Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar esinden ya da sevgilisinden yillardir sakladigi biseyi olan varmi ? Yoksa er yada gec ogreniliyormu gizli kalmiyormu hicbirsey ornek verebilirmisiniz yasadiysaniz , biraz moralim bozuk .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmesine gerek duymadigim bir sey. Kotu degil ama yinede sonradan ogrenir diye icim daraliyor . Ogrenmek istedim. Sizlerin dusuncelerini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet var maalesef..maalesef diyorum çünkü çok söylemeye niyetlendim dilimin ucuna kadar geldi ama söyleyemedim, yapamadım.... 3 yıldır ilişkimiz var ve belki de bu sırrımı biliyor bile olabilir, biliyorsa da hiç birbirimizi yüzlemedik. belki ilerde evlilik vs gibi ciddi bir durum olursa alırım karşıma onu. ama o zaman da çok mu geç olmuş olur, nasıl bir etki yaratır bilemiyorum
![]()
bence burda yaptıgınız bu belirtiden sonra gidip konuşup
halletseniz iyi olur... evlilik gibi ciddi şeye karar verip öyle söylemekte mantıksızlık olur...
3yıldır sevgiliniz ise sizle alakalı sırrı bilmek hakkı![]()
:18: evet haklısınız da dilim varmıyor işte hep söyleyecek gibi oldum ama olmadı kelimeler çıkmadı.. bir yandan bunu bilmeye hakkı olduğunu da düşünüyorum.