Şirin çatı katım :)

gerçekten çok şirinmiş.. cıvıl cıvıl maaşallah..
güle güle oturmayı nasip etsin Allah

cok begendım
catı katlarını sevmeme ragmen cok hosuma gıttı
o tv unıtesını kendınızmı olusturdunuz nereden aldınnız
bende dusunebılırım

çok güzell
bayıldım canım...harika olmuş...çatı katı böle ise diğer yerler nasıl olacak merak içindeyim

Ne kadar şirin olmuş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

çok güzel güle güle oturun. çiçeği pek sevmedim ama son fotoda güzel çıkmış. renkleri öyleyse güzeldir. berjere bayıldım. kanepe üstündeki foto bence çok yukarı asılmış nerdeyse tavana değecek.

çok samimi, sevimli, güle güle kullanın:)
ileride biraz daha geniş bir orta sehpaya ihtiyaç duyabilirsiniz..bilhassa yeni evlilerin çift misafirleri, sonra tv/film keyfi, muhabbeti bol olur..işte o zaman her türlü atıstırmalığın ve bardakların konacağı büyükçe bir sehpa çok iş görür :)
şimdiden tebrik ederim, Allah huzurla oturmayı nasip etsin :)

beeennn buuuu çatıııı katınaaaa bayıldımmmmmm : ))
genelde pop-art ve kuzey dekorasyon tarzını hiç sevmem ancak o kadar uyumlu olmuş ki...
lannnnn ben de kendi evim olsun istiyorummmmm : ))

Son düzenleme:
canım cok şirin olmus.
gule gule oturun ınsallah.

ya varya bu ev kafamdaki soru işaretlerini resmen giderdi
benim evimde var burda istersen bakabilirsin
şu pembeli koltugun varya popartkumaşlı olan:)))))benim koltuk takımım aynısı şeker:))))yani deseni değişik öle diyim
çok hoşuma gidio pop art fakat ben herşeyi herşeyi siyah beyaz yaptım deli gibi:)))))) pişmanmıyım aslaaaaaa çok severek ve rahat kullanıorum ama şöyle eve azcık renk gelsin istiorum artık heryerim bembeyaz evime kar yağsa belli diil
düşün düşün çıkamamıştım içinden hangi renk katsam eve diye kırmızı çok klişe oluyo yani siyah beyaz kırmızı:))
bu koyu pembe ne kadar yakışmış siyah beyaz popart kumaşa bayıldım bayıldım
zevklerimiz o kadar benziyoki evimdeki nerdeyse bütün aksesurlardan var evinde :)))) sadece seninki renkli benimki bembeyaz:)))))) ama renklencek biraz:))))))

Bayıldım bayıldım bayıldım.... Güzel yıllarınız olsun bu sıcak ve zevkle döşenmiş evde. Cesaret ve tarzına hayran kaldım :)

ben bu çatıkatına bayıldımmmmmm! ççookk güzell diğer bölümleri de isterizzz zevkiniz çok güzel güle güle oturuunn:))

çok şirin çok sıcak bir oda olmuş bayıldım resmen rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin darısı diğer odalarının başına merakla bekliyorum

Allahımmmmmmmmmm bayıldım :) şu ev dekorasyonlarına baktıkça içim bi hoş oluyo evlenmek istiyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…