- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Evet haklısınız sabrediyorum hergün beni sinir edecek tavırları oluyor ya da söZleri 5 dakija oturtturmuyor onu yap bunu yapValla suan sabretmekten baska bir careniz yok gözüken.Hem parasızlık hem sorunlu bir bebek tek başına bir evde daha sıkıntı yaratabilir size
Merhabalar
11 aylık bir oğlum var eşimle eşimin işleei kötü olduğu için ve maaş alamadığı için kayınvalidemlere tasınmak zorunda kaldık burası buyuk kendi odamız yavrumuzun odası var bir kat bize ait burada yaşamaktan çok mutsuzum elimden gelen birsey yok oğlum için katlanıyorum oğlum çok zor bir çocuk doğdugından beri bizi perişan etti kaç doktora götürdük hepsi huyu bu dedi..oğlum ne yer ne oynar ne giydirilir ne altı bezlenir ne gezilir herseyden çabuk sıkılır sürekli ağlar hep huzursuz uyku desen yok. Sürekli memede tek basıma kalssm bokumda boğulurum herhalde çünkü 5 kişiyiz o beş kişiyide yoruyor hep kucak 11 aydır toplam 5 kere sokaga çıkabildim oğlum hiçbir yerse durmuyor bensizde uyumuyor zaten kolik bir bebekti şindide azı dişleri mahfolduk.. görümcemin herseyin en iyisini ben bilirim tavırlarından bıktım annesinin kızı yorulmasın diye bana yaptırdıkları ev işlerinden bıktım çocuga karısmalaro bana hiçbirsey sormamaları
Eşimin işleri kötü cinsel ilişkimiz hamileliğimden beri yok evde iki yabancı birbirimizi seviyoruz aldatmadığını biliyorum evdem işe işten eve geliyor ve 5 dakika durmuyor sagı solu toprlar bana yardımxı olur birbirimize karsı istek var ama onlar duyacak oglum uyanacak derken o kadar uzagız kendi evimiz var kirada değiliz ama burada masrafları babası karsılıyor çünkü eşim kira almıyor burada çok sıkıldım eşim annesiyle kardesini melek zannediyor bana farklı eşimin yanında farklı oluyorlar eşime dediğim saman çarem yok diyor ne yapacagım ben çok mutsuzum
Zaten hamileliğimden beri ilişkimiz hiç olmadı 2 senedr yokDuymayın görmeyin biraz sabredin. Ve aman kat kat korunun da bir yanlışlık! olmasın.
2 senedir cinsel ilişki yokmuu bu nasıl bir evlilik bacım tamam herkesin sıkıntıları var maddiyat vs ev olmayabilir çocuğun sıkıntılı olabilirde , evlisiniz siz yahu tamam birbirinizi seviyor olabilirsiniz ama hiç mi insan istemez arzulamaz yada kiskanmaz bişey olmadığı için erkek bu sonuçta çok garip .. ben lohusaligi nasıl atlaticaz diye düşünüyorum iki sene ne demek benmi çok cinsellik duskunuyum anlamadım :)Zaten hamileliğimden beri ilişkimiz hiç olmadı 2 senedr yok
Hayır hamileliğimin 9 ayı hergün her dakika kusmakla geçti düşük tehlikesi vardı zateb ikizdiler biri düştü sonra eşim hiç dokunmadı korktu2 senedir cinsel ilişki yokmuu bu nasıl bir evlilik bacım tamam herkesin sıkıntıları var maddiyat vs ev olmayabilir çocuğun sıkıntılı olabilirde , evlisiniz siz yahu tamam birbirinizi seviyor olabilirsiniz ama hiç mi insan istemez arzulamaz yada kiskanmaz bişey olmadığı için erkek bu sonuçta çok garip .. ben lohusaligi nasıl atlaticaz diye düşünüyorum iki sene ne demek benmi çok cinsellik duskunuyum anlamadım :)
Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum ama nafile hiçbiryede durmaz bSiz niye çalişmiyorsunuz? Oglunuzu kv'de yada bakiciya birakip gidebilirsiniz. Hele şimdi, daha fazla para birikitirip çabucak kendi evinize gidebilirsiniz .
Oglunuzu bence aliştirin. Yani her iki günde bir dişaraya gitmeye aliştirin. Ilk başta 15 dakika felan, sonrada uzatabilirsiniz.
Beraber park'a gidin, oyun grubuna götürün,.. Yada bir yerde siz kahve icin o boyalalar ile oynasin felan.
Evet aglayabilir ve bocalayabilir fakat annesi sizsiniz. Sirf cocuk agliyor diye pes edilmez. O cocugunda oksijen'e oynamaya ihtiyaci var aslinda. Yoksa bu şekilde cocuk anneye bagli degil, bagimli olur ve sonuçlari çok daha kötü olur.
Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum
Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum ama nafile hiçbiryede durmaz b
oğlum çok zor bir çocuk doğdugından beri bizi perişan etti kaç doktora götürdük hepsi huyu bu dedi..oğlum ne yer ne oynar ne giydirilir ne altı bezlenir ne gezilir herseyden çabuk sıkılır sürekli ağlar hep huzursuz uyku desen yok. Sürekli memede tek basıma kalssm bokumda boğulurum herhalde çünkü 5 kişiyiz o beş kişiyide yoruyor hepkucak 11 aydır toplam 5 kere sokaga çıkabildimoğlum hiçbir yerse durmuyor bensizdeuyumuyor
hay agzını öpeyim...Nasil hem her gün park'a gidiyorsunuz hem 11 ayda 5 sefer bile dişariya çikmadiniz?
Bir yaşindaki bebek evet aglar fakat bayilincaya kadar nefes tutmak? O yaştaki cocuk nasil nefes ne oldugunu biliyor ki birak ki tutasin?
Tut ki dediginiz şeyler fake degil, o zaman kv'denin yaninda kalmaktan çok daha büyük sorunlarin var. Oglun acilen bir doktor ve pedagog tarafindan görülmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?