- 25 Ekim 2014
- 39
- 51
- 38
- 46
- Konu Sahibi sukriyehoca
-
Söylediklerine katılıyorum.. Bence sosyal paylaşım siteleri insanların ayarlarını da bozuyor.. Yediği köftenin fotosunu çekip siteye yüklüyor.. Ayıp yahu.. Yiyen var yiyemeyen var.. Altı üstü köfte neden siteye yüklüyorsun.. Düşünebiliyor musun? en yakınların, en sevdiklerin, değer verdiklerin bile siteye yüklediğin bir fotoya acımasızca eleştiri ve yorum yapabiliyorlar. Ben bunu kıskançlık olduğunu düşünüyorum.evet... insanlar boş zaman değerlendirme adına kafaları tabletlere, telefonlara bilgisayarlara gömüyor ve dış dünyadan kopuyorlar... bunların adına da SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ deniyor ne ilginç... insanı ASOSYAL yapan SOSYAL siteler
suan sizde aynı seyi yapmıyormusunuz sizde sosyal paylasım sitesindesiniz...evet... insanlar boş zaman değerlendirme adına kafaları tabletlere, telefonlara bilgisayarlara gömüyor ve dış dünyadan kopuyorlar... bunların adına da SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ deniyor ne ilginç... insanı ASOSYAL yapan SOSYAL siteler
Söylediklerinizin hepsine katılıyorum, çok haklısınız. İnsanlarda tuhaf bir gösteriş merakı var artıkSöylediklerine katılıyorum.. Bence sosyal paylaşım siteleri insanların ayarlarını da bozuyor.. Yediği köftenin fotosunu çekip siteye yüklüyor.. Ayıp yahu.. Yiyen var yiyemeyen var.. Altı üstü köfte neden siteye yüklüyorsun.. Düşünebiliyor musun? en yakınların, en sevdiklerin, değer verdiklerin bile siteye yüklediğin bir fotoya acımasızca eleştiri ve yorum yapabiliyorlar. Ben bunu kıskançlık olduğunu düşünüyorum.
Eskiler akşamları arkadaş, akraba ziyaretleri yaparlarmış, ama şimdilerde herkes evinde tv izliyor. Bir araya geliyoruz herkes dizilerden, magazinden konuşuyor.. Kapı komşusunun kim olduğunu bilmeyenler var.. Apartmanda karşılaşıyorlar Allahın selamını vermekten acizler..
ben insanlara sataşmak için niye öyle yapıyor demek için söylemedim bunu... kendim de dahil insanlığın geldiği durumu özetlemek istedim... ayrıca sosyal paylaşım sitesi kötü bişeydir diye de bir iddam yok... insanların hepsi bu sitelerde iletişim kurduğuna göre ben de bunu faydalı bir iletişime dönüştürme, belki de bu yöntemi kullanarak eski dostluklara benzer dostluklar kurabilme çabası için kullanalım diye düşünmüştüm... otobüsün içinde yolcu koltuğunda oturuyor olmanız, trafik kazasında sizi sorumlu kılmaz... evet hepimiz bu yeni iletişim tarzının parçalarıyız maalesef... hemen açık aramaya , eee sen de yapıyosun demeye gerek yok... işte kastettiğim tam da buydu... insan ilişkileri kalvye savaşlarına döndü... iyi niyetli bir çabam var, katılabilir ya da çekilebilirsiniz...suan sizde aynı seyi yapmıyormusunuz sizde sosyal paylasım sitesindesiniz...
bu arada sataşmak için dediniz demedim ben şikayet edip konu açıyorsunuz ama üyesiniz sonucta sizce şikayet ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz çelişkiben insanlara sataşmak için niye öyle yapıyor demek için söylemedim bunu... kendim de dahil insanlığın geldiği durumu özetlemek istedim... ayrıca sosyal paylaşım sitesi kötü bişeydir diye de bir iddam yok... insanların hepsi bu sitelerde iletişim kurduğuna göre ben de bunu faydalı bir iletişime dönüştürme, belki de bu yöntemi kullanarak eski dostluklara benzer dostluklar kurabilme çabası için kullanalım diye düşünmüştüm... otobüsün içinde yolcu koltuğunda oturuyor olmanız, trafik kazasında sizi sorumlu kılmaz... evet hepimiz bu yeni iletişim tarzının parçalarıyız maalesef... hemen açık aramaya , eee sen de yapıyosun demeye gerek yok... işte kastettiğim tam da buydu... insan ilişkileri kalvye savaşlarına döndü... iyi niyetli bir çabam var, katılabilir ya da çekilebilirsiniz...
çok doğru söylüyorsunuz açık açık sohbet etmek yerine herkes klavye savası Peşinde keske dediğiniz gibi arkadaşlık ilerletilebilse sanırım doğru insan doğru zaman kavramı burada da karşımıza çıkıyor Şükriye hanım .. Ben de bu arayıştayım ama nedense zor biraz insanlar Zorlaştırıyor fikir ayrılıkları ile ..ben insanlara sataşmak için niye öyle yapıyor demek için söylemedim bunu... kendim de dahil insanlığın geldiği durumu özetlemek istedim... ayrıca sosyal paylaşım sitesi kötü bişeydir diye de bir iddam yok... insanların hepsi bu sitelerde iletişim kurduğuna göre ben de bunu faydalı bir iletişime dönüştürme, belki de bu yöntemi kullanarak eski dostluklara benzer dostluklar kurabilme çabası için kullanalım diye düşünmüştüm... otobüsün içinde yolcu koltuğunda oturuyor olmanız, trafik kazasında sizi sorumlu kılmaz... evet hepimiz bu yeni iletişim tarzının parçalarıyız maalesef... hemen açık aramaya , eee sen de yapıyosun demeye gerek yok... işte kastettiğim tam da buydu... insan ilişkileri kalvye savaşlarına döndü... iyi niyetli bir çabam var, katılabilir ya da çekilebilirsiniz...
sen neyi kanıtlama derdindesin..çelişsin ya da çelişmesin amacı arkadaş dost olmak..paylaşım yapmak..benim dediğimi beğenmeniz beni onayladığınız anlamına gelir..
sende aynı düşüncedesin işte bu siteler yüzünden yanlızlaştık diyorsun o zaman demeyin kötülemeyin siteleri çünkü sizde giriyorsunuz artıksen neyi kanıtlama derdindesin..çelişsin ya da çelişmesin amacı arkadaş dost olmak..paylaşım yapmak..
bu siteler yüzünden hepimiz yalnızlaştık.etrafta kımse kalmadı ..zaten etrafta birileri kalsa burdan sırdaş arkadaş olalım" demez.".bari bu sosyal siteyi ,bu amacla değerlendirelim" demıs
Ne demek istediğini anladım sanırım;sende aynı düşüncedesin işte bu siteler yüzünden yanlızlaştık diyorsun o zaman demeyin kötülemeyin siteleri çünkü sizde giriyorsunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?