Sirkeli suya başliyorum.Konuyla ilgili tavsiyeleri ve önerileri bekliyorum..

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar bu akşam sirkeli suya başliyorum. Bu konuda bana tavsiyeniz yada içip netice alan arkadaşlar var mi?:18::18:

Metabolizmayi hizlandiriyor.
Dyetle beraber sekillenerek zayiflamaya yardimci oluyor.
Siskinligi azaltiyor.
Tatli istegini azaltiyor
1 bardak ilik suya 1 yemek kasigi sirke 1 cay kasigi cicek bali karistirip icilebilir.
Deneyerek gozlemledigim bunlar ama her karisim gibi 2 hafta icip 1 hafta ara verin yoksa bunye alisiyor etkisini yitiriyor .Diyet yapmadan faydasi var mi derseniz bence yok siskinligi azalttigi icin zayifladim sanirsiniz en fazla:))))

gece yatmadan 1 su bardagina bir yemek kasigi sirkeli su icince sabah daha dinc kalkiyorum yorgunluk kalmiyor.odem atar evet.sirkeli su alkali beslenmenin bir parcasidir.dun ingiliz karbonati aldim eczeneden.1.5 litre suya 1 tatli kasigi doktum bugun o su bitecek.sirkeli su ve karbonatli su demek alkali su demek.

Metabolizmayi hizlandiriyor.
Dyetle beraber sekillenerek zayiflamaya yardimci oluyor.
Siskinligi azaltiyor.
Tatli istegini azaltiyor
1 bardak ilik suya 1 yemek kasigi sirke 1 cay kasigi cicek bali karistirip icilebilir.
Deneyerek gozlemledigim bunlar ama her karisim gibi 2 hafta icip 1 hafta ara verin yoksa bunye alisiyor etkisini yitiriyor .Diyet yapmadan faydasi var mi derseniz bence yok siskinligi azalttigi icin zayifladim sanirsiniz en fazla:))))
nekadar sürede kaç kilo verdiniz?

gece yatmadan 1 su bardagina bir yemek kasigi sirkeli su icince sabah daha dinc kalkiyorum yorgunluk kalmiyor.odem atar evet.sirkeli su alkali beslenmenin bir parcasidir.dun ingiliz karbonati aldim eczeneden.1.5 litre suya 1 tatli kasigi doktum bugun o su bitecek.sirkeli su ve karbonatli su demek alkali su demek.
alkali beslenmek derken? peki karbonatli suyun tadi nasıl? sonuç aldıgınz da yazarsanız sevinirim. sirekli su ile kilo verdiniz mi?

Merhaba,
Bende başlamak istiyorum.. Netice alabildiniz mi? Akşam mı içtiniz ? Sabah mı?

akşam içtim kilom da değişiklik yok ama göbeğim fln eridi baya. küçülme gözlemliyorum. ama bunun yanın da yemeklerine dikkat etmelisin. karbonhidrat tüketmiyorum. bitek sabahlari tam buğday ekmek yiyiorm gün için de yemiyorum kesinlikle..

Back
X