sırf bu yüzden akşam olunca geriliyorum

Suç eşinizde. Kısaca karşı taraf ne soruorsa cevap verip kapatabilir. Karşı taraf uzatıyorsa abi şu an müsait değilim dersin olur biter.

Önce dicektim ki..Acaba kocanız tacir mi? Ticaretle uğraşıorsa insan ilişkileri önemli olduğundan belki kapayamıodur..Amma velakin demişsiniz ki oyun oynadığında açmıyor telefonları die.

Bence oturun ciddi ciddi konuşun.Buraya yazdıklarınızı söyleyin. "Oyunundan vazgeçmezken ailece geçireceğimiz zamanımızdan kolayca vazgeçiyorsun.Gün içinde zaten sadece akşamları bir aradayız,onda da hep telefondasın. "Haaa anlamamaya diretiyorsa bir cinnete bakar dediklerinden.

Ha şunu da diyim çok kırıcı gerçekten bu tavır.Gelsin,yesin,içsin ama ailesine zaman ayırmasın ,ilgilenmesin.O zaman siz o evin hizmetlerini görmekten başka nie varsınız ki.Sanırım eşiniz sizi özlemiyor.Biraz çekin kendinizi,özlesin ,kıymetinizi bilsin.

Adam hala anlamazsa derler ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin die.Hakkınızda hayırlısı.

belki güleceksiniz ama onu da denedim yanıma oturdu benden çok kendisi konuştu annemlerle
Benim esim de konusmak olsun ekmek yemek olmasin:)
Oyle aile filan aramaz da,eger bana ya da birine birsey anlatiyorsa ölüyorum diye oraciga uzansam cumlesini bitirmeden gozu bir sey gormez vallahi
Anasi konusa konusa mi dogurmus nedir

Bir daha filmi durdurup, saatlerce konuşmaya başladığında, direkt gidip yatın ve uyuyun. Sorarsa, keyfim kaçtı, yattım dersiniz. Böyle böyle eşiniz, belki kendine bir ayar çeker.
Saatlerce ne varmış bu kadar konuşacak.Çocuk gibiler. Bir ayarları yok.
Bizim evdede yaşanır, böyle zamanlar. Akrabayı talukatınla, telefon görüşmen bitince, gel de şunu yap deyip bir iş buyuruyorum ben.
Ne çok konuşuyorsun derseniz, gıcıklığına daha da konuşabilir. Hergün hergün ne konu buluyorsun, bu kadar sohbet edecek, hayret ediyorum bazen sana diyebilirsiniz.

Eve gelince gizlice telefonunu uçak moduna alın yada gelen aramalara kapatın bunu mümkün olduğunca tekrarlayı belki arkadaşları eşinizin akşamları telefonunu bilerek kapattığını düşünüp bu düşüncesizliklerini azaltır. Ha eşiniz birilerini ararsa niye aramıyosunuz diye o zaman eşinize sizde başkalarıyla whatsup grubu kurarak aynı şeyi yaşatabilirsiniz

Babam 56 yaşında istisnasız her gün ablaları ile en az 45 dakika konuşur. Yarım saat yetmiyor onlara. Annemle bende saskiniz her gün insan o kadar konuşacak ne bulabilir ki ? Artık gün içinde yaptıklarını geçip didin didisi ni bile konuşuyorlar. İnanın kuzenin kayinpederinin ölen kardeşine kadar. Bu bir huy bence biz yıldık. Annem ne hali varsa görsün diyor artık yaş itibariyle de. Ama uzak bir yerde konuşsun ben duymayayim da sabaha kadar konuşsunlar diyor :) Konuşmadan duramıyor adam ablalariyla konuşunca mutlu oluyor.

çok değişik geliyo bana böyle şeyler. ben de annemle kardeşimle konuşurum wp den yazışırım ama bu kadar abartmıyorum hele ki ailenin zamanından çalıp bunu yapmak bana saygısızlık geliyo

Haklısınız bence .. iki akşamda bir böyle olması hiç doğru değil. ben bile akşamlar arkadaş grubumda konuşma olduğu zaman katıldığımda eşim bırak şu telefonu biraz benle ol der yani. bence de saygısızlık. ailesi de gündüz arasın ne var yani akşamdan akşama görüyosunuz kocanızı. eşinizin ailesi düşünse zırt bırt aramasa sorun olmaz zaten.

Seni gazlamak gibi olmasin simdi de adam cok bos beles gozuktu gözüme. Azcik dolu dolu bi insan zaten anasindan babasindan kaçar o kadar muhabbete girmek istemez. Sana yaptığı da dedigin gibi saygisizlik bence cok haklisin kizmakta. Ama kizmakla bisey elde edemezsin bence. Daha da kiymete biner. Bana sorarsan sen daha beterini yap. Yani ben olsam kizmakla kusmekle uğraşmam. Her seyin en heyecanli yerinde ondan beter olurum. Sevisirken bi sn bi annemle konuscam de kalk git telefona.

benimki de boyle. hele izin günleri telefon kulagina yapisacak. artik karismiyorum ne halt ederse etsin

o durduruyorsa sen ac izlemeye devam et. cayini icmiyorsa sen ic ikinciyi ücüncüyü koy kendine cayin altini kapat. sorarsa sen tercihini telefondan yana yaptin bende dizi caydan yada. bu kadar basit

Hic abartmiyorsun ben artik cinnet geciriyorum desem alip telefonu parcaliyacam ya da onu.bide o kadar telefona dalarki soru sorarim cevap bile vermez.her gun boyle birde 2 bebegimiz var catlayana kadar aglasa kucugu almaz bile kucagina bu telefon yuzunden

o durduruyorsa sen ac izlemeye devam et. cayini icmiyorsa sen ic ikinciyi ücüncüyü koy kendine cayin altini kapat. sorarsa sen tercihini telefondan yana yaptin bende dizi caydan yada. bu kadar basit

keşke dizi izlediğimiz odadan çıksa gerçekten diziyi durdurmam. ama izlediğimiz odada görüntülü şekilde konuşuyor, ben konuşmak istemiyorum bu sefer yanında kalsam diziyi inat edip izliyeyim sesler birbirine karışsın desem mümkün değil yanında kalırsam zorla beni de konuşturur yine izleyemem, ben odadan çıkıp başka yerde takılıyorum mecbur. inanır mısınız 2 yaşındaki oğlum bile artık bıkmış. normalde annemlerle konuşurken hadi bay bay diyince ağlar kapatıyoruz diye. çünkü 5-10 dk yı geçirmeyiz biz. bay bay lafını duyunca ağlayan oğlum onlara ikide bir bay bay diyor.

konuştunuz mu sizinki de mi laf anlamıyor kendini haklı görüyor?

Sony marka kulaklık öneririm, soundproof.

çok pahalıymış be :)

Lüzumsuz, terbiyesiz kayinaile. Benim eşimde çok aramaz ailesini filan ama onlar ararlar. Acmayinca da aradikta açmadiniz der kayınvalidem. Sonra geri döndüğümuze göre o an müsait değiliz demi. Eşim acmazsa beni ararlar, tekrar ararlar. Bı kere böyle ikimizi de defalarca aramışlar aramışlar,.müsait değildik yani karı kocayiz demi. Elime telefonumu aldım telefon çalıyormus. Efendim anne dedim. Niye acmiyorsunz napıyorsunuz. Sevişiyorduk kusura bakma diyecektim. Tövbe estağfurullah. Anlamıyorum bu zihniyeti. Hani ben annemle işte de olsam gündüz bir şekilde görüşüyorum, her gün konusurm annemle. O konuşamıyor diye ses etmiyorum da. Hele ilk evlendigimiz zamanlar daha sık arıyordu. Sonra oğlu aramayinca biraz azaltti

Bazı insanlar öyle. Mutlaka ailesiyle gün içinde ne yaptığını konuşur. Kuzenim de annesine kaşını nerede aldırdığına kadar anlatır telefonda. Bana da başta saçma geliyordu ama onların da alışkanlığı öyle. Ben de annemi haftada bir ancak ararım.
Telefonu açmayınca eşine hesap soruyorlarmış. Eşimin ailesi o açmazsa beni arıyor Çünkü hiçbir özel anımız olamaz

Ne yarim saati benim eşim 2 saat konuşur abartısız 2 saat... tuhaf gerçekten.. beterin beteri var sabret canım

Canim ben yillardir konusuyorum anlamiyor en son saygi duyacakmisim bu duruma onu dedi.bende kendi haline biraktim o kendi dunyasinda bende kendi dunyamda yasiyoruz anlamiyana napilirki

Bırak. KonuşSun kuzum mevzusunu açma konuşmasa yanına gelirler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…