Şişe Çevirmece :D

avon pur blanca alttaki estetiğin var mı ? yoksada estetiğe ihtiyacı olan bölgen var mı

Yok şekerim ama hayırsever bir doktor gel sana ücretsiz burun estetiği yapayım dese bir saniye beklemem yerimde
Alttaki en kötü en sevmediğin huyun ne ?

çok tembelim ve dağınığım ........ Alttaki gerçektende ilk aşklar unutulmaz mi

ewt malasef unutulmazz
hiç sevgilini yada eşini aldattınmı?

önceden söylemek aldatmak oluyorsa evet, eskileri şu an adları da yüzleri de aklıma gelmiyor ama işte onları aldatmıştım.. cık cık cık.. kötü pinaran_

şu ana kadar söylediğin ve sonuçları yüzünden en pişman olduğun yalanın neydi ??? anlat bakalım..

Öyle bir yalanım olmadı heralde olduysa da hatırlamıyorum, daha çok kendimi çaresiz hissettiğim zaman beyaz yalanlar söylerim.

Duştayken bağıra bağıra şarkı söyler misin?

Öyle bir yalanım olmadı heralde olduysa da hatırlamıyorum, daha çok kendimi çaresiz hissettiğim zaman beyaz yalanlar söylerim.

Duştayken bağıra bağıra şarkı söyler misin?
ahahahahhahah bazenn Ama keyifli şarkılar açarım

Alttaki Hiç sexshop a girmeye yeltendinmi yada girdinm,i

ahahahahhahah bazenn Ama keyifli şarkılar açarım

Alttaki Hiç sexshop a girmeye yeltendinmi yada girdinm,i

Merak edip siteye baktiydim bi Kez :-D

Alttaki hic bekarken karnina yastik vb. Koyup hamile olsam nasiil olurdum diye baktin mi ?? :-D

evet denedim bir kaç kez. :)

sevgilini hiç başka isimle çağırdıığın oldu mu?

Gelmedi herhalde hatırlayamadım.

Hiç arkasından konuştuğun birinin yüzüne güldün mü?

Aşk sanmıştım ama değilmiş imkansız olduğunu bile bile severdim ama boş insanmış ve yalnış düşünceye kapılmışım.
- Çok şükür aşkı bana tatdıran adamla nişanlıyım

Sevdiğine hiç yalan söyledin mi her hangi bi konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…