DÜğünüm Ağustosta.. Evimizi düzmeye başladık. Evimiz dubleks ve ilk önce şirin bir teras katı yapalım istedik.. Darısı diğer odalarımızın başına
Eki Görüntüle 612577 Eki Görüntüle 612582 Eki Görüntüle 612581 Eki Görüntüle 612571 Eki Görüntüle 612572 Eki Görüntüle 612573 Eki Görüntüle 612574 Eki Görüntüle 612578 Eki Görüntüle 612579 Eki Görüntüle 612580 Eki Görüntüle 612575 Eki Görüntüle 612576
cok begendım
catı katlarını sevmeme ragmen cok hosuma gıttı
o tv unıtesını kendınızmı olusturdunuz nereden aldınnız
bende dusunebılırım
çok samimi, sevimli, güle güle kullanın:)
ileride biraz daha geniş bir orta sehpaya ihtiyaç duyabilirsiniz..bilhassa yeni evlilerin çift misafirleri, sonra tv/film keyfi, muhabbeti bol olur..işte o zaman her türlü atıstırmalığın ve bardakların konacağı büyükçe bir sehpa çok iş görür :)
şimdiden tebrik ederim, Allah huzurla oturmayı nasip etsin :)
ya varya bu ev kafamdaki soru işaretlerini resmen giderdi
benim evimde var burda istersen bakabilirsin
şu pembeli koltugun varya popartkumaşlı olan:)))))benim koltuk takımım aynısı şeker:))))yani deseni değişik öle diyim
çok hoşuma gidio pop art fakat ben herşeyi herşeyi siyah beyaz yaptım deli gibi:)))))) pişmanmıyım aslaaaaaa çok severek ve rahat kullanıorum ama şöyle eve azcık renk gelsin istiorum artık heryerim bembeyaz evime kar yağsa belli diil
düşün düşün çıkamamıştım içinden hangi renk katsam eve diye kırmızı çok klişe oluyo yani siyah beyaz kırmızı:))
bu koyu pembe ne kadar yakışmış siyah beyaz popart kumaşa bayıldım bayıldım
zevklerimiz o kadar benziyoki evimdeki nerdeyse bütün aksesurlardan var evinde :)))) sadece seninki renkli benimki bembeyaz:)))))) ama renklencek biraz:))))))
Allahımmmmmmmmmm bayıldım :) şu ev dekorasyonlarına baktıkça içim bi hoş oluyo evlenmek istiyorum ya :)
bende cok begendim hayalımdır hep catı katı.çatı dubleks alma ihtimalimiz var acaba tavsiye edermisiniz sıkıntılı olurmu ?
Merhabaaaaaa ay ben bayıldım antalamam tam tarzımızı(nişanlımla) yakalamışsınız .. Renkler olsun eşya seçimleri olsun ..
Bizde oturma odamızı gri-pembe renklerle kombinlemek istiyoruz ..
Bu tonda ki renkler yelpazesi
Çok harika olmuş gerçekten bayıldım .. Bende oturma odamızı aynı böyle hayal ediyorum bu aydan itibaren bizde başlıyoruz evimizi düzmeye
Peki öğrenebilir miyim duvarda ki renk nedir ? Hangi boyanın ve kodu :) Tonuna bayıldım çünkü bende duvarımı pembe istiyorum :)
Teşekkür ederim , sevgiyle aşkla oturun .. Ama bu forumda tarzıma yakın evleri pek göremiyordum burayı görünce çok çok mutlu oldum
güle güle oturun ağız tadıyla İNŞALLAH canım,ALLAHIM bir yastıkta kocatsın AMİN
berjer koltuğuna bittimmmmm nerden aldın onu yahuu,kırlentlerin de çok hoş
Gule gule oturun. hersey cok guzel. normalde takilmam ama odanin bir tarzi oldugu icin tavan ahsabi olmamis. cati katinda ahsap cok hos olur ama sizin oda popart olunca degisik olmus tavan orayi fazla desenli olmayan duvar kagitlariyla kaplayabilirsiniz ya da boyanabilir kendinden desenli sarimtrak bir duvar kagidi var boyacilarda. onunla kaplayip ustunu odaya uygun boyayabilirsiniz. acik renk boyaninca oda da yuksek ferah durur.
gerçektende şirin olmuş güle güle oturun ayrıca duvardaki fotoğrafınıza bayıldım çooook güzel (sizsiniz değilmi???)
Güzel yorumun için teşekkür ederim canım.. :) duvar rengim karışım.. 1 haftalık uğraşlar sonucu çıkmış bir renk sadece polisan olduğunu söyleyebilirim sana tam bilgim yok çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?