sırf bu yüzden akşam olunca geriliyorum

kızlar artık eşimin her günki telefon trafiğinden bıktım. tartışıyorum anlamıyor küsüyorum anlamıyor düzgünce konuşuyorum anlamıyor.

ya hergün ya da mutlaka iki güne bir uzun uzun telefonda konuşur. bugün konuşmasa yarın mutlaka! artık bıktım ya!

dizi-film izleriz bi telefon gelir diziyi durdurur açar o telefonu. ya meşgule atsana meşgulüz işte beraber vakit geçiriyoruz ne bu saygısızlık.
en az yarım saat konuşur abartmıyorum EN AZ yarım saat. bunun bi de fazla olduğu da oluyor. ya ben her allahın günü ailemle konuşacak bu kadar şey bulamıyorum.
hep bi boş muhabbet yok saçlarını nerde tıraş ettirdin, yok ne yedin ne içtin yok bahçeye şunu yaptık böyle yapacaz yok hayvanlar yok yeğenin şöyle yaptı vs vs saçma sapan boş muhabbetler.

çayımız bardakta kalır dizimiz yarım kalır benim moralim yerlere iner. birlikte vakit geçiriyo oluruz pat görüntülü ararlar veya eşim arar. bi de açmayınca hesap soruyolar açmadın diye. adam evine gelmiş belki müsait bi zamanda değil belki karısıyla işi var neyin hesabını soruyosun. ama buna izin veren eşim. en büyük suçlu o.

ya artık ben bu yüzden akşam yaklaşınca geriliyorum eşimin sırf bu yüzden eve gelme saati yaklaşınca strese giriyorum çok bunaldım.
bi de haklıymış gibi benim suratım düşünce bana kızıyor ya hiç utanmadan. biz beraber doğru düzgün vakit geçiremez olduk her gün evimizin içindeler resmen.
normal mi bu ben mi abartıyorum sizinkiler de böyle mi cidden? evet böyle hepimizin evi böyle derseniz susucam tartışma çıkarmıycam bu sefer.
Bence abartıyorsunuz herkesin aile frekansı bir değil bende her akşam ailemde konuşuyorum bazen 10 dk bazen 40 değişir bu yani. Eşimde yanımda oluyor o da dahil oluyor kısa kısa ne var bunda anlamadım. Evet sıklığı sizi rahatsız edebilir belki ama çok abartmamak lazım. Eşinize surat hiç asmayın böyle tepki verirseniz zaten ters teper

En az yarım saat demişsiniz, bir saat de konuşsa diğer kalan zaman da yada boş günlerinde aranızdaki iletişim nasıl?sizinle, çocuğuyla iletişimi,birlikte geçirdiğiniz vakitler,size davranışları..
Eşinizle aranizda daha büyük problemler iletişim çatışmaları,anlaşmazlıklar var ve bu küçük bir patlama gibi geldi sanki bana.Haksizsam kusura bakmayın.oyle problemleriniz yoksa ve tek sorun telefon trafiği ise sırf bu yüzden tatsızlık çıkarmayın.

kızlar artık eşimin her günki telefon trafiğinden bıktım. tartışıyorum anlamıyor küsüyorum anlamıyor düzgünce konuşuyorum anlamıyor.

ya hergün ya da mutlaka iki güne bir uzun uzun telefonda konuşur. bugün konuşmasa yarın mutlaka! artık bıktım ya!

dizi-film izleriz bi telefon gelir diziyi durdurur açar o telefonu. ya meşgule atsana meşgulüz işte beraber vakit geçiriyoruz ne bu saygısızlık.
en az yarım saat konuşur abartmıyorum EN AZ yarım saat. bunun bi de fazla olduğu da oluyor. ya ben her allahın günü ailemle konuşacak bu kadar şey bulamıyorum.
hep bi boş muhabbet yok saçlarını nerde tıraş ettirdin, yok ne yedin ne içtin yok bahçeye şunu yaptık böyle yapacaz yok hayvanlar yok yeğenin şöyle yaptı vs vs saçma sapan boş muhabbetler.

çayımız bardakta kalır dizimiz yarım kalır benim moralim yerlere iner. birlikte vakit geçiriyo oluruz pat görüntülü ararlar veya eşim arar. bi de açmayınca hesap soruyolar açmadın diye. adam evine gelmiş belki müsait bi zamanda değil belki karısıyla işi var neyin hesabını soruyosun. ama buna izin veren eşim. en büyük suçlu o.

ya artık ben bu yüzden akşam yaklaşınca geriliyorum eşimin sırf bu yüzden eve gelme saati yaklaşınca strese giriyorum çok bunaldım.
bi de haklıymış gibi benim suratım düşünce bana kızıyor ya hiç utanmadan. biz beraber doğru düzgün vakit geçiremez olduk her gün evimizin içindeler resmen.
normal mi bu ben mi abartıyorum sizinkiler de böyle mi cidden? evet böyle hepimizin evi böyle derseniz susucam tartışma çıkarmıycam bu sefer.
Gel sarılayım sana dertdaşım :110: bu konuda çokça tartıstık bizde. Kendı konustugu yetmezmıs gbı illa bende konusayım istiyordu. Soğuyan çaylar, bölünen sohbetler, tam evden çıkacakken çıkamamalar ah ah ah

Benm derdimde telefon ama bizimki oyun bagımlısı nefret ettim artık en güzel anların içine ediyo yada tam muhabbet edicez yine oyun yiyo oyun oynuo yatıyo bıktım

Eşimin ailesi de benim ailemde uzakta. 3 4 aydır ailelerimiz ile görüşemiyoruz. Esimin bi abisi de yurtdışında görevde. O da çok sık konuşur ama beni rahatsız etmiyor. Çünkü bende annemle gün içinde 40ar dakikalık en az 2 3 telefon görüşmesi yaparım. Rahatsız oluyorsanız dile getirin ama aile bağları o şekilde ise yapacak pek bisey yok. Ha müsait olmadığı anlar elbet olabilir o zamanda hayır demeyi öğrenmesi lazim

Aksam kacta geliyor isten?
Sizinle cocukla ilgilenecek kaç saati oluyor normalde

Gerçekten tuhaf. Tamam konuşulur da bir saate yakın ne demek. O konuda da benim eşim nettir direk atar mesgule. Ben konuşursam yada konuşmayı uzatırsam da kızar. Haklı bence de siz de haklısınıZ

bazi aileler boyle.. ivir ziviri paylasmaktan mutlu oluyor. buna bir sey diyemem. ama sizinle gecirdigi zamani bu sekilde gasp etmemeli..

o kalkip gidince siz diziyi devam ettirip izleyeceksiniz.. yemekten once arasalar oturup yiyecek gerekirse kendi kisminizi toplayacaksiniz sofranin.. yani o hayati durdurunca durup beklemeyeceksiniz. devam edeceksiniz..

bir sey derse de burada yasadigimiz akip giden bir hayat var. senin telefonlarina gore sekillendiremem bunu diyeceksiniz.
bir diger ihtimal de ayni seyi ona yaparak ne hissettiginizi anlamasini saglamak. dogru mu olur bilemem.

Benim babamda öyle ama umrumuzda değil Ne bu rahatsızlık

Bizde de pat diye görüntülü ariyorlar. Oncesinde bir mesaj atin sorun musait misiniz diye? Kazara acsak uygun olmadığımız bir halde. Genelde gecelikli oluyorum. Yegenler kayinbabam herkes konusuyor. Telefom çalarken hurraa ne bulursam uzerime geçiriyorum. Boyle anlamsiz bir stres.

Yani her gün yarım saat bir saat konuşsun. Ama işten dönerken konuşsun. Yolda yürürken konuşsun. Sizinle çay içerken film izlerken filmi kapatıp da değil. Sinir bozucu gerçekten. Nasıl aşabilirsiniz bilmiyorum. İllaki güzel öneriler gelecektir ama Allah yardımcınız olsun yani.

Yarım saat ne ki. Keşke benimki de yarım saat konuşsa. Özellikle şu sıralar 5-6 saatlik telefon görüşmeleri yapıyor benimki ve bağıra bağıra konuşuyor. Bir de durduğu yerde durmuyor 2 metrelik boyuyla evin içinde mekik dokuyor. Tüm odalara giriyor elinde sigarayla girdiği her odanın ışığını açık bırakıyor wcye giriyor ama işini bitirdikten sonra sifon çekmiyor ses gitmesin diye. Yani derdim keşke birlikte vakit geçirememek olsaydı ama gerçekten biraz olsun rahatlayın daha beterleri var demek için yazdım.. Ben kulaklığı takıp dizimi izlemeye çalışıyorum ama sesi onu bile bastırıyor. Huyu böyle ne yapayım adamı 37 yaşından sonra değiştiremem o yüzden sinirlerimi yıpratamam.

En az yarım saat demişsiniz, bir saat de konuşsa diğer kalan zaman da yada boş günlerinde aranızdaki iletişim nasıl?sizinle, çocuğuyla iletişimi,birlikte geçirdiğiniz vakitler,size davranışları..
Eşinizle aranizda daha büyük problemler iletişim çatışmaları,anlaşmazlıklar var ve bu küçük bir patlama gibi geldi sanki bana.Haksizsam kusura bakmayın.oyle problemleriniz yoksa ve tek sorun telefon trafiği ise sırf bu yüzden tatsızlık çıkarmayın.

Aksam kacta geliyor isten?
Sizinle cocukla ilgilenecek kaç saati oluyor normalde

zaten eve gelmesi 7 buçuğu buluyor. yemek faslı bitene kadar 8 buçuk. erken kalktığı için 10 buçuk 11 de yatar en geç. 2-3 saat bi vaktimiz oluyo aşağı yukarı. bazen yemekten hemen sonra oyun oynar bilgisayara geçer. oyunundan ayrı telefonundan ayrı bıktım. ama oyun oynarken aradıklarında açmaz. canı isterse açmayabiliyor yani. oyunundan fedakarlık etmez bizle geçirdiği zamandan çalar.

Ben de her gün ailemle konuşurum. Bazen 20 dk bazen 5 dk. Ailemizle paylaşımımiz olması normal geliyor bana. Her gün anneme gidelim dememis ya eşiniz tlfn la konuşsun ne olacak o hoşlanıyor demek ki. Sizin boş muhabbet dediğiniz şeyden!!!

Benim babamda öyle ama umrumuzda değil Ne bu rahatsızlık

ben de ailemle konuşuyorum zaten. ama o yokken. akşam konuşuyorsam da 5-10 dk hal hatır sorup iki muhabbet edip kapatırız. hele ki eşimle o an dizi izliyosam asla açmam. meşgule atar mesaj atarım dizi izliyoruz şuan diye. alınmazlar da. usulüyle kırıcı olmadan herkese sınır çizmeyi bilirim ama eşim bilmiyor. ve konuşmalarından anlıyorum ki zaten gündüz de konuşmuşlar görüşmüşler. bırak akşamımız da bize kalsın değil mi? her gün arıyosan 5-10 dk konuş veya 3-4 günde bir ara yani. neden diziyi durdurup beni hiçe sayar gibi bekletiyosun 1 saat.
ayrıca oyun oynarken ararlarsa açmaz oyunundan çalmaz ama bizle geçirdiği zamandan çalar en çokta buna sinirleniyorum. bana diyor ki ararlarsa meşgule atamam e oynarken çokta güzel atıyosun ama...

Bizde de pat diye görüntülü ariyorlar. Oncesinde bir mesaj atin sorun musait misiniz diye? Kazara acsak uygun olmadığımız bir halde. Genelde gecelikli oluyorum. Yegenler kayinbabam herkes konusuyor. Telefom çalarken hurraa ne bulursam uzerime geçiriyorum. Boyle anlamsiz bir stres.
çat kapı gelmekten farksız. bana göre çok rahatsız edici bi durum.

Benimki de ayda yılda bir arar. Hatta bazen ben sorarım iteklerim arasın diye. Ben aramam ama o arasın ailesi neticede. Ama her akşam aktivite yapılacak saatte gereksiz muhabbet dönüyorsa haklısınız rahatsız olmakta. Herşeyin bir zamanı var. Akşamları eşimde rahatsız olur ben kuzenlerim yada ailemle gündüz yada yemek sonrası konuşurum. Film dizi izlemek çay sohbet ederken araya telefon sokmuyoruz.

Canım o konuşunca sen de aç ailenle arkadaşlarınla konuş. Demekki konuşacak bir şeyler buluyorlar ve bundan zevk alıyorlar. Eşin arasa tamam kız da arayanada randevu verilmiyor ki. Bence aileyle konuşma yerine oyuna ayrılan zamanı azaltsın.

Telefonla konusmaktan nefret ettigim icin zorluk yasiyorum bende. Uzun suredir gorusemedigim arkadaslari aramiyorum ayip oluyor ama napim sevmiyorum. O yuzden esinizi cok anlayamayacagim. O da oyle demek ki oyle kabul etmelisiniz. Belki biraz torpulenebilir.

Eşim evde yokken annemle saaatlerce konuşuruz ama eşimin evde oldugu gunler devamli aramaz ve uzatmaz annem.

Eşim de annesini arar ama her aksam değil 1-2 haftada bir anca arar 5-10 dakika konuşur. Bazen evde degil isyerindeyken arar.

Aksam vakti saatlerce konuşmasi bana rahatsizlik verirdi acikcasi, normal gelmiyor.

Back
X