- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
gerçekten ne diyecegimi bilemedim.. ben evli degilim ama uzun sureli bir iliskim oldu, onunla yasadım ilk defa bir seyler ve o zaman anladım gerçekten bir iliskide cinselligin ne kadar onemli oldugunu. ondan ayrıldıktan sonra cıktıgım cocuktan ise adeta nefret ettim, cocuk elimi tutunca bile rahatsız oluyormusum meger simdi anlıyorum. degil öpüsmek, sarılmak bile zor geliyordu. bir ara dedim ben bu cocukla devam edersek bir seyler beklerse ne yapacagım diye. Allah yüzüme güldü de ayrıldık. yoksa ben de buraya böyle yazacaktım. cinsel hayatı iyi olan ciftler daha saglıklı yurutuyor iliskilerini. bence o inat etmeye devam ediyorsa siz de ısrar etmeyin kendiniz gidin birkaç seans psikologa. esinizin gelmek istemedigini de söyleyin, belki o sekilde bir terapi uygular size. ben inanıyorum hazır esiniz de kendisinin duzzeldigini dusunuyorsa bosverin siz bir adım atın, inat etmekle bir yere varılmıyor, belki kendi icinizde koydugunuz o mesafeyi aşmanız icin yardımcı olur psikolog.
Evet cnm yaa en son bu kaldı yapmadiğım...bi de onu deniycem...cok sağol bu arada gecenin körunde derdimle bu kadar ilgilendin...