Sırt ağrılarım. yatak önerileri...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
herkeze merhabalar.. derdim var bölümünde bu tip konulara rastladığım için bende bir öneri alayım dedim...

benim i... den aldığım 4 yıllık yatağım çöktü... artık yaylarını sırtımda hissedebiliyorum. çok canımı acıtıyor. sırt - boyun ağrılarım arttı...
yeni yatak almaya karar verdik gibi... de ne alacağız şimdi... şikayet sitelerine bakıyorumda maşallah tüm yataklar sorunlu:27:...

artık aldığımız ürünler eskisi gibi ömürlük olmuyor. hemen ölüyorlar ya...

yatak için hangi marka önerirsiniz...

yataş'ın ortopedik yatağını alcam bende sende düşünebilirsin....

iyidir herhalde ilk defa kullancam bende..

Fizik tedavi doktorumuzun önerisi ful ortobetik yataş demişti ..:16:
kullanıyorum cok memnunum,ful ortobetik demek cok sert yada yumusak demek degildir ..:49:
vucüt un isteğine göre ayarlanmış,güzel dizayn edilmiş demek cnm .. sağlıklı günler :3:

Fizik tedavi doktorumuzun önerisi ful ortobetik yataş demişti ..:16:
kullanıyorum cok memnunum,ful ortobetik demek cok sert yada yumusak demek degildir ..:49:
vucüt un isteğine göre ayarlanmış,güzel dizayn edilmiş demek cnm .. sağlıklı günler :3:

hımm.. bakmaya gideyim... ağrıların azaldımı? sabah uykunu almış olarak kalkıyormusun? yatakta önemli sonuçta..

Yataş blue star kullanıyorum iki tarafı farklı biri yazlık diğeri kışlık. Uyku kalitesine önem veren biri olarak yakın bir tanıdığımızın tavsiyesi ile aldım. Ben çok memnunum siz de bakabilirsiniz.:46:

Annemde, bende aynı yatağı kullanıyoruz ,memnunuz canım :16::16:

bakayım..

Yataş blue star kullanıyorum iki tarafı farklı biri yazlık diğeri kışlık. Uyku kalitesine önem veren biri olarak yakın bir tanıdığımızın tavsiyesi ile aldım. Ben çok memnunum siz de bakabilirsiniz.:46:

teşekkürler... yataşın yatakları güzel demekki.

kaç yıldır kullanıyorsunuz onu da sorayım.

birde sizin önerdiğiniz yataklarda WOOLMARK ® YÜN VATKA varmış. yünlü şeylere alerjim vardı benim. içindeki birşeyse belki birşey olmaz. yinede doktora danışmam lazım. satıcıya da sorayım...

başka önerisi olan varmı?

Yatak alirken gidip yatip deneyebiliyorsunuz. En azindan sertligi hakkinda fikir verir. Yatsan/tempur tavsiye ederim. Biz ordan king koil aldik. Cok memnunum.

Yatak alirken gidip yatip deneyebiliyorsunuz. En azindan sertligi hakkinda fikir verir. Yatsan/tempur tavsiye ederim. Biz ordan king koil aldik. Cok memnunum.

hımm. yatsanın satış noktası yokmuş burda... ama başka ile gidersek bakarım. bu arada tempur çok pahallı... en ucuzu 3300 :53:

hımm. yatsanın satış noktası yokmuş burda... ama başka ile gidersek bakarım. bu arada tempur çok pahallı... en ucuzu 3300 :53:

Evet biraz pahalı. 2012 de 2000 civarıydı. Visko yataklar ama yanılmıyorsam 1200-1800 arasıydı diğer yataş olsun başka bilinen markalar olsun. Biz de diğer mobilyalarda ucuza kaçtık ama yatakta biraz açtık kesenin ağzını.

Back
X