Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçmezdiNeden böyle bir şey istiyor? Ayrıca önce açıl sonra kapanırsın ne? Sunroof mu bu aç kapa aç kapa
Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ben Google üzerinden giriş yapıyorum sayfaya. Buranın kendi uygulması varmı indirip girebileceğimiOpera kullan çok az reklam gözüküyor.
Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçmeNeden böyle bir şey istiyor? Ayrıca önce açıl sonra kapanırsın ne? Sunroof mu bu aç kapa aç kapa
Amin inşallahÖncesinde sen de açılmak istediğini yapamadığını söyleyip sonra vazgeçmişsin. Beden senin bedenin, bu konuda özgürsün nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin. İnsanların fikri değişebilir merak edebilir, kendini tesettürlü ya da açık haliyle görmek isteyebilir bu çok doğal. Seni olduğun halinle isteyen biriyle olmalısın. Ayrılman çok iyi olmuş. Kendine saygı duyduğun için tebrik ederim. Boş yere üzme kendini gereksiz birisi için. Hakkında hayırlısı olsun
Niye böyle bir şey istiyor peki? Sebebi ne yani? Çevresi çok seküler ve utanıyor mu?Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçmezdi
Evet kafasında profil var ama bu bize sırf fikrim değişti diye ayrilik getirmemeliydi bir insan sırf yanindaki şal örttü diye terkedermi inanin aklim almiyor benimTehdit etmemiş. Adamın kafasında evleneceği kadın profili var, siz zamanla o profile uyacağınız konusunda sözler vermişsiniz. Sonradan sözünüzden caymışsınız. O da o profile uymayan bir kadınla hayatını birleştiremeyeceğini söylemiş. Gayet doğal. Baskı falan yok. Ben kapalı kadınla evlenmem demiş, size illa açılacaksın dememiş.
Bunlarıda sordum asla çevre yada aile değil diyor kafasindaki profil buymuş açik olacakmiş eşi .Bana bir süre açik kal kapan sonra istersen demeside vicdan rahatlatmak güya benden günah gittiye getiriyorNiye böyle bir şey istiyor peki? Sebebi ne yani? Çevresi çok seküler ve utanıyor mu?
Niye etmesin? Daha geçerli sebepler aldatma ve şiddet olabilir. Üçüncü sırada da sizin durum geliyor. Daha ne olabilir yani bir ilişkiyi bitirmek için?Evet kafasında profil var ama bu bize sırf fikrim değişti diye ayrilik getirmemeliydi bir insan sırf yanindaki şal örttü diye terkedermi inanin aklim almiyor benim
Bunlarıda sordum asla çevre yada aile değil diyor kafasindaki profil buymuş açik olacakmiş eşi .Bana bir süre açik kal kapan sonra istersen demeside vicdan rahatlatmak güya benden günah gittiye getiriyorNiye böyle bir şey istiyor peki? Sebebi ne yani? Çevresi çok seküler ve utanıyor mu?
Açilacağima inanmis tamam çok aşık olduk ama mantik benim hayatimda geri plana atilan birşey değil taviz veremiyorum kendimdenHiç uzelmeyin sizi olduğu gibi kabul etmeyen biriyle zaten ilerde de sorun yaşardınız ayrıca bastan kapalı olduğunuzu biliyordu neden başlamış ki bir ilişkiye açık istiyorsa
Bilmiyorum sadece çok üzülüyorum bu noktaya gelecek şekilde katı olduğunu bilseydim asla başlamazdim zatenNiye etmesin? Daha geçerli sebepler aldatma ve şiddet olabilir. Üçüncü sırada da sizin durum geliyor. Daha ne olabilir yani bir ilişkiyi bitirmek için?
Madem kafasındaki profil öyleymiş en başından seninle konuşmasaydı o zaman. Ne saçma zihniyetli bu erkekler yaBunlarıda sordum asla çevre yada aile değil diyor kafasindaki profil buymuş açik olacakmiş eşi .Bana bir süre açik kal kapan sonra istersen demeside vicdan rahatlatmak güya benden günah gittiye getiriyor
Aleviler ama en başta bunlari konustuk inancı var namaza gider orucu tutar ama kafa yapisini anlayamadim .Ailendenmi çekiniyorsun diyince asla diyor onlar fikirlerime saygi duyar diyo hic inanmiyorum dediklerine artikÖnce açıl sonra kapan dediğine göre ailesine sizi açık göstermek istiyor demekki düşünceleri o yönde. Baştan sizinle hiç görüşmeseymis açık birisini istiyorsa. Hiç üzülmeyin kişisel kararlarına saygı duymuyormuş.
Çok saçma hem ben ilerde bunu isteyebileceğimi bilmeliydi aile yapim da belli kafa yapimda ama anlamamiş işteMadem kafasındaki profil öyleymiş en başından seninle konuşmasaydı o zaman. Ne saçma zihniyetli bu erkekler ya
Baştan açılmam deseydiniz o da başlamazdı muhtemelen. Olan ikinizin de zamanına olmuş.Bilmiyorum sadece çok üzülüyorum bu noktaya gelecek şekilde katı olduğunu bilseydim asla başlamazdim zaten
seni gerçekten sevseydi açık olduğunda da severdi.Merhaba kızlar, aslında konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldim ancak burda yorumlarini sevdiğim ve güvendiğim üyeler olduğu için açmak istedim .Ben yeniden bir hayata başlamanın endişeleriyle birkaç ay huzursuz olduktan sonra yaşadiğim yeri değistirdim tayin oldum ve pskolojik destek sosyalleşme vs derken yeni hayatima çok sürmeden adapte oldum hatta eski yaşadiğim yerdeki geçen zamanima üzüldüm her neyse bu anlamda hiçbir sıkıntım kalmadi ve iyki diyorum yer degiştirmişim .Herşey güzel giderken daha güzel birşey oldu ve beni seven benden daha çok seven hatta mükemmel bir insana denk geldim ve sevgili olduk görüşlerimiz çok farklı olsada birbirimize saygı duyduk .Ben kapalı bir insanım ama zaman zaman açılmak istedim yapamıyorum dedim ama vicdanım el vermedi açmadim erkek arkadaşimda bunu biliyordu ve oda açılmami istiyordu açacağimi düsündü hep ancak bundan iki ay öncesine kadar ben artik açmak istemediğimi böyle daha rahat olacağimi söyledim .Ondan saygı duymasini beklerken benimle bu şekilde evlenmeyeceğini söyledi ozaman ayriliriz dedi ve ben aşırı mutlu bir insanken 2 aydir çok mutsuzum onun benden beklentisi bi süre açık kalıp sonra kapanmam ( çok saçma bir beklenti farkındayim )bende ondan ayrilmak istemediğimi ama açmayacağimida söyluyorum bu arada açıkliktan kastı açik giyinmek değil sadece saç açikliği .Sebep her ne olursa olsun ben kendime saygimdan dolayi böyle birşeyi kabul etmedim ve ayrıldik .Ama onu okadar özlüyorumki o kadar geçen zamanima üzülüyorumki bu sebepten bir insan sevdiğini birakirmi allah aşkinaçok üzgünüm devamlı ağliyorum ve nezaman geçicek bu durum bilmiyorum
Kesinlikle haklısinız ama benim dediğim gibi üzüldüğüm yinede bu konu yüzünden bitmesi olduBaştan açılmam deseydiniz o da başlamazdı muhtemelen. Olan ikinizin de zamanına olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?