Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden böyle bir şey istiyor? Ayrıca önce açıl sonra kapanırsın ne? Sunroof mu bu aç kapa aç kapa
Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçmezdi

Neden böyle bir şey istiyor? Ayrıca önce açıl sonra kapanırsın ne? Sunroof mu bu aç kapa aç kapa
Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçme
Amin inşallah

Bu kadar gerizekalı birine sakın bir daha evet deme. Aç da diyemez kapa da diyemez bir erkek bir kadına. Senin canın ne isterse sen onu yaparsın. Bu konularla ilgili bırak ayrılırıza bağlamayı bir tavsiyesi bir yorumu olan adamdan asla olmaz. Asla ağızlarını açabilecekleri bir konu değil.

Ben anlayamadim inanki beden bir baskasinin lafiyla değişecek birşey değilki nasıl istersem öyle yaşarim üzüldüğüm şu ki güya çok sevmişti bu yüzden teekedileceğim aklimin ucundan geçmezdi
Niye böyle bir şey istiyor peki? Sebebi ne yani? Çevresi çok seküler ve utanıyor mu?

Evet kafasında profil var ama bu bize sırf fikrim değişti diye ayrilik getirmemeliydi bir insan sırf yanindaki şal örttü diye terkedermi inanin aklim almiyor benim

Hiç uzelmeyin sizi olduğu gibi kabul etmeyen biriyle zaten ilerde de sorun yaşardınız ayrıca bastan kapalı olduğunuzu biliyordu neden başlamış ki bir ilişkiye açık istiyorsa

Niye böyle bir şey istiyor peki? Sebebi ne yani? Çevresi çok seküler ve utanıyor mu?
Bunlarıda sordum asla çevre yada aile değil diyor kafasindaki profil buymuş açik olacakmiş eşi .Bana bir süre açik kal kapan sonra istersen demeside vicdan rahatlatmak güya benden günah gittiye getiriyor

Evet kafasında profil var ama bu bize sırf fikrim değişti diye ayrilik getirmemeliydi bir insan sırf yanindaki şal örttü diye terkedermi inanin aklim almiyor benim
Niye etmesin? Daha geçerli sebepler aldatma ve şiddet olabilir. Üçüncü sırada da sizin durum geliyor. Daha ne olabilir yani bir ilişkiyi bitirmek için?

Bunlarıda sordum asla çevre yada aile değil diyor kafasindaki profil buymuş açik olacakmiş eşi .Bana bir süre açik kal kapan sonra istersen demeside vicdan rahatlatmak güya benden günah gittiye getiriyor

Hiç uzelmeyin sizi olduğu gibi kabul etmeyen biriyle zaten ilerde de sorun yaşardınız ayrıca bastan kapalı olduğunuzu biliyordu neden başlamış ki bir ilişkiye açık istiyorsa
Açilacağima inanmis tamam çok aşık olduk ama mantik benim hayatimda geri plana atilan birşey değil taviz veremiyorum kendimden

Önce açıl sonra kapan dediğine göre ailesine sizi açık göstermek istiyor demekki düşünceleri o yönde. Baştan sizinle hiç görüşmeseymis açık birisini istiyorsa. Hiç üzülmeyin kişisel kararlarına saygı duymuyormuş.

Niye etmesin? Daha geçerli sebepler aldatma ve şiddet olabilir. Üçüncü sırada da sizin durum geliyor. Daha ne olabilir yani bir ilişkiyi bitirmek için?
Bilmiyorum sadece çok üzülüyorum bu noktaya gelecek şekilde katı olduğunu bilseydim asla başlamazdim zaten

Madem kafasındaki profil öyleymiş en başından seninle konuşmasaydı o zaman. Ne saçma zihniyetli bu erkekler ya

Aleviler ama en başta bunlari konustuk inancı var namaza gider orucu tutar ama kafa yapisini anlayamadim .Ailendenmi çekiniyorsun diyince asla diyor onlar fikirlerime saygi duyar diyo hic inanmiyorum dediklerine artik

seni gerçekten sevseydi açık olduğunda da severdi.
Ağla üzül içine atma kendini kapatma dünyaya hayat devam ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…