İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar sırt dekoltesi için sütyen

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar,

okul balosu için sırtı ve göğsü V şeklinde gelen uzun bir elbise aldım fakat sırtı şeffaf bantı sütyen istemiyorum, gittiğim her çamaşırcı da silikon yapıştırma sutyen öneriyor ama onlarda göğse pek bi dolgunluk vermiyor brz destekli bi sütyenle daha hoş duracak elbisem. bunun için gelinliklerin içine giyilebilen sırtı olmayan yada daha alttan geçen bantlı sutyenler olduğunu söylediler, izmirde nerede bulabilirim bi fikri olan var mı? yada başka bir önerisi olan var mı?

arkadaşım bende izmirdeyim aslında bulabilecegin yerler burda yoksa hiçbiyerde yoktur ama senin yerinde olsam ben balenli altı sert olan bir sutyenimi ya gögüs kısımlarını kesip yada arkasını kesip elbiseyi terziye götürür gögüs kısmını açtırıp içine diktirirdim.ben böyle sırtı açık bir elbisemin içine bikinimin süngerlerini çıkarıp diktirmiştim...

arkadaşlar ben bu sutyeni hiç duymadım da kalça sutyeni diye bişi var mı?bilen gören var mı acaba:)

bikini süngerleri v şeklinde oluyor ya hani. v şeklinde sutyenlerde var kesmen gerekir yaparmısın bilmiyorum ama ben yaptım böle şeyler

teşekkür ederim arkadaşlar. internette ararken la senzada bi model buldum sanırım dekolte için ve destekli forumda varmış la senza oraya bakıcam bir de :) bir de burda bu ürünü buldum ama normal bi çamaşırcıda bu ürünler yok maalesef nerden bulurum bilmiyorm sutyeni içine monte etmeyi en son seçenek olarak saklıyorum açıkçası :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…