- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğzama ve zonaya benziyor biraz tabi en iyisini doktor bilir doktora görünmeden krem vb ilaçlar kullanma.merhaba kızlar , sırtımda sıvılce benzeri gibi bısey cıktı ama sivilcede degil ne oldugunu cozemedim çarsamba günü cildiyeye gidecegim fakatsuan yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirim.Eki Görüntüle 970155 ılk ve 2. haliEki Görüntüle 970156
merhaba kızlar , sırtımda sıvılce benzeri gibi bısey cıktı ama sivilcede degil ne oldugunu cozemedim çarsamba günü cildiyeye gidecegim fakatsuan yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirim.Eki Görüntüle 970155 ılk ve 2. haliEki Görüntüle 970156
Eğzama ve zonaya benziyor biraz tabi en iyisini doktor bilir doktora görünmeden krem vb ilaçlar kullanma.
Bilmiyorum canım ben görüntü olarak benzettim sadece inş kötü birşey çıkmaz.zono olamaz zono zıplatır insanı ağrıdan öyle olsa şimdiye doktora gitmiş olurdu ağrıdan duramayıp
sütyen klipsinin olduğu yerde sanırım tam olarak öylemi:26: eğer öyleyse metal alerjisi olmuş olabilir ben metal takamam mesela kendimden biliyorum amasırtımda olmadı hiç omuzlarımda olurdu hep. böyle bişey değilse egzamaya benziyo
Kolonya sürmeyin cildinizi tahriş edebilir kolonyanın bile yan etkileri var.yani bilmiyorum stresliydim 1 hafta önce falan ama bilemiyorum şaşırdım bende daha önce başıma gelmedi hiç. agrı yok sanırım kaşıntı oluyor ara ara kolonya sürdüm hafifledi kaşıntı
ben de zonaya benzettim. egzama bir gecede çıkmaz... ve çok kaşıntılıdır.... eğer bir gecede olduysa ve kaşıntıdan çok ağrı ya da uyuşukluk gibi hisleriniz varsa...ve her bir kızarıklık-buradan pek belli olmuyor- örümcek, böcek vs. ısırığı gibi gözüküyorsa yani bir ucu varsa muhtemelen zonadır ve 2 haftadan önce iyileşmez malesef..geçmiş olsun
bir gecede cıkmadı bir kaç gündür var sütyende kagıt vardı arka kısmında o kaşıntıya sebep oldu sanırım bende kaşıdım ve daha sonra sütyenin neden oldugunu düşünüp cıkardım ama kaşıntı devam etti
aslında sütyenin kagıdı vardı oncelikle oyle kasıntı hıssetim ve kaşıdım 2 gün once falan cıkardım sütyen kullanmıyorum ama sütyenden mi yoksa egzama mı bilmiyorum sivilce falan zannetmiştim ben
ben metal sütyen askısı takamam takı takamam ondan geldi aklıma. ama zono ağrı yapar böyle sessiz olmaz yani bide bizim buralarda gece yanığı derler uçuk yani bildiğin dudağımızda çıkan uçuk başka yerlerde de çıkabiliyo bi gecede çıktığı için gece yanığı diyolar