canım teşekkür ederim, bugün siparişimi verdim. adam bana da öyle dedi, beyaz tenliysen çok dikkatli kullanman gerekiyor, kullandıktan 3 gün sonra ve ardından gelen 5. günlerde hep iletişim halinde olalım dedi. bakalım, denicem. inş işe yarar. ben de çok az küçük güneş lekeleri var. salak kafam hiç güneş faktörleri krem kullanmadım ve çok beyaz olduğum için o minikler de gözüme batıyo artık. pis lekeler
fiyatı soran olmuş 38 tl arkadaşlar
merhaba arkadaşlar bende sivilce ve güneş lekelerinden müzdarip biri olarak araştırmalarım sonucunda sis leke kremini aldım. yarın 5. aşamaya geçeceğim
5 yıl önce sivilce tedavisi gördüm. son 9 aydırda sivilce çıkmaya başladı sivilceden ziyade kırmızı lekeler uzun sürede kalıyor geçmiyor. beyaz tenli olduğum için kırmızı lekeler iğrenç görünüyor. ve çok moralim bozuluyor
kremden bahsedeyim size ben 23 gündür kullanıyorum. bende yan etkisi olmadı sadece çene bölgemde biraz derim soyuldu ama çok hafif sivilce çıkmaya devam etti bi hayli fazlaca ailem kullanma sivilcen arttı dedilerse umut bağladım bir defa, mustafa beyi aradım böyle bir yan etkisi olabilirmi diye oda cildi alttan onardığı için hasta kısmı düzelterek gelir normaldir geçer dedi.şuanda sivilcem yok yüzümde ama çıkanların lekeleri var çok bariz olmasa da hafif hafif azalmaya başladı lekerde. çok merak eden arkadaşlara durumu buradan bildirebilirim ( benim cildim çok hassas yara bile çok geç iyileşir belkide o sebepten geç kaldı ama umudum hala var son aşamaya kadar kullancam )
bende tekrar kremden almak istiyorum ama yazın yapmayacağını söyledi eczacı lekelenme şikayeti geliomş halbuki iki senedr kullanydm ben aksine bronzlaşmamı engelliyodu benm normalde çok çabuk bronzlaşrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?