- Konu Sahibi ComeOnBaby
-
Ben evli değilim ama benim arkadaşım çok şanslı bu konuda, kayınvalidesi ve kayınpederi çok modern insanlar geçen ay hep birlikte dans kursuna yazılmışlarGelinlerinin bir dediklerini iki etmiyorlar maşallah geçen sene de araba alacaklardı maddi durumları yeterli olmadı kayınvalidesi ben alırım param var demiş gitmişler istediği arabayı almışlar onuda arkadaşımın üstüne yapmışlar kayınpederide seni daha çok sevecek şimdi diye kıskanmış oda ev almış yok artık dedim pek inanası gelmiyor insanın şimdi çocuk bekliyorlar bütün aile toz pembe bulutlarda geziyor ohh Allah bozmasın
Gerçek olamaz bunlar
daha bunlar ne kiben bebek haberini alalı yaklaşık 1 hafta oldu kayınvalidesi tutmuş yoga hocası çağıralım bize ders versin doğumun kolay olur diye aslında kısa ve öz birşey yazayım "para var huzur var.. "
daha bunlar ne kiben bebek haberini alalı yaklaşık 1 hafta oldu kayınvalidesi tutmuş yoga hocası çağıralım bize ders versin doğumun kolay olur diye aslında kısa ve öz birşey yazayım "para var huzur var.. "
İnşAllah hep böyle devam diyelim o zaman :) kocasıyla arası nasıl acaba arkadaşının
Aslında olay nasıl gelişti yazayım hemenBizim çok sevdiğimiz bir akrabamız vefad etmişti hepimiz ordayız tabii arkadaşımda orda hepimiz salya sümük ağlarken arkadaşımı görmüş kayınvalidesi "ay yazıık nasılda içli içli ağlıyor" demiş kanı ısınmış anlattığına göre sonra oğluna demiş oğluda tanışalım demiş daha birbirlerini tam tanıyamadan evlendiler nasıl olduysa. Çocuk tam bir anneci evin tek oğlu olduğundanmıdır nedir bizimkide çözmüş bu durumu politik yaklaşmış hayatlarında bir kez kavga etmişti eşiyle ondada "çözdüm işi bu çocuk anakuzusu dedim" dedi bana sonrasında birgün arkadaşım kayınvalidesiyle bir konuda ters düşmüşler eşide bu durumu öğrenince arkadaşıma yüklenmiş arkadaşımda "sen karışamazsın onlar benimde annem babam ana-kızız biz yarın öpüşür barışırız sanane" demiş buda kayınvalidesinin kulağına gitmiş "doğru demiş o benim kızım kimse aramıza girmesin demiş" o gün bugündür hem kocasıyla arası iyi hemde ailesiyle
Aslında olay nasıl gelişti yazayım hemenBizim çok sevdiğimiz bir akrabamız vefad etmişti hepimiz ordayız tabii arkadaşımda orda hepimiz salya sümük ağlarken arkadaşımı görmüş kayınvalidesi "ay yazıık nasılda içli içli ağlıyor" demiş kanı ısınmış anlattığına göre sonra oğluna demiş oğluda tanışalım demiş daha birbirlerini tam tanıyamadan evlendiler nasıl olduysa. Çocuk tam bir anneci evin tek oğlu olduğundanmıdır nedir bizimkide çözmüş bu durumu politik yaklaşmış hayatlarında bir kez kavga etmişti eşiyle ondada "çözdüm işi bu çocuk anakuzusu dedim" dedi bana sonrasında birgün arkadaşım kayınvalidesiyle bir konuda ters düşmüşler eşide bu durumu öğrenince arkadaşıma yüklenmiş arkadaşımda "sen karışamazsın onlar benimde annem babam ana-kızız biz yarın öpüşür barışırız sanane" demiş buda kayınvalidesinin kulağına gitmiş "doğru demiş o benim kızım kimse aramıza girmesin demiş" o gün bugündür hem kocasıyla arası iyi hemde ailesiyle
bir çok arkadaşım kayınvalidesiyle ana kız gibidir
beraber alışverş yaparlar
sabaha kadar sohbet edip gülüp eğlenirler
bu bana çok garip geliyor
benimkinin benle olan tek sohbeti başkalarının gelinleri hakkındaki kanuşmaları,
şunun gelini kaynanasının bayram temizliğin i yapmış
filanın gelini kaynanasının camlarını silmiş
filanın gelini ilk aydan hamile kalmış
filanın evi mis gibi eeee gelini var tabi
vsvsvsvsvsvs.......
anlayacağınız çok hoş sohbet biri yani
benimle farklı konularda konuşup fikir alabileceğim bir insan olsaydı
yeri gelip dertleştiğim yeri gelip gülüp eğlenebildiğim
sohbet edebileceğim biri olsaydı ....
bu bana sıradışı geliyor.....
19saatlik yoldan yorgun gelirim daha oturmadan kalk yemeği hazırla kalk çay koy vsvsvs...
yaparım elime yapışmaz ama insan şunu bekliyor
kızım biraz dinlen sen yorgunsun.
ne kayınvalideler var gelinlerini el üstünde tutan ahh ahhh
şansıma böyle biri çıkmış işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?