- 27 Ağustos 2024
- 2.117
- 1.385
- 53
- 30
Ayyy bu gece geliyor yani bebeğinen iyisi biraz daha sıklaşıp şiddetlenince gideyimTeşekkür ederim cevapladığın için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bu gece geliyor yani bebeğinen iyisi biraz daha sıklaşıp şiddetlenince gideyimTeşekkür ederim cevapladığın için
![]()
Evet yemedim yaa sadece muz yedimAyyy bu gece geliyor yani bebeğinevde yürüyüş yap hareketli ol daha kolay geçsin bence çok yemek yeme. Vee çikolatalar al yanına hızlı enerji olur sancı aralarında yersin
![]()
Aynıyız ya minik oğlum kakasını yapınca yine acıkıyor sabaha kadar böyleyiz bende mama olduğu için çok zor termos şarak şarak açıyorum ses gelincede büyük sese kalkıyorBenim de öyle her şey iki iki oluyor ev bez doluayrıyetten bir de oğlum küçüğüne her fırsatta bir tane yapıştırıyor ne kadar dikkat etsem nafile arada yakalıyor
ayy o da zor ya hepsi zorAynıyız ya minik oğlum kakasını yapınca yine acıkıyor sabaha kadar böyleyiz bende mama olduğu için çok zor termos şarak şarak açıyorum ses gelincede büyük sese kalkıyorbu günde hep aman vurmasın diye onu uzak tuttum geliyor çok sert ayağından elinden tutuyor bazen oyuncak elinde üstüne geliyor..
Vallahi bu konuda tek söz sahibi biz olmalıyız bence anne bebeğin ya da kendisinin üşüdüğünü hissediyorsa kapatacak sıcakladığını hissediyorsa açtıracak. Ama benim kocam taktı. Oda sıcaklığını 1 derece yükselmiş görürse triplere giriyorMaşallah
Bende kendimi zorlamadan toplamaya çalışıyorum.
Benimde oldu. Kremdir gümüş kapaktır kullanılıyorum ama yinede var. Daha çok yeniyiz alışacaklar
Klima deme banaen büyük yaram. Kv açtırmıyor ben yanıyorum izmir sıcağında. Hastane de ayrı ufunet bastı evde ayrı. Bende 23 de açalım demiyorum. Lohusaymışım sıcak olmam lazımmış piştim be piştim
Çok çok teşekkür ederimGözünüz aydın canımbol bol sarıl kuzuna sağlıkla büyütün
Yaaaaa çoook güzelsinAzıcık makyaj yaptım saçımı duzlestirdim fırına yemek attım giyindim yanina bir makarna yapacam bir de masaya kırmızı gül kurulari serpecem minnacikta kırmızı şarap görsellik için tamam yeter herhalde
Teşekkür ederim canım benim hep beraber inşallahYaaaaa çoook güzelsinkıyafetin ve rengi de harika
menü de güzel canım şarap ve makarna çekti afiyet olsun
![]()
Çok mutlu olun canım benim![]()
Evet bi ara tamam dedim herhalde bu adam hep soğuk görünecek gözümeHadi bakalım maşallah hep böyle gitsin hormonların yoksa hayat geçmez![]()
Vallahi bu konuda tek söz sahibi biz olmalıyız bence anne bebeğin ya da kendisinin üşüdüğünü hissediyorsa kapatacak sıcakladığını hissediyorsa açtıracak. Ama benim kocam taktı. Oda sıcaklığını 1 derece yükselmiş görürse triplere giriyor
16 sı dimi senin tarihValla ne güzel artik bebek muhabbetleri dönüyor hamile olarak sayımız az kaldı kızlaryaa hala inanamıyorum gruplarda hep ilk doguranlardan olurken smdi gruptaki emzirme muhabbetlerini okuyorum ve hala hamileyim
![]()
Aynen yiyor kaka yapıyor sonra yine acıkıyor.Birde bebeğin kakası nasıl seninkinde?banamı öyle geliyor sanki ishal olmuş benimki yoksa öylemi olmalı anlamadım yaayy o da zor ya hepsi zorgeceleri küçük uyandıkça büyükte uyanıyor biri emerken diğeri de emmek istiyor bekleyemiyor ağlama krizleri hepberaber yaşıyoruz
rakip olarak görüyorlar onları şu an biraz sürecek alışmaları ya..
birkaç saatte durmuyor ki her saat emmek istiyor sonra kakasını yapıyor tekrar emip uyuyor söyle deliksiz bir iki saat uyuyamadım ki
Sarı yeşil tonlarında böyle sıvı değil katı değil anlatamadım ama ishal gibi ama sulu değilAynen yiyor kaka yapıyor sonra yine acıkıyor.Birde bebeğin kakası nasıl seninkinde?banamı öyle geliyor sanki ishal olmuş benimki yoksa öylemi olmalı anlamadım ya
Evet canım Allah nasip ederse 16 si olacakEvet bi ara tamam dedim herhalde bu adam hep soğuk görünecek gözümeşükür geçiyor yavaş yavaş
geçer bi süre sonra.geçmezse kışın işin daha zor
16 sı dimi senin tarihne kaldı şurada son 4
Cok güzelsin kuzum maşallah boga kadınları olarak bu grupta toplanmisiz galiba baya varTeşekkür ederim canım benim hep beraber inşallahboğa kadını olarak aslında romantik bir insanım
Deriden hoşlanmıyorum o yüzden kumaş aldım çok memnunum baya büyük iç hacmiMerhaba deri mi aldınız kumaş mı acaba hangisini tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim canım ne büyük zorluklardan geçtikCok güzelsin kuzum maşallah boga kadınları olarak bu grupta toplanmisiz galiba baya var![]()
Maalesef canım ağır ilaçlar bilerek kullanmıyorum beni sersem gibi yapıyorAy evet sen söylemiştin canım unuttum ya hiçmi ilaç kullanamazsın?