• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirketin bilet ve seyahat için yardıma ihtiyacın var mı diye sorması?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
127
-50
98
32
İş sözleşmemi imzaladım, çalışmak için uzağa gideceğim, seyahat öncesi bunu sordular ben de bileti alırsanız iyi olur dedim ancak işe henüz başlamadım. Sizce firmanın direkt bileti alması mı gerekirdi veya neden almadı bana sordu, benim alırsanız iyi olur demem hoş olmaz mı?

Son düzenleme:
Seyahat öncesi bunu sordular ben de bileti alırsanız iyi olur dedim ancak işe henüz başlamadım. Sizce firmanın direkt bileti alması mı gerekirdi veya neden almadı bana sordu, benim alırsanız iyi olur demem hoş olmaz mı?
Konuyu anlamadım. Siz farklı bir ilde mi ise başlayacaksınız da bilet alacaklar, ne için bilet alınacak?

Seyahat öncesi bunu sordular ben de bileti alırsanız iyi olur dedim ancak işe henüz başlamadım. Sizce firmanın direkt bileti alması mı gerekirdi veya neden almadı bana sordu, benim alırsanız iyi olur demem hoş olmaz mı?
Konuyu daha düzgün anlatır mısınız? Şirket çalıştığınız şirket mi? İş seyahatine mi gidiyorsunuz? Firma niye size bilet alıyor?

İse kabulunuz oldu ise ve gerekli anlaşmalar imzalandı ise veya imzalanacaksa tabii ki onların ödemesi gerekir.
Böyle bir zorunluluk yok. Sözleşmesinde/ anlaşmasında yazıyorsa veya şirket politikalarında varsa yapar. Yoksa ödemek zorunda değil.

işe girmek için mi farklı ile taşınacaksınız, 1 haftalık toplantı vs. gibi bi şey mi?

Taşınmak için.

O zaman tasinma yardimi istiyor musunuz diye sormuslar, istiyorsaniz evet diyeceksiniz bu kadar. Kurumsal sirketse tasinma yardimina basvurmak gerekiyor, kibarca basvuruyor musun demisler. Bileti onlar aliyorsa da zaten ayarlama yapmak gerekir, saat kacta , nerden nereye ... iletisimsiz olmaz, sormalari konusmalari gayet normal. Burdaki soruyu bile anlayamadim :KK51:

Back
X