Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle haklısinız ama benim dediğim gibi üzüldüğüm yinede bu konu yüzünden bitmesi oldu
Bu aslında geçerli bir sebep, yaşam tarzları uymayınca evlilik sürdürmek çok zor, ayrılık doğru bir karar olmuş
Üzülmeyin artık, yolunuza bakın, hayat daha neler gösterir, çok mutlu olursunuz inş

Açılmak veya kapanmak tamamen kişinin vereceği bir karardır. Ama karşı tarafın biraz açıl sonra kapanırsın demesi tuhaf geldi bana. Yani önünde sonunda o da kapalı birini istemiş oluyor. İlginç bir durum. Ayrılmanız iyi olmuş.
Bu tarz tuhaf taleplerin ardından başka başka fanteziler de çıkabiliyor.

Bu saygı duymak değil ama.
Görüşler ve hayat tarzları farklıysa olmaz.
Benim kocam mesela muhafazakar bir hayat istemiyor. Kalkıp artık kapanacağım desem boşanmaya gider iş. Adam kapalı eş istemiyor. Yada aynı şekilde ben muhafazakar eş istemiyorum eşim artık cüppeli takılacağım dese de ben boşanırım.
Kendi dünya görüşünüzden biriyle evlensin herkes

Kardeşim de yıllarca eşinin kapalı olmasına alışamadı, 15 yıllık evlilikten sonra eşi açıldı.Aslinda kardeşim kıskançtır ve çok düşkündür de eşine. Bazı erkekler başı kapalı eş istemiyor,bunun mantığını anlayamıyorum ama sayıları az da değil. Sizin kararınız tabiki,sizinle ciddi düşünüyor ve herkesçe basit ama onun için önemli bir husus demek ki. Saygı duymaktan başka çaremiz yok. Keşke siz de öncesinde ikilem içerisinde olmasaydınız haliyle bu onda bir ümit sebebi olmuş .

Kardeşim de yıllarca eşinin kapalı olmasına alışamadı, 15 yıllık evlilikten sonra eşi açıldı.Aslinda kardeşim kıskançtır ve çok düşkündür de eşine. Bazı erkekler başı kapalı eş istemiyor,bunun mantığını anlayamıyorum ama sayıları az da değil. Sizin kararınız tabiki,sizinle ciddi düşünüyor ve herkesçe basit ama onun için önemli bir husus demek ki. Saygı duymaktan başka çaremiz yok. Keşke siz de öncesinde ikilem içerisinde olmasaydınız haliyle bu onda bir ümit sebebi olmuş .

Ama bunun ki çok garip önce açıl demiş biraz açık dur demiş sonra kapan demiş ne alaka yani

Oda mesela açık giyinmemi asla istemezdi bende bunlari onda görünce değişebilir oda diye düşündım benim hatam o oldu keşke onla hiç paylaşmasaydim .inanin bende bu mantiği anlayamadim mantiksiz birşey olduğu icin heralde akli başina gelir diye düşündüm çok sevdim çok asik oldum ama bu yetmiyomuş iste

Bu arada eşi istemeyerekmi açildi

:) güldürdünüz haklısınız .Ama inanin bana en ufak birsey olsa dert olan adam şimdi çok kötüyüm ama senin problemin diyor bana
İşte mükemmel değilmiş işine geldiği gibi. Boşverin dininiz için yaptıniz illaki mükafatı olacaktır.

Bu arada eşi istemeyerekmi açildi
İstemek kapanmaması o dönem ailem istedigi icin kardeşimin de onemsedi bir zaman değildi,yaşları küçüktü. Sonra eşi alışmıştı ve yıllar geçmişti ama bir şekilde hallettiler biz bu konuyu gündeme getirmedik, detayını bilmiyorum

Açıkçası karşı tarafı da düşünmek istiyorum onca geçen zamanınız ve sonrası hüsran. İyi düşünün derim.

Ama bunun ki çok garip önce açıl demiş biraz açık dur demiş sonra kapan demiş ne alaka yani
Adam yanında kapalı sevgili eş istemiyor işte çok açık değil mi?
Benim eşimin de en temel kriterlerinden biri de muhafazakar bir hayatının olmamasıdır. Ben bugün artık kapanacağım desem 10 senelik eşim demez boşanır. Haklı.
Evlilik arkadaşlık gibi bir şey değil. Ortak pencereden bakmak çok önemli.
En temel istek bu.
Eşim bugün cuma namazına başlasa oruç tutsa rahatsız olurum. Kapalı arkadaşım var. Görüşüyorum seviyorum. Ama aynı hayatı paylaşıp ortak çocuk büyüteceğim kişinin benle paralel bir hayatı olmalı.

Nasil ki bir insan esinin kapanmasini isteyemezse acilmasini da isteyemez saçmalığa bak bu da zorbalik evlenmesin paşam dünyada erkek mi yok siz biraz kendinizi sevin bence

Ayrıca kardeşim eşine körkütük aşık. İçmeye gitmek istiyor nir mekana ama eşi kapalı diye gidemiyordu. Tatile gitmek istiyor ama orada da mayo şort giysin istiyordu yani açıkçası hayatı kendi penceresinden yaşamak istiyordu. Mutlu olsunlar başka bir şey istemiyoruz

Üzüleceksin, hayal kırıklığı, kalp kırıklığı her şeyi yaşayacaksın. Bunları yaşamadan atlatamazsın bu süreci. Kabullenme aşamasına geldiğinde ferahlayacaksın. Neden, nasıl, kimin hatası diye düşünme. Sadece sonuca odaklan. Bu ilişki sana bundan sonraki adayları elemende yardımcı olacak. Her hata bir ders.

Böyle düşünmüyorum

Siz 37 yaşında yetişkin bir insansınız. Daha önce ilçede, ailenizin olduğu yerde yaşarken il merkezine geçip; hayatınızı, çevrenizi değiştirmek istediğinizi forumda da anlatmış ve bu değişikliği yapmıştınız.

Adama da bu değişiklik ihtiyacınızı anlatıp, sonrasında da açılma isteğinizden bahsetmiş olabilir misiniz ? Şayet aranızda böyle bir konuşma olduysa: adam aslında kapanmak istemediğinizi, ailenizin üzerinizdeki etkisi nedeniyle kapalı bir insan olarak hayatınıza devam ettiğinizi düşünmüş olabilir.

Benim babam baskıcı bir adamdı bunlardan bahsetmistim içimde açilmak vardı evet bahsettim ama ben namazımi kilarim kuranimi okurum bunlarida biliyodu bu kadar diretmesi çok saçma geliyor ona görede ben saçmayim belki ama ola n oldu maleaef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…