• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sirri olan?

Benim var önemli bir sirrim. Gecmisten esimle tanismadan önce.
Ama onunla alakasi olmadigi icin anlatmadim. :ssz:

bana göre sır karşı tarafın bunu ne kadar öğrenmek istediğiyle alakalı. ben mesela eşimin geçmiş ilişkilerine dair birşey bilmem, sormamda. o da aynen bişey sormadı, öğrenmek te istemez.Bir gün bir ark.grubunda bır bayan vardı, farklı bakıyordu bize, sonradan eşime sordugumda eski kız ark. oldugunu öğrendım. Bu olay benım ıcın sır degıl, çünkü eşime birsey sormadıgımdan ogrenmek ıstemezdım.
he aynı durumda ben de olsam rahatlıkla soyleyebılırım, zamanında söylememem sakladıgımdan degıl, gereksiz bulduğumdan,eşim içinde önemli olmadığından.
ama yıllardır eşimle beraberım onunla oldugum zamandan bu yana gizlim saklım hiç olmadı.

Ben tamamen dürüstlükten yanayım, her ne olursa olsun hiç bir şeyi gizlemem ve saklamam, ne anneme karşı ne sevgilime karşı...

Bende hiçbir sırrın gizli kalmayacağını düşünenlerdenim

bir sırrın varsa hele eşinden sakladığın onun bir gün açığa çıkmasından korkarak yaşamak kadar zor birşey olamaz..
hele elindeki tüm mutluluğu herşeyi kaybettirebilecek büyüklükte ise.. en ağırı.. her geçen gün ağırlaşır.. büyür..
"öyle yaşamaktansa söyle ve sonuçlarına katlan" dersin bazen.. yapamazsın.. hep bir B planın olur.. bir gün açığa çıkarsa diye..
o B planı zaman içinde gelişir, değişir bile.. kendini casus ya da suikastçi gibi hissedersin.. bi güçlü de hisseder insan.. ama olumsuz bir güç..
ya da birden yaparsın.. pat diye.. hiç de sandığın kadar zor olmaz.. yükünden kurtulursun..
eskisi gibi olmasa da öyle olduğunu umarsın herşeyin.. al sana yeni yük..

Yalanim yok fakat anlatma geregi duymadigim seyler var.
Orn: eski iliskiler veya aile
O da sinirini bilir detay sormaz. Zaten her konuda kendisini ilgilendirmedigini dusundugu seyleri aciklayan kisilerden de pek haz etmez.

Sizin sirriniz henuz o sormadigi icin mi sakli yoksa bilerek anlatmayi red mi ediyorsunuz?
Onu ilgilendirmeyecegini dusunuyorsaniz bilmesine de luzum yok.

Bildiğimi, bilmesini istemediğim şeyler var. Kendimle ilgili değil ama onunla ilgili bilmediği bir sürü sır var. Söylersem yer yerinden oynar, o yüzden bende kalsın, benimle birlikte toprağa gitsin. Öğrenirse ben yanmam ama çok kişi yanar. Sırf onu çok sevdiğim için söylemiyorum. Eğer seninde sırrın böyle bir şeyse zaten söyleme.

Kizlar esinden ya da sevgilisinden yillardir sakladigi biseyi olan varmi ? Yoksa er yada gec ogreniliyormu gizli kalmiyormu hicbirsey ornek verebilirmisiniz yasadiysaniz , biraz moralim bozuk .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişanlımdan sakladığım hiç birşeyim yok. en yakın arkadaşımda oldukları için kendileri. bana göre hayat arkadşından hiç birşey saklanmaz. :31:

sır saklayanlara inanamıyorum benim saklanacak bişem olsa bile beni oyuyo sanki hemen derim tutamam fazlasıyla dürüsttüm ara ara sevmiyorum bu huyumu tabi..

Kesinlikle ortaya çıkar.
Bence sırları olanlar o öğrenmeden kendisi dürüstçe söylemeli ...

Birine dahi söylersen duyulacağı kesin zaten de…
Söylenemeyecek kadar büyük sır barındırma hayatında..
Bir kere er ya da geç çıkar ortaya..
İkincisi onun verdiği vicdan azabı ve korkuyu bir ömür taşımak çok yorar seni.
Senin sırrın da cinsellikle ilgili gibi..

evet var maalesef.. :50: maalesef diyorum çünkü çok söylemeye niyetlendim dilimin ucuna kadar geldi ama söyleyemedim, yapamadım.... 3 yıldır ilişkimiz var ve belki de bu sırrımı biliyor bile olabilir, biliyorsa da hiç birbirimizi yüzlemedik. belki ilerde evlilik vs gibi ciddi bir durum olursa alırım karşıma onu. ama o zaman da çok mu geç olmuş olur, nasıl bir etki yaratır bilemiyorum :50:
edit: cinsellikle ilgili değil :1:

Son düzenleme:
evet var maalesef.. :50: maalesef diyorum çünkü çok söylemeye niyetlendim dilimin ucuna kadar geldi ama söyleyemedim, yapamadım.... 3 yıldır ilişkimiz var ve belki de bu sırrımı biliyor bile olabilir, biliyorsa da hiç birbirimizi yüzlemedik. belki ilerde evlilik vs gibi ciddi bir durum olursa alırım karşıma onu. ama o zaman da çok mu geç olmuş olur, nasıl bir etki yaratır bilemiyorum :50:

bence burda yaptıgınız bu belirtiden sonra gidip konuşup
halletseniz iyi olur... evlilik gibi ciddi şeye karar verip öyle söylemekte mantıksızlık olur...
3yıldır sevgiliniz ise sizle alakalı sırrı bilmek hakkı:34:

sırlarım vardır, daha doğrusu iki kişinin bildiğini bütün köy bilir sözüne inanırım. bunu da çok acı bir şekilde öğrendim.
çok yakın bir kız arkadaşım vardı, kendimle ilgili özel bir durumumu paylaştım. paylaşmaz olaydım, ilk tartışmamızda herkesin içinde bunu yüzüme vurdu.
evlenmeden önceki hayatımla ilgili olanları, ailemle ilgili olan konuları eşime anlatmadım, onunkileri de öğrenmeye gerek duymadım.
şuan bekarım ama erkek arkadaşım olsa, geçmişimle ve özel hayatımla ilgili hiçbirşeyi detayıyla anlatmam, onu ilgilendirmez çünkü.
kızıma da aynı öğütü veriyorum, hiçbir özelini yada başkasının özelini kimseye anlatma. öğrenmeye de meraklı olma. kendinle ilgili ufak tefek sır da diyebileceğimiz şeyleri kendine sakla, senen içinde tutamadığını başkası nasıl tutsun.
herkesin özeli olmalı.
her zaman herşeyi bilmek iyi değildir.
sırdan kastım aldatma ihanet yalan dolan sinsilik değil.

Son düzenleme:
bence burda yaptıgınız bu belirtiden sonra gidip konuşup
halletseniz iyi olur... evlilik gibi ciddi şeye karar verip öyle söylemekte mantıksızlık olur...
3yıldır sevgiliniz ise sizle alakalı sırrı bilmek hakkı:34:

:18: evet haklısınız da dilim varmıyor işte hep söyleyecek gibi oldum ama olmadı kelimeler çıkmadı.. bir yandan bunu bilmeye hakkı olduğunu da düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back
X