Sırf oğlum için katlanıyorum ne yapacağım ben?

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhabalar
11 aylık bir oğlum var eşimle eşimin işleei kötü olduğu için ve maaş alamadığı için kayınvalidemlere tasınmak zorunda kaldık burası buyuk kendi odamız yavrumuzun odası var bir kat bize ait burada yaşamaktan çok mutsuzum elimden gelen birsey yok oğlum için katlanıyorum oğlum çok zor bir çocuk doğdugından beri bizi perişan etti kaç doktora götürdük hepsi huyu bu dedi..oğlum ne yer ne oynar ne giydirilir ne altı bezlenir ne gezilir herseyden çabuk sıkılır sürekli ağlar hep huzursuz uyku desen yok. Sürekli memede tek basıma kalssm bokumda boğulurum herhalde çünkü 5 kişiyiz o beş kişiyide yoruyor hep kucak 11 aydır toplam 5 kere sokaga çıkabildim oğlum hiçbir yerse durmuyor bensizde uyumuyor zaten kolik bir bebekti şindide azı dişleri mahfolduk.. görümcemin herseyin en iyisini ben bilirim tavırlarından bıktım annesinin kızı yorulmasın diye bana yaptırdıkları ev işlerinden bıktım çocuga karısmalaro bana hiçbirsey sormamaları
Eşimin işleri kötü cinsel ilişkimiz hamileliğimden beri yok evde iki yabancı birbirimizi seviyoruz aldatmadığını biliyorum evdem işe işten eve geliyor ve 5 dakika durmuyor sagı solu toprlar bana yardımxı olur birbirimize karsı istek var ama onlar duyacak oglum uyanacak derken o kadar uzagız kendi evimiz var kirada değiliz ama burada masrafları babası karsılıyor çünkü eşim kira almıyor burada çok sıkıldım eşim annesiyle kardesini melek zannediyor bana farklı eşimin yanında farklı oluyorlar eşime dediğim saman çarem yok diyor ne yapacagım ben çok mutsuzum

Valla suan sabretmekten baska bir careniz yok gözüken.Hem parasızlık hem sorunlu bir bebek tek başına bir evde daha sıkıntı yaratabilir size

Herkesin hayatında böyle zor hatta daha dönemler olabilir.
İnşallah en kısa zmanda toparlarsınkz.
Yapacağınız en büyük şey eşinizle birbirinize sarılmak...

Sabreden dervislerden ol canım sen. Sende eşin yokken onlara aynı şekilde davran bakalım nasıl oluyormuş bir iş olduğunda cocugunla odana çekil uyuyamam lazım diye hem 5 kişilik evresinde görümcem var ne işe yarıyor yardımcı olması gereken kişi sen değilsin çocuklu insanlara bu iş yaptırma hevesimizi bir kiramadik gitti arkasından konuşmamız da cabası arkadaş bizim yardımcı olmamız gereken yerde niye bir de iş buyuruyoruz burda bunu yapan insanlar vardır emin ki sözüm size özellikle insanlıktan biraz nasibinizi alın zaten bebekle uğraşmak o kdr yorucu iken neden misafirliğe gittiğinizde hep aşırısını beklersiniz neden zaten uykusuz yorgun alın bebeğe bakın bir saat yada bulasigini toplayın aanca laftasiniz konu sahibinin KV ile gorumcesinin olduğu gibi

Kısasa kısas davran güzelim edene et bu hayata bir kere geliyorsun

İşler düzelince kendi evinize geçersiniz biraz sabır benim kızımda çok huysuz yapısı bu yapacak birşey yok

E esiniz para almadan mi calisiyor suan? Baska bir ise girme ihtimali yok mu? Birlikte yasam cok cok zor. Ya her ikinizde calisacaksiniz, ya esiniz ek is yapacak, ya da evliliginizin bozulmasini izleyeceksiniz. Cok uzgunum.

Yapacak bişey yok o bebeği leylekler getirmedi. Duyarlarsa duysunlar evdekiler , baskılamyım bence kendinizi.
Ky , görümce konusunda da , ne güzel işte size akıl vermişler. Sizde aynı onlar gibi davranın eşiniz varken ve yokken diye ayırın davranışlarınızı . Nabızlarına göre şerbet dökün, ezdirmeyin , sindirmeyin kendinizi...

Zaten hamileliğimden beri ilişkimiz hiç olmadı 2 senedr yok
2 senedir cinsel ilişki yokmuu bu nasıl bir evlilik bacım tamam herkesin sıkıntıları var maddiyat vs ev olmayabilir çocuğun sıkıntılı olabilirde , evlisiniz siz yahu tamam birbirinizi seviyor olabilirsiniz ama hiç mi insan istemez arzulamaz yada kiskanmaz bişey olmadığı için erkek bu sonuçta çok garip .. ben lohusaligi nasıl atlaticaz diye düşünüyorum iki sene ne demek benmi çok cinsellik duskunuyum anlamadım :)

Siz niye çalişmiyorsunuz? Oglunuzu kv'de yada bakiciya birakip gidebilirsiniz. Hele şimdi, daha fazla para birikitirip çabucak kendi evinize gidebilirsiniz .

Oglunuzu bence aliştirin. Yani her iki günde bir dişaraya gitmeye aliştirin. Ilk başta 15 dakika felan, sonrada uzatabilirsiniz.

Beraber park'a gidin, oyun grubuna götürün,.. Yada bir yerde siz kahve icin o boyalalar ile oynasin felan.

Evet aglayabilir ve bocalayabilir fakat annesi sizsiniz. Sirf cocuk agliyor diye pes edilmez. O cocugunda oksijen'e oynamaya ihtiyaci var aslinda. Yoksa bu şekilde cocuk anneye bagli degil, bagimli olur ve sonuçlari çok daha kötü olur.

Hayır hamileliğimin 9 ayı hergün her dakika kusmakla geçti düşük tehlikesi vardı zateb ikizdiler biri düştü sonra eşim hiç dokunmadı korktu
Oğlumun fogumu zor oldu 42 dikişim oldu 1 ay yerimden kalkamadım oğlum kolik bir bebekye 6 saat kesintisiz ağlar sabahlara kadar sabahta eşim işe giderdi o uykusuzlukla. Oğlum maakesed bana bağımlı meme emerek uyuyor ben etrafında olmadıgım zaman nefesini tutuyor. Bir gece diş agrımdan hastaneue gittim kalktıgında beni bulamayınca ağlayıp nefesini tutyp bayılmış hastaneye götğrdük tabi. Daha yeni yeni nefes alıyoruz derken bir gecede üşenmedim saydım 32 defa kalkıyor ağlıyor. Bir kere denedik bagıra bagıra ağlamaya başladı ben üstümü giyinene kadar yan komsu bile geldi birseymi oldu diye siz düşünün

Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum ama nafile hiçbiryede durmaz b

Yapmayin iş falan ekstradan. Kendi isinizi yapin tamam. Alin cocugu ilgilenin. Madem anlattiniz gibi zor bir bebek vermeyin kimseye.

Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum

Nasil hem her gün park'a gidiyorsunuz hem 11 ayda 5 sefer bile dişariya çikmadiniz?

Bir yaşindaki bebek evet aglar fakat bayilincaya kadar nefes tutmak? O yaştaki cocuk nasil nefes ne oldugunu biliyor ki birak ki tutasin?

Tut ki dediginiz şeyler fake degil, o zaman kv'denin yaninda kalmaktan çok daha büyük sorunlarin var. Oglun acilen bir doktor ve pedagog tarafindan görülmesi lazim.

hay agzını öpeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…