• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'dan konusmaya geliyo

Babanla paylaş, konuşmaya o gitsin. Babanızdan korkup durma, ondan daha fazla senin iyiliğini düşünen biri olamaz. Bu çocuk tekin gelmedi, ya seni kaçıracak ya da arabaya atıp ta. vuz edip seni evlenmeye mecbur bırakacak. Bu durumlarda en kötüsünü düşün. Başına bir iş gelirse dönüşü olmaz. Anneni de ararsa arasın. En fazla bir iki gün kızacak sana. O da bir daha olmasın diye

Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Bian önce ne dycekse desin de gitsin diye
Annem duyarsa ortalığı ayağa kaldırır zaten şuanda İstanbul da hastanedeler
Kelebek ailen evde yok mu? Kusura bakma da sanki eski sevgilin bunu bildiği için bu kadar cesaret edip geliyor sanırım.
O konuşayım diye öyle diyo yoksa bişey yapacağından değil
Ne kadar eminsin birşey yapmayacağına. Seninde konuşasın var şu mesajınla anlaşıldı.

Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Bence olay çıkmasın diye düşünürken daha riskli şeyler yapıyorsun

Güzelim sende barışmak istiyorsun da buraya neden bu kadar ısrarlısın o kısmı çözemiyorum bu yaşıma kadar konuşmak görüşmek istemediğim dişi erkek yaşlı genç farketmeksizin kimseyle konuşmadım görüşmedim çünkü ben istemiyordum mecbur bırakılmamak içinde gayet net oldum planlamamı ona gore yaptım
sende ceplerden engellersin gerekirse numaranı değiştirirsin ev telefonunu fişten cekersin erkenden yatarsın ışık vs olmaz olmadı ışıgı kapar sosyal medyada takılırsın bu aksam kardeşini alır misafirlik bahanesi ile başka yere gidersin arar tarar niyetini anlar yoluna bakar adama ık mık demeden cok net ben artık senide seninle görüşmeyide istemiyorum arama sorma beni benim için bitti dediğin zaman kım kımı ısrarla arıyor erkekler daha gurur yapan vay benı reddettı dıye yoluna bakan taraf oluyor (cok sevdım vay ben caba gostereyım alttan alayım sabredeyım dıyen agırlıkta hep kadın )
sen dik duramıyorsun sonrada ınk mınk yapıosun cünkü niyetin yola getirmek ne diyelim görüş barış kaynanam kp gorumcem paamızı yediler borc oduyoruz kocam agresıf diye konu acar durursun hayat senin hayatın ha yola gelirmi GELMEZ GELMİŞ GİBİ YAPAR sen kandığınla kalırsın

tekrar

Ne terbiyesiz adammış yahu dağdan mı indin mübarek eşkiya gibi kapıya mı dayanacak şimdi de? Sakın sakın sakın zor durumda kalırım diye görüşme, bu öyle böyle bişey değil büyük bir terbiyesizlik bir kızın kapısına dayanılıp zor durumda bırakılmaz. Ara aileni durumu bildir köyde akrabalarınız falan vardır yanınızda dursunlar. Görüşürsen lafı edilir yarın bir gün ayrıca bunu da düşün.

Kelebek ailen evde yok mu? Kusura bakma da sanki eski sevgilin bunu bildiği için bu kadar cesaret edip geliyor sanırım.

Ne kadar eminsin birşey yapmayacağına. Seninde konuşasın var şu mesajınla anlaşıldı.
Evde yoklar İstanbul'a hastaneye gittiler kız kardeşimle ben varım evde sadece
Daha önce yapmadığı şey değil ki o zamna da yasadığı şehirden kalkıp geliyodu sabah ben işe gidene kadar bekliyodu
Evet bir şey yapmayacağndan eminim kızlar konuşasım olduğundan değil onun amacı yüz yüze gelince ağlar zırlarım sarılırım zaten oda özlemiştir barışırız kafasında

Ne terbiyesiz adammış yahu dağdan mı indin mübarek eşkiya gibi kapıya mı dayanacak şimdi de? Sakın sakın sakın zor durumda kalırım diye görüşme, bu öyle böyle bişey değil büyük bir terbiyesizlik bir kızın kapısına dayanılıp zor durumda bırakılmaz. Ara aileni durumu bildir köyde akrabalarınız falan vardır yanınızda dursunlar. Görüşürsen lafı edilir yarın bir gün ayrıca bunu da düşün.
Aileme zaten söyleyemem bu durumu ama ona yalvardım nerdeyse bak beni çok zor durumda bırakırsın gelme lütfen diye tamam sorun yok ben sabaha kadar beklerim sende gündüz çıkarsın evden diyo istemiyorum yüz yüze göüşüp konuşmak diyorum dinliceksin beni diyo

Kelebek burada senin tarafında yorumlar yapıyoruz iyiliğin için ama net olmadığın buradan bile belli. Barışasın varsa barışasım var de yoksa da eğer istemezsen hiçbir güç seni zorla görüştüremez bal gibi biliyorsun. Olay çıkmasın görüşeyim bari yapma bize.

Aileme zaten söyleyemem bu durumu ama ona yalvardım nerdeyse bak beni çok zor durumda bırakırsın gelme lütfen diye tamam sorun yok ben sabaha kadar beklerim sende gündüz çıkarsın evden diyo istemiyorum yüz yüze göüşüp konuşmak diyorum dinliceksin beni diyo
Offf niye söyleyemezsin?? Kelebek sana abla nasihati böyle konularda ailenden bağımsız hareket etme kesinlikle haberleri olmalı. Senlik bir durum yok ki niye suçlanıyorsun kapına dayanan o.

Başlarına kötü şeyler gelen kadınlar da muhtemelen aynı böyle düşünüyordu. Adam kapıya kadar geliyorsa ailene de söyleyebilirsin bal gibi. Ailen yok diye elini kolunu sallayarak geliyor herif. Önerimi yineliyorum, ışıkları vs kapat evden hiçbir şekilde çıkma. Taciz ediliyorsun, akrabalarına hatta polise kadar gidebilirsin. Şayet kararlıysan tabi.

Offf niye söyleyemezsin?? Kelebek sana abla nasihati böyle konularda ailenden bağımsız hareket etme kesinlikle haberleri olmalı. Senlik bir durum yok ki niye suçlanıyorsun kapına dayanan o.
Hiçbir şekilde görüşmcem bışuna geliyor ben sadece rahatsız oluyorum gelmesinden kendisi bilir isterse soğukta yatsın

Belkide yüz yüze gelirsek beni ikna etmesinden korkuyorum
İsteklerimi defalarca dile getirdim gerçekleşmediği için bitti zaten
O yüzden artık ne dese inancım kalmadı

Bunca yaşanmış olaydan sonra onun sözlerine tabi ki kale almicaksın, asolan davranıştır , verdiği sözleri davranışa dökmesi gerekiyor. Senin yapman gereken az ve öz konuşmak şöyle ki ; o söyleyeceği her şeyi söylesin dinle sadece, sonra ben bu tarz bir ilişki istemiyorum, niyetin ciddiyse adını koyarız yok ciddi değilse kimse kimseyi oyalamasın , o güne kadar da karşıma çıkma dersin. Niyeti ciddiyse diğer problemleri çözüp ( yani maddi ailesel sıkıntıları) karşına çıkmasını dile getir. Net olursan uzun vadede sen kazanırsın.

Canin istemese gorusmezsin.

Cikma disari kapiyi mi kiracak?

Senin de canin gorusmek istiyo birak bunlari.

Tehdit ediyormus bilmiyordum.

Valla iyi cesaret seninki. Ben olsam korkardim

Dikkat et de birsey yapmasin sana

Back
X