- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi fromrainforest
-
hahay belli oliiiiay maaşallah ne şanslısın süper ya
bu konuda zaten tam senin cinselliğinle hava atman gereken bir konu
konu sahibi 1 aydır karnım aç ölüyorum diyor sen oo ben her öğün portakallı ördek yiyorum diyorsu.
şu msjın eminim konuyu açana ve aynı durumda olan herkese çok yardımcı olmuştur maaşallah inşallah.
kk da bu olay hep var zaten kadın kocam beni sevmiyor öpmüyor der bazı üyeler yaa benim ki hep sırnaşır hep aşkoşum der yea diye yazar hemen
not:bana da ay cınım kıskınmı sıkın minvalinde bir msj atma lütfen bizim günde 5780657894 defa oluyor o ka diyim yani
sieTebrikler
Adet döneminizde bile kusur kalmadığınız için
Yaşasın K.İ.B.
O neydi ya? Küfür mü edildi?Yaşasın K.İ.B.
Ayıplı bişey değil sanırsam argoO neydi ya? Küfür mü edildi?
Ay kadesa çok hoşsun.ay maaşallah ne şanslısın süper ya
bu konuda zaten tam senin cinselliğinle hava atman gereken bir konu
konu sahibi 1 aydır karnım aç ölüyorum diyor sen oo ben her öğün portakallı ördek yiyorum diyorsu.
şu msjın eminim konuyu açana ve aynı durumda olan herkese çok yardımcı olmuştur maaşallah inşallah.
kk da bu olay hep var zaten kadın kocam beni sevmiyor öpmüyor der bazı üyeler yaa benim ki hep sırnaşır hep aşkoşum der yea diye yazar hemen
not:bana da ay cınım kıskınmı sıkın minvalinde bir msj atma lütfen bizim günde 5780657894 defa oluyor o ka diyim yani
Bu ne terbiyesizlik yapma küfür mü bu?
Bu ne terbiyesizlik yapma küfür mü bu?
Yelizcim yaşın mı küçük? Bir sürü cinsel sorunlu insan var. Hormonel ya da fizyolojik problemler olabiliyor. Libodusu düşük, cinselliğe ihtiyaç duymayanlar da çok.Sevgi saygı ask varsa cinsellik nasıl olmuyor merak ettim
Töbe töbe, bir bayana hiç yakışıyor mu ?Ayıplı bişey değil sanırsam argo
erkekler cinsel konularda asla kendilerine olumsuz bir şey yakıştırmadıkları için suçu mükün mertebe sana atacaktır zaten, şaşırmadım.. birlikte psikologa gitmeyi deneseniz? ben faydalı olacağını dusunuyorum
hayatlarında hiç söylememiş gibi yapanlar cok komiksinizYelizcim yaşın mı küçük? Bir sürü cinsel sorunlu insan var. Hormonel ya da fizyolojik problemler olabiliyor. Libodusu düşük, cinselliğe ihtiyaç duymayanlar da çok.
Töbe töbe, bir bayana hiç yakışıyor mu ?
Size normal gelebilir ama herkesi kendiniz gibi sanmayın. Ben en fazla "salak " derim, küfür yapabileceğim bişey değil.ay niye küfür edeyim siz ) klavyem bozuldu benim
hayatlarında hiç söylememiş gibi yapanlar cok komiksiniz
nerde küfür etmişim benSize normal gelebilir ama herkesi kendiniz gibi sanmayın. Ben en fazla "salak " derim, küfür yapabileceğim bişey değil.
Arkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
"sie " diye yazdın, o küfür mü diye sorduk. Yanlışlık olduysa düzeltebilirsin.nerde küfür etmişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?