sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

o ten uyumsuzluğu, arzulamama olayını geçen hafta bitirdiğim ilişkimde yaşadım. çocuk beni öpmeye çalıştığında bile içim almıyordu. böyle bir insanla bir ömür geçirebildiğimi düşünemiyorum. eğer hastalık vs varsa çözüm bulunur ama bir çekim yoksa aranızda geçmiş olsun.

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..
doktora gitse ya ne bekliyor belli ki problem var

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..
bence sizin de onu cesaretlendirmeniz lazım. hazır şimdi kendisi de istiyormuş bence siz de ona yardımcı olursanız gerek psikolojik gerek fiziksel olarak birlikte yenebilirsiniz. o da sizi hayalkırıklığına uğrattığı için emin olun sizin kadar üzülüyordur. erkekler için çok daha zor böyle şeyler.

doktora gitse ya ne bekliyor belli ki problem var

Üc sene sora anca gitti iste doktor basit bi antidepresan verdi...kullanmadi bile onu..ürolojik bi sorun yokmuş...sonra bi iki kez yapti..duzeldim ben dedi...şimdi ise ben yaklaşamiyorum..en basta doktora gitmesi gerekirdi..2.5 sene suren bu doktora gitmeme durumu ve başarısizliklari beni ondan o kadar uzaklastirdi ki öpmeye bile kalktiginda icim almiyo adamı...zarar veresim geliyo...itici geliyo...suan sadece iyi bi insan diye dusunuyorum galiba...bu duygulardan nasıl kurtulcam...

Üc sene sora anca gitti iste doktor basit bi antidepresan verdi...kullanmadi bile onu..ürolojik bi sorun yokmuş...sonra bi iki kez yapti..duzeldim ben dedi...şimdi ise ben yaklaşamiyorum..en basta doktora gitmesi gerekirdi..2.5 sene suren bu doktora gitmeme durumu ve başarısizliklari beni ondan o kadar uzaklastirdi ki öpmeye bile kalktiginda icim almiyo adamı...zarar veresim geliyo...itici geliyo...suan sadece iyi bi insan diye dusunuyorum galiba...bu duygulardan nasıl kurtulcam...
böyle hissediyorsan bu evlilik yürümez gibi

sende haklısın bu raddeye kadar çözüm yolu aramalıydı seni soğutmuş artık

Ve isin komik tarfi üc sene boyunca sorunlu olan oyken ve daha yeni bi iki kez bisi yapabilmisken benim suan ona karşı soguk olma durumumu benim cinsel sogukluguma bağliyo..kendisinde bi sorun yokmuş...

O hafif antidepresan çok işe yarıyor bi ara eşimde kullanmıştı psikolojik kesinlikle kullansın derim ;)

Ve isin komik tarfi üc sene boyunca sorunlu olan oyken ve daha yeni bi iki kez bisi yapabilmisken benim suan ona karşı soguk olma durumumu benim cinsel sogukluguma bağliyo..kendisinde bi sorun yokmuş...
erkekler cinsel konularda asla kendilerine olumsuz bir şey yakıştırmadıkları için suçu mükün mertebe sana atacaktır zaten, şaşırmadım.. birlikte psikologa gitmeyi deneseniz? ben faydalı olacağını dusunuyorum

Evli değilim ama evliliğin yapı taşıdır sonuçta cinsel yaşam. Hiç olmuyorsa bence boşanma sebebidir. Sorun sizde mi, eşinizde mi biliyorum ama iki tarafta bunu aşmak istiyorsa başarabilir.

Cok komik gelecek ama bence cok cekici seyler giy mesela su fantazi elbiseleri hizmetci kiyafeti birseyler ikram et arada frikik ver .. sonra arada bir cilveli bakislar at ikinizde yerinizde duramazsiniz inan bana ondan öncesindede ona bal findik felan yedir :KK22:

Bosvermıslık moduna gırmeyın bence cınsellıge daır bır cok bılgı edınıp kucuk kucuk adımlarlada olsa baslayın..henuz cok gencsınız,kendınızı ve esınızı kasmadan bunun üstesinden gelebılırsınız..

Arkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
Hamile kaldım 2 3 hafta kadar düşük tehlikesi sebebiyle uzak durduk. sonra bebegin iyice ulturosonda ağzı Burnu belli olmaya başlayınca eşim ekstra kaçmaya başladı sinir stres yapmıştım adamı zorla yatağa attım resmen kaçma benden diye:))) bence çok onemli

erkekler cinsel konularda asla kendilerine olumsuz bir şey yakıştırmadıkları için suçu mükün mertebe sana atacaktır zaten, şaşırmadım.. birlikte psikologa gitmeyi deneseniz? ben faydalı olacağını dusunuyorum

Şimdiki amacim zaten beraber doktora gitmek...ama adam bende sorun yok ki sen git diyo yaaa..espri gibi...allah kulunu sevdigi seylerle sınarmış...ben cinsellige cok düşkün bi insandım...ve bütün erkekleri de cinsellige düskün sanirdim...trajikomik şuan cinsellik olmadan yavan bi hayat yaşıyorum..tatsız tuzsuz mutsuz...

Bosvermıslık moduna gırmeyın bence cınsellıge daır bır cok bılgı edınıp kucuk kucuk adımlarlada olsa baslayın..henuz cok gencsınız,kendınızı ve esınızı kasmadan bunun üstesinden gelebılırsınız..
Aynenn. heyecanı yitirip boşverirseniz zaten ikinizde sırf olmuş olması için birlikte olursunuz. Elbette her ikinizi de heyecanlandıracak bir şeyler vardır... üstesinden gelinmeyecek bir şey değil

Şimdiki amacim zaten beraber doktora gitmek...ama adam bende sorun yok ki sen git diyo yaaa..espri gibi...allah kulunu sevdigi seylerle sınarmış...ben cinsellige cok düşkün bi insandım...ve bütün erkekleri de cinsellige düskün sanirdim...trajikomik şuan cinsellik olmadan yavan bi hayat yaşıyorum..tatsız tuzsuz mutsuz...
sonucta sorun ondayken de siz ona destek oldunuz kaç sene beklediniz madem simdi bir sorun var ortada sucu birbirinize atmak yerine el ele verip cozmeniz lazım. doktora gitmek yardım almak ayıp bir sey degil. bence o da kendi icinde utanmıs zaten bunca zaman simdi iş kendinden cıksın istiyor sizi suclamak da en kolay yolu.. o yanaşmıyorsa destek almaya önce kendiniz gidin, belki de onun gitmesine gerek kalmadan bir şekilde siz kendi icinizde kendi uzaklasmanızı cozeceksiniz belki de. simdi o da hazır çaba gösteriyorken bazı şeyler için, zaman kaybetmeyin hic...

sonucta sorun ondayken de siz ona destek oldunuz kaç sene beklediniz madem simdi bir sorun var ortada sucu birbirinize atmak yerine el ele verip cozmeniz lazım. doktora gitmek yardım almak ayıp bir sey degil. bence o da kendi icinde utanmıs zaten bunca zaman simdi iş kendinden cıksın istiyor sizi suclamak da en kolay yolu.. o yanaşmıyorsa destek almaya önce kendiniz gidin, belki de onun gitmesine gerek kalmadan bir şekilde siz kendi icinizde kendi uzaklasmanızı cozeceksiniz belki de. simdi o da hazır çaba gösteriyorken bazı şeyler için, zaman kaybetmeyin hic...

Evet bu durumu cok gurur yaptı...cooook uzun sure konusamadik bile bu konuyu..kendi icinde cozmeye calisiyodu galiba...ben de üzüluyo diye ustune gitmemeye calistim ama kimseye soyleyemedigim icin de cok icime attim...kac sene boyunca kafam karman corman gecti..saclarim beyazladi...döküldü..gözlerimin feri söndü..taa ki boşancam dedim o zaman doktora gitti..onun da verdigi ilacı kullanmadi...simdi beraber doktora gidelim diyorum..kacıyo ..bıktim artık..yoruldum...oysa dışarıdan hayatimiz mükemmel görunuyo...

sonucta sorun ondayken de siz ona destek oldunuz kaç sene beklediniz madem simdi bir sorun var ortada sucu birbirinize atmak yerine el ele verip cozmeniz lazım. doktora gitmek yardım almak ayıp bir sey degil. bence o da kendi icinde utanmıs zaten bunca zaman simdi iş kendinden cıksın istiyor sizi suclamak da en kolay yolu.. o yanaşmıyorsa destek almaya önce kendiniz gidin, belki de onun gitmesine gerek kalmadan bir şekilde siz kendi icinizde kendi uzaklasmanızı cozeceksiniz belki de. simdi o da hazır çaba gösteriyorken bazı şeyler için, zaman kaybetmeyin hic...[/QUOTE

Gurur yapiyor ozaman ilk sorunu bir senden cözmeye baslayalim sonra bana geceriz de
: )

Evet bu durumu cok gurur yaptı...cooook uzun sure konusamadik bile bu konuyu..kendi icinde cozmeye calisiyodu galiba...ben de üzüluyo diye ustune gitmemeye calistim ama kimseye soyleyemedigim icin de cok icime attim...kac sene boyunca kafam karman corman gecti..saclarim beyazladi...döküldü..gözlerimin feri söndü..taa ki boşancam dedim o zaman doktora gitti..onun da verdigi ilacı kullanmadi...simdi beraber doktora gidelim diyorum..kacıyo ..bıktim artık..yoruldum...oysa dışarıdan hayatimiz mükemmel görunuyo...
gerçekten ne diyecegimi bilemedim.. ben evli degilim ama uzun sureli bir iliskim oldu, onunla yasadım ilk defa bir seyler ve o zaman anladım gerçekten bir iliskide cinselligin ne kadar onemli oldugunu. ondan ayrıldıktan sonra cıktıgım cocuktan ise adeta nefret ettim, cocuk elimi tutunca bile rahatsız oluyormusum meger simdi anlıyorum. degil öpüsmek, sarılmak bile zor geliyordu. bir ara dedim ben bu cocukla devam edersek bir seyler beklerse ne yapacagım diye. Allah yüzüme güldü de ayrıldık. yoksa ben de buraya böyle yazacaktım. cinsel hayatı iyi olan ciftler daha saglıklı yurutuyor iliskilerini. bence o inat etmeye devam ediyorsa siz de ısrar etmeyin kendiniz gidin birkaç seans psikologa. esinizin gelmek istemedigini de söyleyin, belki o sekilde bir terapi uygular size. ben inanıyorum hazır esiniz de kendisinin duzzeldigini dusunuyorsa bosverin siz bir adım atın, inat etmekle bir yere varılmıyor, belki kendi icinizde koydugunuz o mesafeyi aşmanız icin yardımcı olur psikolog.

Mesajlari baya karistirdim ne yaptiysam :KK45:

Bu mesajda bana ait : Gurur yapiyor ozaman ilk sorunu bir senden cözmeye baslayalim sonra bana geceriz de : )

Karıştırdıgın mesaj olsun arkadaşım yaa benim hayatım karışmış ben napimm :KK12:evlendigime pişmanım...hatta ilk sene boşanmadığıma da pişmanım...

Back
X