- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi fromrainforest
bir de tepki gösteren bir üyeye kıskanma çalış sene de olur yazmış hahahaha :)Görmemiştim Kadiş tuhaf bi yorum cidden
Ağzına sağlık
biz eşeysiz üreme yapıyoruz zati

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de tepki gösteren bir üyeye kıskanma çalış sene de olur yazmış hahahaha :)Görmemiştim Kadiş tuhaf bi yorum cidden
Ağzına sağlık
Mal mülkle hava atan herkesin çevresinde vardır da bunun gibisini yeni duydumbir de tepki gösteren bir üyeye kıskanma çalış sene de olur yazmış hahahaha :)
biz eşeysiz üreme yapıyoruz zati![]()
Gitmiyooo.pis kokuyo canim...bi yil borcluyum stresliyim dedi, bi yil hastayim psikolojim bozuk dedi....hep bisey dedi....Korkuyor mu ?
1 ay 2 ay değil psıl 2 yıl değil
10 yıl olmuş
En azından bi doktora gitmek hal çaresi nedir öğrenmek gerekirdi çoktan
Pis mi kokuyoGitmiyooo.pis kokuyo canim...bi yil borcluyum stresliyim dedi, bi yil hastayim psikolojim bozuk dedi....hep bisey dedi....
Tebrikler3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =
Aynen...çok iyidir.Her yönü mükemmeldir.Adam kabul etmiyo durumunu.Ben de uğraşmiyorum artik.Düzelse bile kokuyo diye ben yaklasmiyorum.Mesela çok sinirliyimdir ben...Bence dusardan da anlasiliyo cinsellik olmadigi...Ben çürüdum.Bu nedenle boşanmaya utanirim zaten...cocuk da var olmazPis mi kokuyo
Kokudan dolayı mı yani
Anlamadım tam ama siz her yolu denemişsinizdir 10 yıl geçmiş
Demek ki sizde pes ettiniz
Ama belki başkası boşanırdı, siz evli kalıp zoru seçmişsiniz
Onun dışında iyi anlaştığınız içindir belki, bilemedim bi çözüm yolu gelmiyor aklıma. Hayırlısı
Nasıl bi koku bilmiyorum ama parfüm duş jeli vs de mi işe yaramaz ki ?Aynen...çok iyidir.Her yönü mükemmeldir.Adam kabul etmiyo durumunu.Ben de uğraşmiyorum artik.Düzelse bile kokuyo diye ben yaklasmiyorum.Mesela çok sinirliyimdir ben...Bence dusardan da anlasiliyo cinsellik olmadigi...ven de
Ağiz kokusu var cok fena...vücut kokusunu çözüyoruz duş jeli ile filan...Nasıl bi koku bilmiyorum ama parfüm duş jeli vs de mi işe yaramaz ki ?
Evet gergin olmanda o da bi etkendir
Sen her yolu denemişsindirAğiz kokusu var cok fena...vücut kokusunu çözüyoruz duş jeli ile filan...
Sagol.Yanliş ne yazacaksin ki allahaşkina...iki çift sihbet eciyoruz.rahat olSen her yolu denemişsindir
Yaşayan sensin ben bilmediğimden sordum aslında
Yoksa tek yolu doktora gitmek ama eşin gitmiyormuş
Ama sen çok sabırlı birisin
10 yıldır böyle devam ettiğine göre kabullendin demek
O da kabullendi ki bi çabası yok
Hayırlısı olsun hakkınızda, yanlış bişey de yazmak istemem
4x4 bir evlilik o zaman seninki.3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =
Çocuk olduğunu bilmiyordumSagol.Yanliş ne yazacaksin ki allahaşkina...iki çift sihbet eciyoruz.rahat ol
Kabullendum evet.Çocuk var boşanip napcsm.Daha iyisini bulacak miyim ki...Sirf cinsellikte iyi olmakla evlilik yürümez.Bu nedenle boşandum diyemem bile.utanirim
Tercih...kader...çaresizlik....idare etmek...sabirÇocuk olduğunu bilmiyordum
10 yılda zaten sen ölçüp biçmişsindir herşeyi
Onun dışında her konuda iyiyse ve ortak bir çocukta varsa belki de sizin tercihiniz daha mantıklıdır
Evet bu bi tercihTercih...kader...çaresizlik....idare etmek...sabir
Neyse o işte ben de bilmiyorum.Kendi zevkim için çocuğumu boşanmiş aile çocuğu yapamam; anneyim ben.Anne olmak vazen hayallerinizden vazgecmektir
Çocuk sahibi olamayacağını en baştan bilen kadın bunu eşinden sakladıysa ve o adam çocuk isteyen birisiyle boşanması en doğal hakkıdır. Kaldıki kadınlar evlendikten sonra bunun farkına varıyorlar.Neden?
Ben sizin gibi düşünmüyorum,aslalarım kesinliklerim hiç olmadı hayatta ama hastalık olarak tedavisi yoksa sırf bu sebeple herşeyin yolunda gittiği eşimden ayrılmam.Sırf çocuk sahibi olamadığı için eşini boşayan adamlardan ne farkı var? İnsanlar bir hastalıkla yatağa bağlı kalabiliyolar vücutları tutmuyo boşanmayı mı gerektirir? Tıbben yapılacak birşey yoksa sadece bu sebep için adamı boşamak bana göre yanlış.
Kız Coco senin durumun tamamen konuyla alakasız. Adam istekli, sen kaçıyormuşsun baksana. 3 sene hiç sevişmeyin sen sonra sor adama, aşkım yetiyor di mi hayatım diye? Sonra gelişmelerle bizi aydınlatırsınvalla bızım on numaraydı ıkızler dogdu.herkes bı yana çekildi ellere telefonlar geldi..maçlar izlendi ve beeen sogudum..haa aşk var ama dokunmasa bana ozlemıyorum aramıyorum.gece vardıyasına gectı koymadı.ki bebeklerden once cok zorladım sensız uyuyamam dıye...ama sımdı o peşimde zaman kolluyo bırlıkte olmak ıcın.benım umrumda degıl...
bence aşk varsa cok da muhım degıl...benım degıl mesela...
Bana mi dedin canim10 yıl olmuş boşanılmaz zaten ama diş doktoruna götür ağız kokusu için. Dahiliyeye gitsin vücut kokusu için. Dışardan eşini tanıyanlar bu tip kokuları hissediyorlarsa "karısı hiç ilgilenmiyor mu bu adamla" diyebilirler. Mutlaka uyarmalısın bence eşini.