Şırnak hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? Lütfen..

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese şimdiden hayırlı ramazanlar iyi sahurlar kk üyeleri :KK54:
Erkek arkadaşım polis memuru, 2 gün önce Şırnak'a ataması çıktı 1 ay içinde oraya gidecek.
Ben düşün düşün deli olmak üzereyim. Şırnak hakkında tek bilgim tv den izlediklerim ve onlarda fazlasıyla ürkütücü korkutucu.
Düşünmek istemiyorum ama aklım çıkıyor orda ona bisey olacak diye. Gitmeden daha böyleysem gidince ne olur bilemiyorum
Lütfen iyi yada kötü orası hakkında bilgisi olanlar bana biseyler anlatsın. Sevgilim hiç bişey anlatmiyor yorum yapmıyor. Burası geniş çaplı bir forum belki ordan batıya tayini çıkan polis eşi olan hanımlar vardır yada yakını orda yaşayan ordan donus yapanlar.
Lütfen beni bilgilendirin en azından kafamda bişeyler netlessin hep en kötüsünu düşünüyorum çünkü :cry:
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun hepsini korusun inşallah

Sevgili Yalnizkelebek Yalnizkelebek , gerçekten şaşırdım.

"Beni bir kere kandırırsan sana yazıklar olsun, beni iki kere kandırırsan bana yazıklar olsun" derler.

Bundan sonraki olası üzüntüleriniz onun değil sizin sorumluluğunuzda.

Şu anki konunuza gelirsem; Şırnak konusunda hiçbir bilgim yok ama en çok memurun takıldığı platform memurlar. Kendi tayin dönemlerimde faydasını görmüştüm. Oradaki polis başlıklarından daha fazla bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı inşallah.

siz barıştınız mı :bicak: yorum yazmamıştım konularınızı ama takip ediyodum hatta ne kadar güçlü bi kızmış diyodum hayırlısı artık :KK64:

Back
X