Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şırınga ile hamile kalmak içn mesajlarınızı okudum eşlimle bizde denedik ama biz yumurtlama dönemini geçirdik biraz bide şırıngadakiler dışarı aktı birazı hamile kalma şansı varmı yinede
Şırınga ile hamile kalmak içn mesajlarınızı okudum eşlimle bizde denedik ama biz yumurtlama dönemini geçirdik biraz bide şırıngadakiler dışarı aktı birazı hamile kalma şansı varmı yinede
Bence normal yollarla bir süre denedikten sonra olmadıysa doktora gidin şırıngayla olacak şey değil Sperme de zarar verirsiniz kendinize de zarar verebilirsiniz.
Belinizin altın yastık koyun ve ayaklarınızı yüksekte tutun . en az yarım saat kadar.. birçok kez deneyin. yumurtlama dönemi geçip de hamile kalan bir sürü insan yorumunu okumuştum. denemekten vazgeçmeyin
Belinizin altın yastık koyun ve ayaklarınızı yüksekte tutun . en az yarım saat kadar.. birçok kez deneyin. yumurtlama dönemi geçip de hamile kalan bir sürü insan yorumunu okumuştum. denemekten vazgeçmeyin
İki aydır deniyoruz bizde. Allahım Tüm isteyenlere nasip etsin inş. Püf noktası varmı yapabilecemiz. Ayaklarımı falan 5.10 dk yukarıda tutuyorum. Sonra yan dönüp yatıyorum. Allahım inş. Sağlıkla nasip eder hepimize
Bizde bu ay da olmadı . Okadar denedim yumurtlama döneminde allahtan umut kesilmezmiş. Yarın doktora gidicem bakalım. Neden olmuyor. 3. Ay bu ve ben çok üzülüyorum artık.