sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

evli değilim.. ama eğer hastalıklı bir durum varsa... asla boşanmazdım.. yanında olurdum... sevgi saygı güven varsa.. sadece elini tutmaya bile razı olurdum... ama..
başka sebeplerden dolayı beni istemiyorsa.. ona çekici gelmiyorsam ozaman çözüm yoluna girilir ve birşeyler yapılır. hiçbir çıkar yol bulamıyorsak.. O zaman boşanırdık..

Hiç yemediğiniz bilmediğiniz bişeyi canınız çekebilir mi ? Mesela Çilek yememiş olsa insan canı Çekmez.

Cinsellikte öyle bişey işte bi kere oldu mu insan ister.
Cinsellik yoksa evlilikte olmaz

İnsanların hayatında belli dönemler vardır. Riskli hamilelik vardır cinsellik olmaz, doğum sonrası zor bir dönem geçiriliyordur cinsellik olmaz, bir acı yaşanmıştır, bir hastalık geçiriliyordur, çift olarak moraller bozuktur vs vs... bu dönemlerde abaza olmadıkça olmasa da olur o bir süreçtir çünkü. Ama sizin durum farklı, üstelik eşiniz ortadaki problemi görmek yerine ötelemeyi tercih etmiş. Be adam hadi sen kendini düşünmüyorsun eşinide mi düşünmüyorsun? O da kendini kadın gb hissetmek ister onun da ihtiyaçları var demiyor musun? Bunun adı bencillik. Çözüm için çabalamamak bile yeterince itici bence. Bundan sonrası için arkadaşım boşan boşanma diyemem ama her ne yapacaksan önce kendini düşün merkeze kendini al öyle yap. Genceciksin. Tamam cinsellik her şey değil ama insanlar niye evlensin ki cinsellik olmayacaksa evliliğin doğasına ters.

Çok güzel ifade ettin arkadaşim ben de

Cok guzel ifade ettin arkadasim aynen ben de senin düsündugun gibi düşünuyorum zaten evlilikten o kadar soğumuş vaziyetteyim ki...nefret eder oldum...

3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =

3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =

Tövbe yarabbim abartmanın bu kadarı.
Adet de olmuyor musunuz?
Saati bile eklediğinize göre yemek, wc gibi , ihtiyaçlarınız da yok heralde

Konu sahibi cinsellik elbette önemlidir.
Bizim dönemsel yorgunluklarımız ve başka mutsuzluklarımız buna yansır.
Ve gerçekten yataktaki mutluluğa göre evliliğin genel ruh hali şekil alıyor.

Sadece bunun için boşanma olur mu?
Çok mutsuzsan olur elbette. Ama çözmek için her yolu denemek gerekir bence.

tek bisey kaldi yapmadığım onu da yapcam sonra da ďuzelip düzelmemesi durumuna göre karar vercem

Ve isin komik tarfi üc sene boyunca sorunlu olan oyken ve daha yeni bi iki kez bisi yapabilmisken benim suan ona karşı soguk olma durumumu benim cinsel sogukluguma bağliyo..kendisinde bi sorun yokmuş...

Hehehe ayni numarayi benim eski esinmde yapti bana son zamanda. Bende Sogukluk varmis! :)
Cekemem böyle adami ben, iki sene sabrettim en sonunda bosandim. Hayir bir kadina ihtiyacin yoksa niye evleniyorsun benle? Yaninami kalacakti bana yaptigi bu haksizlik? Kendis benimle evlenmeden önce böyle bir sorunu oldugunuda bal gibi biliyordu, bile bile evlendi kesin. Bey efendi topluma karsi normal gözükecek diye hayatimi niye o eksik adamla geciriyim.
Empati filan dinlemem, ikinci evliligiydi bu onun, ben onunla kardesce yasamak icin evlenmedigimi tahmin ediyordu herhalde az cok.
Bu yüzden bosanilir evet.

Direk boşanmam tabiki.
Önce sorunu çözmeye çalışırım.
Oda ister sağlıklı bir erkek olmayı bence ama altında bir sebep vardır illaki
Destek olurum tedavi olmasında.
Ama tedavi istemiyorsa yapcak birşey yok boşarım

Bence de çok önemli.Yani evli değilim ve hiç siftahım olmadı bu konuda ama olsun.Bence önemli.Bu ne len beceremiyo köy filan diye düşünürüm içimden.O da tavırlarıma ve evliliğimize yansır o yüzden.Fikrim bu yönde.

Benim de öyle oldu zaten...tavır ve davranıslarima istet istemez yansıdı...hemen doktora gitmis olsaydi belki bu kadar sogumayacaktim fakat 3 sene olunca sabir taşı catladı...

Benim de öyle oldu zaten...tavır ve davranıslarima istet istemez yansıdı...hemen doktora gitmis olsaydi belki bu kadar sogumayacaktim fakat 3 sene olunca sabir taşı catladı...

E yani haklısın.Bi sorun olabilirde doktora gidip çabalıyosa anlarım bende ama hem tık yok hem doktora gitmiyor.O iş tutmaz.Boşadıysan iyi etmişsin sıkıntı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…