- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
- 23
- Konu Sahibi fromrainforest
-
Arkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
Bu sebepden mahkemede dava acılsa hakim tek celsede boşar bu hukuki olan vicdani kısmı kişilerin kendisini ilgilendirir.Cinsellik yok diye bosanilmaz bana gore. Cinselligin olmamasi cozulmesi gereken bir problem olabilir ama evlilik cinsellik demek degil. Aile olmak, hayat arkadasligi yapmak,birlikte cocuklar buyutmek, ne olursa olsun destek olmak birbirine.. Bunlarin hic mi onemi yok. Herkesin cinsellik hayati super degil ki zaten.
Bu sebepden mahkemede dava acılsa hakim tek celsede boşar bu hukuki olan vicdani kısmı kişilerin kendisini ilgilendirir.
Son kez deneyin o zaman denemis olursunuz umarim hersey duzelir :)Neredeyse sinir krizi gecirecek kadar oluyodum...her gece salonda agliyodum ...ama salaklık bende ben o kadar kendime yüklenip üzülecegime boşanmaliydim ilk sene...ama cevre baskısından cekinerek ne kimseye bisey diyebildim ne de boşanabildim..oysa cok da iyi bi isim var ve kendi ayaklarimin uzerinde de rahatca durabilirdim...simdi kaybettigim yIllarI düsünunce bari son kez caba sarfedeyim diyorum...haa bu arada annemle konusabildim seneler sonrasinda...bana neden bu kadar bekledin diye kızdı hakli olarak ...
Eger mutsuz ediyorsa seni bu durum uymam beni mesela cok mutsuz etti evlilikte cinselik cok önemli bana göre ev arkdasi gibi ne o öyleCinsellik yok denecek kadar az sayıda
Ama sevgimiz saygımız var ilk zamanlar daha cok sıkıntı yapıyordum evet evlilikte cok önemli cinsellik ama ben şahsen bundan sebep hiç boşanmayı düşünmedim
Kocama uymayı tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?