- Konu Sahibi Liona Esposito
Bence abartıyorsunuz herkesin aile frekansı bir değil bende her akşam ailemde konuşuyorum bazen 10 dk bazen 40 değişir bu yani. Eşimde yanımda oluyor o da dahil oluyor kısa kısa ne var bunda anlamadım. Evet sıklığı sizi rahatsız edebilir belki ama çok abartmamak lazım. Eşinize surat hiç asmayın böyle tepki verirseniz zaten ters teperkızlar artık eşimin her günki telefon trafiğinden bıktım. tartışıyorum anlamıyor küsüyorum anlamıyor düzgünce konuşuyorum anlamıyor.
ya hergün ya da mutlaka iki güne bir uzun uzun telefonda konuşur. bugün konuşmasa yarın mutlaka! artık bıktım ya!
dizi-film izleriz bi telefon gelir diziyi durdurur açar o telefonu. ya meşgule atsana meşgulüz işte beraber vakit geçiriyoruz ne bu saygısızlık.
en az yarım saat konuşur abartmıyorum EN AZ yarım saat. bunun bi de fazla olduğu da oluyor. ya ben her allahın günü ailemle konuşacak bu kadar şey bulamıyorum.
hep bi boş muhabbet yok saçlarını nerde tıraş ettirdin, yok ne yedin ne içtin yok bahçeye şunu yaptık böyle yapacaz yok hayvanlar yok yeğenin şöyle yaptı vs vs saçma sapan boş muhabbetler.
çayımız bardakta kalır dizimiz yarım kalır benim moralim yerlere iner. birlikte vakit geçiriyo oluruz pat görüntülü ararlar veya eşim arar. bi de açmayınca hesap soruyolar açmadın diye. adam evine gelmiş belki müsait bi zamanda değil belki karısıyla işi var neyin hesabını soruyosun. ama buna izin veren eşim. en büyük suçlu o.
ya artık ben bu yüzden akşam yaklaşınca geriliyorum eşimin sırf bu yüzden eve gelme saati yaklaşınca strese giriyorum çok bunaldım.
bi de haklıymış gibi benim suratım düşünce bana kızıyor ya hiç utanmadan. biz beraber doğru düzgün vakit geçiremez olduk her gün evimizin içindeler resmen.
normal mi bu ben mi abartıyorum sizinkiler de böyle mi cidden? evet böyle hepimizin evi böyle derseniz susucam tartışma çıkarmıycam bu sefer.