Çok güzel yazmışsınsırlarım vardır, daha doğrusu iki kişinin bildiğini bütün köy bilir sözüne inanırım. bunu da çok acı bir şekilde öğrendim.
çok yakın bir kız arkadaşım vardı, kendimle ilgili özel bir durumumu paylaştım. paylaşmaz olaydım, ilk tartışmamızda herkesin içinde bunu yüzüme vurdu.
evlenmeden önceki hayatımla ilgili olanları, ailemle ilgili olan konuları eşime anlatmadım, onunkileri de öğrenmeye gerek duymadım.
şuan bekarım ama erkek arkadaşım olsa, geçmişimle ve özel hayatımla ilgili hiçbirşeyi detayıyla anlatmam, onu ilgilendirmez çünkü.
kızıma da aynı öğütü veriyorum, hiçbir özelini yada başkasının özelini kimseye anlatma. öğrenmeye de meraklı olma. kendinle ilgili ufak tefek sır da diyebileceğimiz şeyleri kendine sakla, senen içinde tutamadığını başkası nasıl tutsun.
herkesin özeli olmalı.
her zaman herşeyi bilmek iyi değildir.
sırdan kastım aldatma ihanet yalan dolan sinsilik değil.
Açıkçası ben eşler arası sırlar sınırlar olamaz olayına karşıyım yani eğer ki eşi ilgilendirmiyorsa kişinin sadece kendisine ait birşeyse anlatılmasa da olur diye düşünüyorum evlilik iki kişinin bir hayat kurması olabilir ama kişinin bir de ben alanı vardır, mesela eşim günlüğümü okuyamaz ee sır da bunun gibidir, özel alan...
Benim kendime ait sır diyebileceğim birşey yok ama birçok insanın sır olarak paylaştıkları vardır ve onlar sadece bende kalır bunu üçüncü bir kişiye ne anlatırım ne de sırrı paylaşan kişiyle her konuşulduğunda yüzüne vururum, söylenenler olduğu yerde kalır.