şırnak çakırsöğüt askerlik

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhabalar
cok moralım bozuk burada askerlık yapan yakınları olanlar var mı nasıl bır yer
ya da asker bekleyenler var mı
kardesıme burası cıktı
cok kotu moralım bozuldu
allah korusun sankı daha şimdiden ölüme gönderiyormuşuz gibi geliyor sanki devlet gözden cıkarmış...
bırde komando ya benım kardesım 55 kilo falan nasıl olacak komando ben bılmıyorum
çevremde hiç durmadım böle doguda yapanı bi bize çattı
moralım cok bozuk

Allah burnunu kanatmasın.
Kötü düşünme,sağ salim gidip gelir inşallah.

İyi düşünün ,iyi olsun,
Allah korusun sadece riskli yer diye geçiyor
Fakat öldürmeyen rabbim savaşın ortasındada öldürmez,
Sağsalim kavuşmanızı nasip etsin size ve tüm asker yolu bekleyenlere,

Benimde sevgilim orada.
Dua edin sağ salim gider gelir inşallah.

RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin görevini tamamlayıp..

inşallah sağ salim gelecektir.dua et bol bol rabbim yardımcısı olsun.kaç yaşında
20 yasında
orda burda şehit haberleri duyardık milletten onlara da gene içimiz yanardı ama ates düştüğü yeri yakıyor insan kendı kardesını gonderınce kötü oluyor işte yoksa herkes annesının yavrusu

ah yavrum minicik daha ya.benim nişanlımda tuncelide askerdi kısa dönem geldi allaha şükür.içim içimi yerdi uyumadım 6 ay neredeyse çok dua edin çok ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin hep destek olun

eğer kardeşinizin başına birşey gelecekse Allah korusun heryerde gelir bunu unutmayın... Rabbim birşeyi takdir etmişse yerin çok önemi yok çok olmadı afyon belki türkiyenin en güvenli bölgelerinden biri mühimmat deposu patladı kaç askerimiz şehit oldu... işin aslı şudur ki Allah yar ve yardımcısı olsun yerin önemi yok zamanı biten ölüyor...

orası öle tabı burda ölen olmuyor mu ama ne bileyim ...

Benim erkek arkadasmda suan siloopide askerlik yapiyo. Allah yardimcilari olsun imsallah Kazalardan belalardan korusun insallah

Benim yakın akrabam da şırnak da yaptı ve daha kotu bir ile bile gönderdiler askerlik süresince
O yaptı geldi çok şükür ama biz beklerken mahvolduk

kardesım dagıtıma gelmıstı yarın gıdıyor
sırnaga ucakla gıdeceklerdı son anda ucaklar ıptal edılmıs
mardıne kadar ucakla gıdecekler

mılletın kactıgı yere bız kendı elımızle gonderıyoruz
sankı ölmeye gönderiyoruz gib geliyor

televızyondakı son sehıt haberlerı hepsı sırnaktan
kardesım gelınce televızyonu kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…