sıraya girelim mi......

teşekkürederim canım.
benim eşim bugün ameliyat oldu ve yanında değilim çok üzgünüm.iş yerim izin vermedi.kayın validem var başında sağolsun.eşim iiymiş şimdi dinleniyomuş hamdolsun.ama sonucu öğrenemedik çok korkuyorum.ruh halim okadar karışıkki ölüm gelse gitmem demiycem yani okadar.Rabbime sığınıyorum.inşallah iyi sonuç alır tamamına hayırla ereriz. tüm isteyenlere rabbim hayırlısını versin.

inşallah hayırlı haberler aırsınız

23.07.2010 da 34+5 haftalıkken ikizlerim bir kız bir oğlum dünyaya gözlerini açti.kızım 2500gr oğlum 2400 gr..

benim sat:3 şubat 2010 ikiz kızlarım olacak inşallah,drgünay hayırlı olsun bebiişlerin allah bize de nasip eder inşallah.isimlerini ne koydun?bu arada hamileğin boyunca kaç kilo aldın.ben şuan 26+5 im ve 7.5 kilo aldım sence ikizler için normal mi?Bize önerebileceğin beslenme önerilerin var mı?

ben burayı daha önce niye görmemişim acababilmiyorumkismile.benimde 20 mayıs 2010 da dünyaya geldi bebeklerim.ikiside erkek.SAT 2 Ekim 2009 du.listeye eklersen sevinirim Kayracım:).

slm kızlar bende yazayım bari şuan 34+5 günlük olduk geçen hafta doğum tehlikesi geçirdik ama doktorum durdurdu şimdi zamanımızı bekliyoruz son sat 15 aralık ama kismet nezaman doğarlarsa hı ayrıca ikisi erkek bebişlerin buğra ve tuğram heyacanla bekliyoruz

sıraya yeni isim ekleyemiyorum...edıt düğmesi kalkmış....
sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yarın doğuma gidiyorum kızlar 37+5 olduk inşallah sağlıkla doğarlar bize güzel bayram hediyesi oluyorlar

Back
X