• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
53
35
Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
İyi kıstası kişisel bir durumdur.
Maaşı sana göre iyiyse misafir yönlendirmek dışında başka bir uğraş bulamıyor musun? Mesela kitap falan okusan göze batar mı?
KK ya yazabiliyorsun mesela?
Benim kişisel çıtama göre maaşı iyiyse ben gittiği yere kadar kasardım.

İnsanın körelmesi ve kendisini işe yaramaz hissetmesi çok kötü. Ama bu zamanda iş bulmak bir o kadar zor. Yani sizin işiniz için can atacak kişiler vardır eminim.

bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum :((

bilemedim.
bir yandan iş sizi köreltiyor.
bir yandan da iş bulmak kolay değil. ki bulunsa bile hiç bir iş dört dörtlük değil.

ama sizi anladım. ben de zorlanırdım o koşullarda.

ah cnm boşver işte maaşına bak otur dur canım başka iş bulmak zor kız şükret:) millet nekdar yoruluyo uc kr için

İyi kıstası kişisel bir durumdur.
Maaşı sana göre iyiyse misafir yönlendirmek dışında başka bir uğraş bulamıyor musun? Mesela kitap falan okusan göze batar mı?
KK ya yazabiliyorsun mesela?
Benim kişisel çıtama göre maaşı iyiyse ben gittiği yere kadar kasardım.

kitap okuyamıyorum malesef.
Cep telefonu kullanmam yasak
Kulaklıkla müzik dinlemem yasak.Kamerayla sürekli müdürüm tarafından gözetim altındayım..
Ancak buraya ve haber sitelerine falan takılabiliyorum..
Belirli dakikalar dışında yerimden bile kalkamıyorum anca wc ye gidip gelebiliyorum..

Ne kadar iyi? Uçurum varsa mecburen devam ederdim. Kendime uğraş bulurdum. Ama maaş çokta farketmiyorsa tabi ki sevdiğiniz işi yapmanız bence çok önemli birşey.

Çalışmak zorundasınız.

O sebeple iş dışında kızınızla geçireceğiniz vaktin verimli olması daha önemli. Sizin bu psikolojinizden o da olumsuz etkilenir.

Şu süreçte elinizdekiyle yetinmeyi bilin.

Kitap okuyabilirseniz eğer bu çok büyük bir ayrıcalık olur.

Benim aylık gelirim 6500 lira ve bazen ağlayarak işe gitmeme rağmen devam ediyorum. Bu devirde kim bana bu maaşı verir.

kitap okuyamıyorum malesef.
Cep telefonu kullanmam yasak
Kulaklıkla müzik dinlemem yasak.Kamerayla sürekli müdürüm tarafından gözetim altındayım..
Ancak buraya ve haber sitelerine falan takılabiliyorum..
Belirli dakikalar dışında yerimden bile kalkamıyorum anca wc ye gidip gelebiliyorum..
Buraya takılabiliyorsan ben dahil bir çok insandan +100 ödesin.
Haber siteleri desen aynı şekilde.
Bir çok iş yerinde iş dışı sitelere kaçak girilir.

Back
X