- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi fromrainforest
Evet tatlım umarım yanlış anlamazsın ama eşlerimizi biraz yontmak da bize düşüyor bazen:)Bana mi dedin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım umarım yanlış anlamazsın ama eşlerimizi biraz yontmak da bize düşüyor bazen:)Bana mi dedin canim
Rica ederim niye yanliş anliyim...Çok yoruldum.Boşanip güveneceğim birini nerden bulayim.yavruma da yazik....öyle işte....Evet tatlım umarım yanlış anlamazsın ama eşlerimizi biraz yontmak da bize düşüyor bazen:)
İnsanların düzenli seks için evlendikleri doğruymuş demek ki; eğer %80'i seks ise bir evliliğin. Üzüldüm sanki. Ben daha derin beklentiler içerisindeki bir salağım sanırım. Dostluktan, güvenden filan bahsediyorum. Yazık bana. Eşimle birlikteliğimin %80'ini böyle görseydim daha mutlu biri olabilirdim belki ama işte vay anasını diyorum. Değişmek kolay değil. Çok şanslısınız hanımlar. İmrendim size. Kafalar rahat, en önemli beklenti biraz tensel temas. (çok içten yazdım, dalga geçmiyorum gerçekten) Benim koca da basit biri sayılır, ondan iyi anlaşamıyoruz demek ki. %80'i vereceksin adama, her şey çözülecek. Çünkü o vermiş evliliğin %80'ine anlam kazandıran şeyleri bana, canım ya. Burdan şu sonuç çıkıyor. Şu, bu, o önemli gibi şeyler yok. Uyumlu musun, değil misin, değerlerin ve beklentilerin aynı mı eşinle? İletişim de kurabiliyorsanız sağlıklı bir biçimde, mükemmelsiniz demektir. Gerisi yalan. İsterse evliliğiniz sadece seks ve para üzerine kurulu olsun, isterse sevgi ve güven. Vay be. Bende bu dördü de tırt. Şimdi gidip bir köşede ağlayabilirim.![]()
Şöyle anlatayım iyi bir cinsel hayatın evliliğe katkısı bence %10, kalan %90 saygı ve iletişim
Ama olmayan ya da kötü giden cinselliğin evlilikten götürüsü %90 geri kalan %10 diğer şeyler için yeter diyosan tercih meselesi
Cinsellik var ise %10 olumlu etkisi, yok ise %90 olumsuz etkisi var evliliğe. Doğru sanki. Bu yüzdeler arasındaki dengesizliğin nedeni nedir acaba? Bir kadın ve erkeğin paylaşabileceği yegane şeyin seks ilişkisi olduğu gerçeği mi? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Arkadaşım öyle şey olur mu, bir erkekle bir kadının tek paylaşabileşeyi şey cinsellik diye? Hiç okuldan erkek arkadaşlarınız olmadı mı? Erkekler de bizim gibi insan. Eşine tabi ki güven, sevgi duymalı, beraber birçok şey paylaşabilmelisiniz. Sohbet, muhabbet, ye iç, film izle, gez vs. Zaten güven ve sevgi bile yoksa o insanla sevişmek istemezsin ki. Bunlar her ilişkinin en temelinde olması gerekenler.Cinsellik var ise %10 olumlu etkisi, yok ise %90 olumsuz etkisi var evliliğe. Doğru sanki. Bu yüzdeler arasındaki dengesizliğin nedeni nedir acaba? Bir kadın ve erkeğin paylaşabileceği yegane şeyin seks ilişkisi olduğu gerçeği mi? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Ben eşimle 9 sene çıktım seks yapmadık kopmadık bu yüzden, ama evlilik farklı elbette, birde bu konuda adamın problemi var zorla doktora gidiyor, doktor ilaç yazıyor kullanmıyor buna neden katlansın bir kadın, erkek katlanır miydi, hani hastalık olur başka birşey olur neyse, mesela ben hamilelik boyu ve akabinde 4 ay seks yapmadım eşimle hamilelikte yapmamak ikimizin tercihi idi sonraki 4 ay ise babamı kaybettim onun yasıydı, ama gene kopmadık çünkü geçerli sebepler vardı
Arkadaşım öyle şey olur mu, bir erkekle bir kadının tek paylaşabileşeyi şey cinsellik diye? Hiç okuldan erkek arkadaşlarınız olmadı mı? Erkekler de bizim gibi insan. Eşine tabi ki güven, sevgi duymalı, beraber birçok şey paylaşabilmelisiniz. Sohbet, muhabbet, ye iç, film izle, gez vs. Zaten güven ve sevgi bile yoksa o insanla sevişmek istemezsin ki. Bunlar her ilişkinin en temelinde olması gerekenler.
En özeti iki tarafında evlilikten benzer beklentileri olmalı. Biri cinselliği ihtiyaç olarak görüyor, diğeri lüzumsuz diyorsa zor o iş.
Canım çok anlamadım sizin ilişkinizde sorun hangi tarafdan kaynaklanıyor ama yeterince sevildiğini düşünmüyor, eşinle anlaşamıyorsan ona karşı soğuk olman çok doğal.Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Üstteki mesajlarımda da yazıyor düşüncelerim fakat kafamı cinselliğe çoğu kadının %80 değer yüklemesi karıştırdı ve canım sıkıldı. Belki bende hata vardır diye düşündüm çünkü cinselliğin olmayışı değil de cinselliğin yokluğunun ya da eksik, istendiği gibi olmayışının yol açtığı şüpheler, sorular ve yalnızlık insanı üzüyor. Seks değil de iletişim ve sevgi önemli, anlaşmak önemli diye tutunuyor içim, çok inat ediyor ve yıpranıyor bir yandan. Seks yapmak kolay çünkü ama iletişim kurmak bazen öyle zor ki.
O zaman konu cinsellikten öte, karşı tarafa ne kadar değer verildiği, durumu düzeltmek için çaba gösterip gösterilmediği, bencil olmamak ve gerçekten sevmek. Çaba ve sevgi var ise, bir de üstüne seks konusunda bir ilerleme kaydedilmez ise işler daha da karmaşıklaşıyor sanırım. Ben de benzer şeyler yaşıyorum da. Ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bile bilmiyorum çoğu zaman. O yüzden uzadı biraz sorgulamalarım.
Canım çok anlamadım sizin ilişkinizde sorun hangi tarafdan kaynaklanıyor ama yeterince sevildiğini düşünmüyor, eşinle anlaşamıyorsan ona karşı soğuk olman çok doğal.
aynen aman nazarlardan4x4 bir evlilik o zaman seninki.
-------------------------
Erkeklerin boyle bir durumu cekmedigini dusunursek, kadin da isterse evet bosanilir.![]()
Sevgi saygı ask varsa cinsellik nasıl olmuyor merak ettimCinsellik yok denecek kadar az sayıda
Ama sevgimiz saygımız var ilk zamanlar daha cok sıkıntı yapıyordum evet evlilikte cok önemli cinsellik ama ben şahsen bundan sebep hiç boşanmayı düşünmedim
Kocama uymayı tercih ettim