Şişe Çevirmece :D

:) hayır hiç öyle bir şey denemedim.
alttaki hiç sevip de kavuşamadığın oldu mu ?

Oldu. İyiki kavuşamamışım. Şimdi öyle bir aşkı nasip ettiki Rabbim, 1 buçuk yıldır masallarda yaşıyorum sanki. İnsan bazen istiyorsa ve nasip olmuyorsa, Allahın bi bildiği vardır. Her gün şükrediyorum, ve her gün ona dahada çok aşık oluyorum.

Hayatında herhangi birini gerçekten öldürmek istedin mi?

keşke bu insanı tanımasaydım dediğim olmuştur ama öldürmek istediğim olmadı.
alttaki en büyük pişmanlığın.

herkesi kendim gibi sanmak ,fazla güvenmek .

hayatta en sevdiğin kişi kimdir diye sorsam ?

Evettt dersane arkadaşlarımla lisedeyken ailemizden habersiz kaçamak yapıp şehir merkezine gitmiştik. Acayip yağmur yağdı ıslandık hep. Döndüğümüzde baktıkki bizim memlekete tek damla düşmemiş. Haliyle o gün evdekiler anlamıştı bi halt yediğimizi

Alttaki sorarım sana En uçuk hayalin nedir?

Alıp başımı gitmek.. gidipte kafama göre 1 2 günüümü istedigim gibi doyasıya yaşamak.. sonra döndügümde tepki almamak:))

hayatta sadece kendinin bildiği bir sırrı bizimle paylaşş????

Benim için çok değerli bi dostum, yanlış aşk yüzünden hata üstüne hata yaptı Kendini o beş para etmez adama teslim etti. Bana üstü kapalı anlattı ama anladım artık kız değildi utandı söyleyemedi ve bunu bir tek ben biliyorum... Ailesi bunu kaldırabilcek yapıda değil. İnşallah bir gün bu yüzden başı ağrımaz....

Hiç 2 aşk arasında kaldın mı alt komşum ????

kötü olurdu o durum garanti ama kalmadım 2 aşk arasın da çok şükür.
peki ya altta ki sen annenin haberi olmadan gizlice bir şey yaptın mı ?

çok şey yaptım
en büyüğü neyse söylemicem...

sen erkek arkadışınla gezerken sıkışıp ona söylemektende utandığın için patlayana kadar sıktınmı kendini

evet oldu..ama o da artık eşim oldu

peki sen cesaretini toplayıp tam doğruyu söyleyecekken yalana bağladın mı mevzuyu:26:

hayir yapmadim :)
peki sen asadakiii hoslandigin erkege duygularini aciklarmiydin?

hayır hiç oyle birsey basıma gelmedi mizaç olarakta oyle bir yapıda değilim aslaaa sölemem

alttaki bir filmde görmüştüm gece annenler uyurken yorganın altına yastık koup arkadslarınla eglenmeye gittin mi

Hahah Öyle bir şey yapmadım ama çok eğlenceli olabiliiiir.
Eveet alttaki sevgilin ya da hoşlandığın adam senden saçını kesmeni (kuaföre gitmek yok kendin kesiceksiin) isterse ne yaparsıın?

Kabul etmem tabi ki.

Peki sen aşık olduğun bir erkeğe evlenme teklif eder miydin?

Büyük konuşmayayım ama aslaa affetmezdiim. :95:
Sen hiç eşinin ya da sevgilinin annesiyle kavga ettin mii?

aşırı derece de duygusal,alıngan olmam
en sevdiğin huyun nedir ?

Sabırlı olmam ..

Eşinin annesini gerçekten seviyormusun yoksa anne olduğu içinmi değerli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…