• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf çocuklar üstümden düşsün diye geldim.

Ben de çocuklar tutturmuş ısrar etmiş anlamında söylediğini düşünüyorum

Biri 2 yaşında, diğeri tutturabilir ama öbürü küçük. Bilmiyorum...
Bence çok takılmayın ya eminim kendisi söylediğinin ne anlama geleceğini düşünmemiştir bile
Tabi başka zamanlarda kadının size karşı tutumu nasıl bilmiyorum ama genel izlenimim böyle

Canım hamile iken insan bir yere çıkmak istemiyor,hele kalabalık curcuna hiç çekilmiyor,bence kırılmayın farkında olmadan sarf etmiş cümleyi, yani sizin alınacağını zı düşünmemiş tir ,onada hak verin insan kendisini taşıyamıyor,çocuklarda hadi hadi diye sıkboğaz ettiyse

Kötü niyetli olsa söylemezdi hayatının zorluğundan bahsetmiş olabilir 2 küçük çocuk ve hamilelik kolay olmasa gerek. Eğer samimi bir arkadaşınızsa arada bir çocukları parka götürmeyi teklif edin, kendi çocuklarınızı götürürken, biraz dinlenme şansı olur ve size çok dua eder :)

Ben sizin gibi düşünen biriyle arkadaş olmak istemezdim sanırım.Benimde çalışan çocuklu bi arkadaşım var yegenimin doğum gününe çağırdım geçen yorgun oluyoruz gelemem herhalde dedi ben kendim dedim gel dinlenirsin çocuklarda oynar birlikte sana yük olmaz diye.O da eminim sırf bu yüzden geldi yani.Yegenimin doğum gününü önemsemedi diye darılayım mı ona ben şimdi
Sığ demissiniz bi de arkadaşınıza bence siz empatiden yoksunsunuz

Yakinlarda kızımın doğum günü vardı. Okuldan öğretmen arkadaşım çocuklarıyla geldi, aynı zamanda yakın da oturuyoruz. Çocukların yaramazligindan falan konu açıldı, ve arkasından bu cümleyi kurdu, kendisi hamile. Ama bu durum bu sözleri söylemesini gerektirir mi? Ben kırıldım ama yine de öylesine söylenmiş bir söz olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum. Bir şey de söylemedim. Siz nasıl yorumlarsiniz bu durumu?

Yakinlarda kızımın doğum günü vardı. Okuldan öğretmen arkadaşım çocuklarıyla geldi, aynı zamanda yakın da oturuyoruz. Çocukların yaramazligindan falan konu açıldı, ve arkasından bu cümleyi kurdu, kendisi hamile. Ama bu durum bu sözleri söylemesini gerektirir mi? Ben kırıldım ama yine de öylesine söylenmiş bir söz olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum. Bir şey de söylemedim. Siz nasıl yorumlarsiniz bu durumu?
Çocuklarıyla gelip bu cümleyi kurduysa çocukların zorlamasıyla gelmiş çocuklaar onun yakasına yapışmış ondan gelmiş demek

Ben sizin gibi düşünen biriyle arkadaş olmak istemezdim sanırım.Benimde çalışan çocuklu bi arkadaşım var yegenimin doğum gününe çağırdım geçen yorgun oluyoruz gelemem herhalde dedi ben kendim dedim gel dinlenirsin çocuklarda oynar birlikte sana yük olmaz diye.O da eminim sırf bu yüzden geldi yani.Yegenimin doğum gününü önemsemedi diye darılayım mı ona ben şimdi
Sığ demissiniz bi de arkadaşınıza bence siz empatiden yoksunsunuz
O sizin yeğeniniz. Çocuğunuz olsa farklı dusunurdunuz. Benim de yeğenimin doğum günü farklı olur, annesi ben değilim sonuçta. Empati kuramayacak bir durumum yok, bende de iki tane var. Yorgunluk nedir bilirim ama çağırana destek olmak için giderim, önceliğim bu olur. Eğer ben de üstümden atmak için gidiyor olsam doğum günlerine o zaman empati yoksunu olurdum bu durumda, herkesi kendim gibi görmek istediğim için üzüldüm ama ben de dinlenmek için katilsaydim partilere, kırılmazdım, siz de kendinize göre haklisiniz

Back
X