sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

hahay belli oliiii

konu sahibesini merak ettim kocasıyla işllah arası düzelmiştir evli değilim ama cinsellik baya önemliymiş anllşılan burdaki hanımların yüzdeseksen dediğine göre.

Ay kadesa çok hoşsun.

Sevgi saygı ask varsa cinsellik nasıl olmuyor merak ettim
Yelizcim yaşın mı küçük? Bir sürü cinsel sorunlu insan var. Hormonel ya da fizyolojik problemler olabiliyor. Libodusu düşük, cinselliğe ihtiyaç duymayanlar da çok.

Ayıplı bişey değil sanırsam argo
Töbe töbe, bir bayana hiç yakışıyor mu ?

işte bahane buluyor kendi sorununu örtbas etmek için. ikiniz birlikte doktora gidin bence

ay niye küfür edeyim siz ) klavyem bozuldu benim
hayatlarında hiç söylememiş gibi yapanlar cok komiksiniz

Arkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...

Cinsellik evlilikte cok büyül rol oynuyor canim eslerin ne kadar yatak odalari iyise okadar daha aralari güzel oluyor inan bana eyer cinsel iliski olmazsa birbirinizden soguyorsunuz buz gibi ister istemez huzursuzluk basliyor orasi esinizle yanliz kaldiginiz konusabildiginiz tek yer..

Cinsellik evlilikte bence çok onemli.Hepimiz günün yorgunluğu, iş ve diğer sorumluluklarimizla uğraşırken yıkılıp yoruluyoruz.
Eşinizle napiyoruz? Oturup maç izleyen var mi? Ben izlemiyom.Diyeceğim o ki esimizle bizi yakınlaştiran şey heycan veren şey cinsellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…