Şirin çatı katım :)

bende cok begendim hayalımdır hep catı katı.çatı dubleks alma ihtimalimiz var acaba tavsiye edermisiniz sıkıntılı olurmu ?

Alışveriş IKEA dan sanırım :)

Alah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin , tamamına erdirsin inşallah ..

Merhabaaaaaa ay ben bayıldım antalamam tam tarzımızı(nişanlımla) yakalamışsınız .. Renkler olsun eşya seçimleri olsun ..
Bizde oturma odamızı gri-pembe renklerle kombinlemek istiyoruz ..
Bu tonda ki renkler yelpazesi

Çok harika olmuş gerçekten bayıldım .. Bende oturma odamızı aynı böyle hayal ediyorum bu aydan itibaren bizde başlıyoruz evimizi düzmeye

Peki öğrenebilir miyim duvarda ki renk nedir ? Hangi boyanın ve kodu :) Tonuna bayıldım çünkü bende duvarımı pembe istiyorum :)

Teşekkür ederim , sevgiyle aşkla oturun .. Ama bu forumda tarzıma yakın evleri pek göremiyordum burayı görünce çok çok mutlu oldum

Son düzenleme:

Baaaayyıııllldddımmmmmmmmmm çok güzel canım ya böyle bi ev bana da lazım biz eşimle çatı katlarını çok severiz bogucu olmadıgı sürece...seninki de çok güzelmiş esyaların da çok hoş güle güle oturun canım

güle güle oturun ağız tadıyla İNŞALLAH canım,ALLAHIM bir yastıkta kocatsın AMİN
berjer koltuğuna bittimmmmm nerden aldın onu yahuu,kırlentlerin de çok hoş

Gule gule oturun. hersey cok guzel. normalde takilmam ama odanin bir tarzi oldugu icin tavan ahsabi olmamis. cati katinda ahsap cok hos olur ama sizin oda popart olunca degisik olmus tavan orayi fazla desenli olmayan duvar kagitlariyla kaplayabilirsiniz ya da boyanabilir kendinden desenli sarimtrak bir duvar kagidi var boyacilarda. onunla kaplayip ustunu odaya uygun boyayabilirsiniz. acik renk boyaninca oda da yuksek ferah durur.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. :) Sehpa ikimiz için yeterli, zaten çatı katı yalnız ikimiz için misafir geldiği zaman aşağıya herkes :)

canım teşekkür ederim. Evin çok güzel.. Güle güle mutlu mesut oturun..

bende cok begendim hayalımdır hep catı katı.çatı dubleks alma ihtimalimiz var acaba tavsiye edermisiniz sıkıntılı olurmu ?

benimde hep hayalimdi bu ev.. Çokta mutluyum evimle üst çatı katında içimizdeki çocuğu yansıttık, aşağıya kısmetse daha farklı bir tarz uygulayacağız.. :)

Güzel yorumun için teşekkür ederim canım.. :) duvar rengim karışım.. 1 haftalık uğraşlar sonucu çıkmış bir renk sadece polisan olduğunu söyleyebilirim sana tam bilgim yok çünkü :)

Son düzenleme:
güle güle oturun ağız tadıyla İNŞALLAH canım,ALLAHIM bir yastıkta kocatsın AMİN
berjer koltuğuna bittimmmmm nerden aldın onu yahuu,kırlentlerin de çok hoş

teşekkür ederim canım :) berjerim annemle babamın evlenirken aldıkları koltuklar yıllar sonra bana böyle değerlendirmek nasip oldu :)

Son düzenleme:

Evimin en sevdiğim yeri lambiri tavanlarım :)

gerçektende şirin olmuş güle güle oturun ayrıca duvardaki fotoğrafınıza bayıldım çooook güzel (sizsiniz değilmi???)

Güzel yorumun için teşekkür ederim canım.. :) duvar rengim karışım.. 1 haftalık uğraşlar sonucu çıkmış bir renk sadece polisan olduğunu söyleyebilirim sana tam bilgim yok çünkü :)

Tamam çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…