Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalık değil işte.
Muhafazakar olmayan bir insan yanında muhafazakar görünümlü bir eş istemeyebilir.
Adam her şey dahil otele gidip içmek istiyor mesela yanında eşi kapalı. Adam meyhaneye gitmek istiyor arkadaş grubuyla hepsinin eşi açık beraber alkol alıyorlar. Konu sahibi alkollü mekana gelir mi belirsiz. İleride çocukları olsa biri alevi değerler vermek isteyecek öbürü Sünni.
Gayet farklı hayat tarzını istememekte haklı. Gerçekten sevmekle kabullenmekle şart koşmakla hç alakası yok bunun.

Yıllar yetmemiş demek ki öğrenmenize hala forum mantığına ters şeyler yazdığınıza göre.

Forum nedir, nasıl kullanılır dersleri açacam yakında, kayıt yaptırırsınız

Resmen tüm sayfayı kaplıyor reklamlar.Buraya tek seferlik konu açıp gidecektim ama öyle bir şey ki bağımlılık yapıyor resmen gidemedim. Herkeste oluyor bu reklam galiba

Ben adamın sizden dürüst davrandığını düşünüyorum. Başta saçımı açacağım demişsiniz, verdiğiniz sözü tutmamışsınız, adam da sizi oyalamamış, direk çıkmış hayatınızdan. Ben benimle benzer hayat tarzına sahip olmayan biriyle evlenmek istemem, evlilik zaten yeterince zor ve sorumluluk istiyor bir de bu konularla uğraşmak istemezdim. Bir de çocuk yetiştirirken anne babanın tutumunun farklı olması bir çok problemi beraberinde getiriyor. Sonuçta adamı değil kapalı olmayı seçmişsiniz, kararınızın arkasında durun, böyle ağlayıp sızlamanız çok saçma.

Demek ki sizi siden daha çok sevmemiş. Ancak baş örtüsü yüzünden insan bırakılır da sizin ki değişik olmuş. Siz baş örtülü iken bu vatandaş gelmiş sizin hayatınıza girmiş, saçmalamış yani. Siz açıkken sevgili olup baş örtüsü takma kararı alsaydınız ayrılması çok normaldi. Bence biraz bahanesi olmuş. Üzmeyin kendinizi kendinizi sevin ve kendinize saygınızı yitirmeyin. Gidenin gitti gün helvasını kavurun.

Tesettürlü bir bayanım.
Adama hak verdim.
Neden mi?
Siz tesettürü bırakabilirim demişsiniz o da beklentiye girmiş.
Düşünüyorum alkol kullanan ve mekanlara giden bir erkek olsam yanimda tesettürlü bir kadınla bunları yapamam.
Kısıtlandığimi hisseder ve ayrılmaya karar veririm.
Olaya çok duygusal bakıyorsunuz.
Yok çok seven insan bunu yapar mı? Ayrılır mi? Diyerek dramatize ediyorsunuz lakin tam da bu sebeblerden evet yollar ayrılabilir. Birbirini çok sevdiğini iddia eden kişiler evlenip akabinde bosanabiliyor demek ki çok sevmek bir kriter değil.
Fazla duygusal bakıyorsunuz hayata ve insan ilişkilerine.

Aslında ilk başlarda verdim çünkü benimde içimde açilmak vardi .Ama bu yinede onun bitirme sebebi olmasi saçma değilmiki ya bu benim inancim ,fikrim saygı duymasi gerekmezmi
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişsin şimdi de ah vah ediyorsun, seninle devam etmesinin nedeni belki de buydu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…