sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

Cinsellik , bir evliliğin önemli unsurlarındandır bence.. Eğer geçici bir durum sebebiyle( ameliyat, rahastzlık vs) uzak kalmak gerekiyorsa sabretmek gerekir. Ama eşinizde bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı varsa, öncelikle eşinizin gerek psikolojik gerekse ürolojik olarak tedavi olmayı istemesi gerekir, ve maalesef bu anda sizin devreye girip eşinize tedavi konusunda destek olmanız gerekir. 3 yıl aslında uzun bir süre,eşiniz bu aşamada tedavi olmak istememesi bence de bencilce bir davranış.

Bosanilir. Uzerinizdeki psikolojik baskidan da kurtulunur.

Siz bosanmak icin adim atin sizin koca doktora gidecek ve duzelecek. Ereksiyon problemi psikolojikmis.*ss

cinsellik bastırılsa başka bie yerden patlak verir aslında ve çok önemli. eşinizin ciddi ciddi, bel fıtığı olan nasıl tedavi oluyorsa tedavi olması lazım. bunu nasıl anlamıyor? 3 sene sabretmişsiniz, 10 sene 15 sene de böyle geçer mi? her evliliğin dinamiği farklı ama cinsellik çok öenmli bir kısmı evliliğin.

boşanma sebebidir. evliliği güzel kılan, çiftleri birbirine bağlayan şeylerin en başında cinselli gelir. güzel bir cinsel birliktelik yaşayamadığın, doyuma ulaşamadığın, cinsel çekim hissetmediğin biriyle neden bir evi paylaşasın? nasıl mutlu olabilirsin ki?

EVLİ değilim gerçi ama benim için önemli olmazdı, duygusal tatmini doya doya yaşıyorsam, cinsel tatmini yaşamasamda olur. Bunca boşanan insanın kaçı cinsel sorunlar yüzünden boşanıyor ki. Azgın teke olupta onla bunla aldatacağına, varsın cinsellikte olmayıversin yani, gözüm arkada kalmaz en azından ayol :))

Cinsellik yok diye bosanilmaz bana gore. Cinselligin olmamasi cozulmesi gereken bir problem olabilir ama evlilik cinsellik demek degil. Aile olmak, hayat arkadasligi yapmak,birlikte cocuklar buyutmek, ne olursa olsun destek olmak birbirine.. Bunlarin hic mi onemi yok. Herkesin cinsellik hayati super degil ki zaten.

Evlilikte cinsellik belki herşey değil ama bence çok önemli.Üstelik sizin yaşınız daha çok genç.Bastırılmış duygular bir gün bir yerden patlak verir.Karı koca arasında cinsellik yoksa zamanla birbirlerinden ne kadar sevselerde soğurlar bence.Ama ümitsiz olmayın.Hayatta herşeyin bir çözümü vardır.Şimdi size kesin sonuç alacağınız ve cinsel arzularınızı çok artıracak bir bilgi vereceğim.Bunu burda böyle bir sorun yaşayan herkes denesin bence.Tibetin gençlik pınarı hareketleri (toplam 5 hareket ) diye hareketler var.Belki duymuşsunuzdur.Bu hareketlerin pek çok konuda faydası var.Bunlardan biri de cinsel fonksiyonlar üzerine.Ancak hareketleri mutlaka çok düzenli,aksatmadan ve denilen sayıda yapacaksınız.Günde bir defa yapılıyor.Hergün lütfen hemen hemen aynı saatlerde yapın.Adını verceğim sitede hareketlerin nasıl yapıldığı ve her bir hareketin faydası ayrıntılı olarak anlatılıyor.Lütfen orayı okuyun ve uygulayın.Hatta bence eşinizde yapsın.Onun da hem isteği artar hem de belki sorunları ortadan kalkar.İnanın başka hiç bir ilaç veya psikoloğa gerek kalmayacak.
İnternette ( tibetin gençlik pınarı hareketleri dostsite.org ) diye yazarsanız karşınıza çıkacak.İnşallah sorununuzu çözer de bana dua edersiniz.

Bu sebepden mahkemede dava acılsa hakim tek celsede boşar bu hukuki olan vicdani kısmı kişilerin kendisini ilgilendirir.

Bu sebepden mahkemede dava acılsa hakim tek celsede boşar bu hukuki olan vicdani kısmı kişilerin kendisini ilgilendirir.

Cinsellik yok bosancam diye gidersen bosar tabi. Ben bosanmaya getirmeme kismindayim. Ama herkesin ne yasadigini kendi bilir. Konu sahibi soru sormus ben de cevapladim.

Evet her şey iyi bile olsa cinsellik sıfırsa boşanırdım. ( sağlık sorunu felç vs gibi sonradan gelişen bir durumdan dolayı olmadığı sürece)

hasatalık vs gibi durum yoksa bencede önemli.insan sevdiği adama dokunmak onu hissetmek ister sadece duygusallıkla saygıyla sevgiyle yürümez bence evliliklte cinsellik çok önemli.

Son kez deneyin o zaman denemis olursunuz umarim hersey duzelir :)

Eger mutsuz ediyorsa seni bu durum uymam beni mesela cok mutsuz etti evlilikte cinselik cok önemli bana göre ev arkdasi gibi ne o öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…