- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi fromrainforest
-
Bence %75 payı vat eğer yatağında mutluysan bu herşeye yansır boşanmaya gelirse içinde olduğum duruma göre değişirArkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
Cinselliğimi bitirdiniz?
Buna iten bişeymi vardıki?Cinsellik olmadan yaşıyorum yaa aynen konuyu okursaniz en baştan herseyi ayrintili yazdim...
İnsanların hayatında belli dönemler vardır. Riskli hamilelik vardır cinsellik olmaz, doğum sonrası zor bir dönem geçiriliyordur cinsellik olmaz, bir acı yaşanmıştır, bir hastalık geçiriliyordur, çift olarak moraller bozuktur vs vs... bu dönemlerde abaza olmadıkça olmasa da olur o bir süreçtir çünkü. Ama sizin durum farklı, üstelik eşiniz ortadaki problemi görmek yerine ötelemeyi tercih etmiş. Be adam hadi sen kendini düşünmüyorsun eşinide mi düşünmüyorsun? O da kendini kadın gb hissetmek ister onun da ihtiyaçları var demiyor musun? Bunun adı bencillik. Çözüm için çabalamamak bile yeterince itici bence. Bundan sonrası için arkadaşım boşan boşanma diyemem ama her ne yapacaksan önce kendini düşün merkeze kendini al öyle yap. Genceciksin. Tamam cinsellik her şey değil ama insanlar niye evlensin ki cinsellik olmayacaksa evliliğin doğasına ters.
3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..
Calismiyormusunuz☺3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =
Nasil oluO
Calismiyormusunuz☺
3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =
Tövbe yarabbim abartmanın bu kadarı.
Adet de olmuyor musunuz?
Saati bile eklediğinize göre yemek, wc gibi , ihtiyaçlarınız da yok heralde
Konu sahibi cinsellik elbette önemlidir.
Bizim dönemsel yorgunluklarımız ve başka mutsuzluklarımız buna yansır.
Ve gerçekten yataktaki mutluluğa göre evliliğin genel ruh hali şekil alıyor.
Sadece bunun için boşanma olur mu?
Çok mutsuzsan olur elbette. Ama çözmek için her yolu denemek gerekir bence.
Bence de çok önemli.Yani evli değilim ve hiç siftahım olmadı bu konuda amaolsun.Bence önemli.Bu ne len beceremiyo köy filan diye düşünürüm içimden.O da tavırlarıma ve evliliğimize yansır o yüzden.Fikrim bu yönde.
Benim de öyle oldu zaten...tavır ve davranıslarima istet istemez yansıdı...hemen doktora gitmis olsaydi belki bu kadar sogumayacaktim fakat 3 sene olunca sabir taşı catladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?