Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini görüş ve yaşam tarzı, Bir ilişkiyi istememek için çok geçerli bir neden. Kadin için de erkek icin de. Hatta çok büyük bir unsur. Bunda ne var denecek bir konu degil. Sizin durumda mantıksız olan sevgilinzin ilişkiye başlamış olması. Baştan uzak duracakti. Ya da siz açılacağım diye bir soylemde bulunmayacaktiniz. Bu konular karşındakine karışarak talep ederek olacak konular değil. Baştan belli olmuş tavri tarzi ayrilmissiniz. Çok fazla üzülüp kafanı takacak bir durum yok açıkçası. Bazen hayırlısı böyleymiş deyip bırakmak lazım.
 
Şanslısın çünkü evlenmeden önce gerçek yüzünü gördün. Verilmiş sadakan varmış. O da kendini belli etmiş. Evlenseniz fikirlerine saygı duymazdı mutsuz olurdunuz.
 
Kesinlikle haklısinız ama benim dediğim gibi üzüldüğüm yinede bu konu yüzünden bitmesi oldu
Ama konu zaten ilişkiyi bitirecek bir konu arkadaşım. Geç ilişkiyi evlilik bitirir. O derece bir konu yani.

Ama en baştan bir arada olmamalıymışsınız zaten. İkiniz de zorlamışsınız. Ders çıkar, bundan sonra hayat görüşü farklı biriyle ilişkiye başlama.
 
Eğer çok vakit geçirmesek belki bu kadar kötü olmazdim inanin ben gittim evlencez diyr bir sürü eşya aldim okadar pismanimki
 
Demek ki seni senden daha çok sevmiyormuş…
 
Aleviler ama en başta bunlari konustuk inancı var namaza gider orucu tutar ama kafa yapisini anlayamadim .Ailendenmi çekiniyorsun diyince asla diyor onlar fikirlerime saygi duyar diyo hic inanmiyorum dediklerine artik
Çevresinden utandığına adım gibi eminim. Bu konuda bu kadar katı olan bir insan sizinle ilişkiye başlamazdı. Açılırsa beraber olurum diye düşünürdü. Neyse bitmesi iyi olmuş. Tek başınıza şehir değiştirip kendi hayatınızı kuran kadınsınız. Bu da gelip geçer.
 
Asla bir daha dersimi çok fazla aldim
 
İnşallah geçer bu aci bir an evvel
 
Eğer çok vakit geçirmesek belki bu kadar kötü olmazdim inanin ben gittim evlencez diyr bir sürü eşya aldim okadar pismanimki
Evet çok zor. Ama hayatta neler neler geçiyor bu mu geçmeyecek. Simdi üzülmen normal ama geçecek. Daha geç olsaydı, evlendikten sonra gösterseydi tavrını. Öyle düşün. Tecrübe edindim deyip yoluna bak. Emin ol bir sure sonra aklına bile gelmeyecek.
 
Sana sevgi be destekle sarılıyorum canım. Hepimizin hayatında böyle severek ayrılmalar, sonrasında acı çekme dönemleri oluyor. Ne kadar sürede atlatacağın sana bağlı. Ama doğru olanı yapmışsın. Şimdi acı çekmene hayatında mutsuz olmandan daha iyi. Ki aynı fikirlerde olmadığınız kişi ile mutlu olmak mümkün değil. Acele etme, kendini suçlama, sadece duygularını yaşa. Ağlamak istiyorsan ağla, bunaldığın zaman çık bi gez bi hava al. Sorgulama neden ağlıyorum diye, hayatının bir evresini yaşıyorsun.
 
Umarim canm allah dayanma gücü verir
 
İsyerimiz ayni biliyomusnuz nasıl atlatırim kısa sürede inanin bilmiyorum sizleri tanimiyorum ama bana çok dua edin
 
Biriyle sevgili olunca evliliğe giden yolda sözleşme imzalamış olmuyorsunuz. Zamanla beklentilerinizin isteklerinizin farklı olduğu ve değişmeyeceği belli olunca ayrılmış. İlla aldatma, şiddet mi olması gerekiyor? İnsanlar bu yüzden körü körüne ilişkilerine tutunup evleniyorlar sonra mutsuz evlilikler görüyoruz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama henüz kendinizi tam tanıma, ifade etme aşamasını geçememişsiniz belli ki.
Belki de o kadar motivasyonu yoktu ilişkiye bu yolculuğu sizinle yaşamak istemedi. Karşısında daha kendinden emin birini istedi. Bir sürü sebebi olabilir hepsi de ayrılmak için yeterli sebepler. Açılmak, kapanmak tamamen sizi ilgilendiren bir durum olduğu gibi evleneceğiniz kişinin de eşinin nasıl biri olmasını seçmek de onun tercihi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…