktayız tatillerde mutlaka gideriz
kapıdan içeri gireriz daha oturmadan bana
"temmuzz pilav yapacaktım ama ben seninki gibi yapamıyorum hadi pilavı pişir"
der...orda ne zaman pilav yapsam ya lapa olur yada az pişer
ha bilerek yapmam iki kişilik yapmaya alışmışım ölçü artınca pilavı tutturamıyorum
işin komik tarafı bu kadın pilavı tutturamadığım halde her defasında "senin pilavın güzel oluyor" demesi
aslında amaç pilavın güzel olması değil, pilavı bana yaptırtması..
benimde kayınpederim ilk gelin oldugum için hevesli gerçekten.bişeyden bahsedelim öylesine yanında kalkar gider alır gelir anlamazsın.ye kızım diye ısrar eder.kayınvalidemde dediğiniz gibi bazı yemekleri bana yaptırır hoşumada gidiyor Allah biliyor yayakında gidicez yanlarına özlemişler bizi
benim için öyle sıradışı pek birşey yapmaz k.validemler ama ben kıymalı yiyecekleri tercih etmediğim için mesela içli köfte ya da mantı yapacaksa patatesli yapar,sana özel yaptım der.onun için küçük ama benim için büyük bir durumdur bu..bu da bir nevi değer verdiğinin göstergesi.
ben k.validemlere ne zaman gitsem ben seviyorum diye herşeyi yapmak isterler
gezdirmek olsun ,vitrinde bişeye göz ucuyla bakayım k.validem hemen girer almaya çalışır yazık kadıın
k.peder de ögledir
süpermiş biz bir peynire seviniyoruz işte((neyse maşallah size:)
hehee ewet şuan hamileyim kadıın bana neler örmüş ben memnun olayım diyee
ama bir okadarda grümcemi sevmiyorum yaaa
çok fesat
işte her yerden bir yetecek çıkar kaynana olmazsa görümce o da olmadı kayınpeder kayın bulunur yani biri neyse en önemlisi kaynana kayınpeder tınlamayın görümceyi:)bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim kayınvalidem bebeğime yığınla şey örmüş kayınpeder ceplerine para koyuo.bebeğim daha dünyaya gelmedi ama sanırım okula gidene kadar yetecek kıyafeti var:)) (örgü olarak) açıp açıp seviyorlar.sanki ilk torunmuş gibi.kayınvalidemmcim hanım pek güzel yemek yapamaz oraya gidince diyete giriyorum:) her kötü şeyinn iyi bir nedeni olduğuna inanırım:)) kayınpeder beni devamlı arar ( kızını ve diğer gelini aramazmış hiç bunudqa yeni öğrendim) saatlerce konuşur ama dişleri nedeniyle ben çoğunu anlamam konuşmalarının ancak hep gülerim:)) adam diyordur bizim gelinde amma manyak ne desem gülüyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?