- Konu Sahibi nebilimben
-
RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin görevini tamamlayıp..merhabalar
cok moralım bozuk burada askerlık yapan yakınları olanlar var mı nasıl bır yer
ya da asker bekleyenler var mı
kardesıme burası cıktı
cok kotu moralım bozuldu
allah korusun sankı daha şimdiden ölüme gönderiyormuşuz gibi geliyor sanki devlet gözden cıkarmış...
bırde komando ya benım kardesım 55 kilo falan nasıl olacak komando ben bılmıyorum
çevremde hiç durmadım böle doguda yapanı bi bize çattı
moralım cok bozuk
insallah bızımkı de oyle olurKardeşim Şırnak silopide yaptı,zaman zaman İdile de gitti Habura da, uzun dönemdi, sağ salim geldi şükür
20 yasındainşallah sağ salim gelecektir.dua et bol bol rabbim yardımcısı olsun.kaç yaşında
ah yavrum minicik daha ya.benim nişanlımda tuncelide askerdi kısa dönem geldi allaha şükür.içim içimi yerdi uyumadım 6 ay neredeyse çok dua edin çok ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin hep destek olun20 yasında
orda burda şehit haberleri duyardık milletten onlara da gene içimiz yanardı ama ates düştüğü yeri yakıyor insan kendı kardesını gonderınce kötü oluyor işte yoksa herkes annesının yavrusu
insallahAllah size bagislasin inşallah sagsalim kavusursunuz
orası öle tabı burda ölen olmuyor mu ama ne bileyim ...eğer kardeşinizin başına birşey gelecekse Allah korusun heryerde gelir bunu unutmayın... Rabbim birşeyi takdir etmişse yerin çok önemi yok çok olmadı afyon belki türkiyenin en güvenli bölgelerinden biri mühimmat deposu patladı kaç askerimiz şehit oldu... işin aslı şudur ki Allah yar ve yardımcısı olsun yerin önemi yok zamanı biten ölüyor...
Bende silopi de yaşıyorum şu anKardeşim Şırnak silopide yaptı,zaman zaman İdile de gitti Habura da, uzun dönemdi, sağ salim geldi şükür
Bende silopi deyim :))Benim erkek arkadasmda suan siloopide askerlik yapiyo. Allah yardimcilari olsun imsallah Kazalardan belalardan korusun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?