• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

Başka bir iş bulursun orada da seni çok yorarlar bu sefer kızımla hiç ilgilenemiyorum eve gidince uyuyup kalıyorum dersin.Kpss hazırlanın bol soru çözün madem çok vaktiniz var kendinizi başka alanlarda yetiştirin ilgili kitaplar okuyun inanın birazcık bunalmışınız ama bunu doğru yönlendirirseniz hem kızınıza hem eşinize faydanız dokunur.Ne yapacaksınız başka işi nasıl davranacakları belli değil.Zamanında mağazada çalıştım ve kameralardan sürekli izleniyorduk oturmak yasaktı sürekli işten çıkarılma tehditleri.Biraz daha sakin kafayla düşünmenizi öneririm.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
boş boş oturacağın yere kitap oku kendini geliştir. evine de yorgun gitmemiş olursun

bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum :KK43:(
Siz başka bir yerde dahi çalışsanız,kızınızla ilgili düşünceniz baki kalacak,hatta belki eksisi olacak,maaş,mesai saatleri anlamında belki yoğunluktan mesaiye kaldığınız günler olacak,özel sektörde olanlar bunlar. Birde bu açıdan bakın ve gittiği yere kadar çalışın.

Bu derece mizmiz insanlara hakikaten tahammül edemiyorum. Vereceksin işi yığınla bikac seneye kalmaz buseferde eve gelip yorgunluktan ölüyorum eşim,cocugumla ilgilenemiyorum diye baslar ağlamaya..
Millet üc kuruş icin haftasonu ,mesai demeden kendini yirtiyor ama bazi hanimlarda ayy yan gelip yatiyorum canim cok sikiliyor haftasonuda yatiyorum 2 binlira aliyorum hoff cok sıkıcı..
Valla komiksiniz
Bakın
Insan kendini gelistirmek isteyebilir
Sevdiği işi yapmak isteyebilir
Veya sirf cani isyedi diye cikar işten

Bu en doğal hakki ancak bu nezaman yapilir ?Borcun harcin yoktur
Evin rahatca gecinebilecek durumdadir cikarsin isten gonul rahatligiyla..
Ama borc varken paraya ihtiyac varken bu iş şımarıklığımı yoksa nankörlugumu desem bunu ben anlayamayacagim kimbilir kac kisi issizlikten ,parasizliktan ,gecim derdinden geceleri uyuyamiyor belkide :)))
Millette aylakliktan ne dusunecegini sasiriyor

siz şu ağlayan kızım olmadan asla kızımı göttürdüler diyen annesiniz...bence psikoloğa gidin menuniyetsiz birisiniz ha maaş 2000mi,ş çok sıkılıyorsanız çaycıya yardım edin temizlik yapın..kardeş bende aynı işi yapıyorum valla hişç sıkılmıyorum gelen giden arayan soran arkadaşlar derken akşam oluyor hatta bana diyorlar başka bölüm diye ben diyorum azıcık aşım ağrısız başım diye...

mesleğin yoksa iş sizi yormadığı için şanlısınız..en azından eve gidince bebeğinize harcıcak enerjiniz var..

senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var..fabrikalarda insanların derilerini sırtlarından alıyorlar..

Valla bazen öyle yoğun oluyorum ki afedersiniz ama g.tümü koyacak yer bulamıyorum.Koşturmaktan pestilim çıkmış ta oluyor.Üstüne birde ev işi + kızım var .Aldığım maaş sizin ki kadar değil üstelik.
Mis gibi iş.Maaşınız iyi.Çıkmayın derim.
Bu arada gazete okuyabiliyorsanız kitapta okursunuz.

Back
X