Sırrı söylemeli miyim?

Biri bana sır verecek güvenecek asla ona bunu yapmam sizin vazifeniz değil bunu söylemek!o sırrı unut sır dediğin deşilmez

Anlatmak size düşmez anlatmak istemiş olsa kendi söylerdi sizinle dertleşmek istemiş dir eger söylerseniz güveniliğinizi kayıp edersiniz sonuc olarak size güvenip kendime yakın gördü icin anlatmış sizde kalsın bence yarın birgün eşiniz duyarsa ve sizden neden benden sakladın sustun derse bu olayı anlatmak bana düşmezdi dersiniz

Kendi aralarinda, seni ilgilendirmez, sen karisma diyenlere katilmiyorum. Iki kardes arasindaysa neden konu sahibine anlatmis. Resmen zor duruma sokmus :63:
Ben söylemezdim ama anlamasini saglardim :110:

bunca yıl söylememişsiniz şimdi niye söylesem mi diye düşünmeye başladınız anlamadım
söylecekseniz de hemen söylemeniz gerekiyodu şimdi söyleseniz dicek ki eşiniz niye daha önce söylemedin?
yine suçlu olcaksınız yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumları valla işiniz zor

büyük yemin ettim söylememek için
Ama eşimde kendisinden birşey saklamama çok kızıyor..
‘Kız kardeşi öz değil’ siz olsanız söyler miydiniz
Öğrenince bu sefer neden sakladın diyecek
Söylesem, benim söylemem yanlış diye düşünüyorum ve susuyorum
Gerçek bilgi de olmayabilir yalansa bu Bilgi eşinizle aranız bile açabilir. İlla eşinize söyleyecekseniz ses kaydı alıp eşinize dinlettirin. Bu siteye girdiğimden beri herkesten her şeyi bekler oldum

Ha aileden ha veliden, anneleri ortak değil mi?
Ben söylemezdim , kendi başıma gelen bbirseyse de öğrenmek istemezdim.
Unutun gitsin.
O kabak sizin başınızda patlayana kadar sirada bir sürü insan var. Siyrilirsaniz bir şekilde eğer öğrenirse. Ki otuz sene öğrenmeyen daha da öğrenmez zaten.
Boşuna suyu bulandirmayin

Anneleri ya da babaları ortak olanlar öz kardeş oluyorlar zaten. Dolayısıyla eşinizin öz kardeşi zaten. Sadece babaları farklı. Bu onları üvey yapmaz.

Bu arada ben olsam söylemezdim. Bunca yıl saklanmış, bu kadar önemli bir olayı açıklayacak kişi ben değilim diye düşünürdüm. Kimin sırrı ise o söylesin.

Hadi kardeş ayrı babadan , ama şu an evde bir baba varsa ve eşiniz kendisini o babadan biliyorsa , söylenmez bence ,küllüm ortalık karisir
(Tüm sayfaları okuyamadım)

Bence soylemeyin hem yemin onemli hemde siz gorumcenizle konusun bu konuyu yani soylemesi gerektigini soyleyin. Esinizin bunu bilmeye hakki var

Back
X