şişkinliğim fallara bile konu olmuş :((

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
kızlar merhaba,

galiba ölümüm ihmallerim yüzünden olacak. birkaç yıldır çok şişkinlik problemim var, durduk yerde karnım şişiyor kocaman oluyor hamile gibi. ben de hiç önemsemiyordum. adetlerim de çok problemli ağrılı geçer, evlenince geçer derlerdi evleneli on ay oldu hala tık yok. bir iki aylık evliydim cildim çok bozuldu çok sivilcelendim bir anda, bebek gibi yüzüm vardı şimdi sivilce tedavisi görüyorum. doktorum kadın oğuma görün dedi umursamadım.

annem dün arkadaşına fal baktırmış gerçi inanmamak lazım ama insan kanıyor işte. kadın kızının ciddi sağlık problemleri var karnı şişiyor kocaman oluyor demiş, muhakkak kadın doğum doktoruna gitsin. çocuk yapmayı düşünürse sakın kendi karar vermesin, önce doktora görünsün demiş. dönmüş dönmüş tekrarlamış. korktum ben de önemli bişey midir acaba? yoksa kanser mi oldum ben yaa:25::43::43:

kızlar merhaba,

galiba ölümüm ihmallerim yüzünden olacak. birkaç yıldır çok şişkinlik problemim var, durduk yerde karnım şişiyor kocaman oluyor hamile gibi. ben de hiç önemsemiyordum. adetlerim de çok problemli ağrılı geçer, evlenince geçer derlerdi evleneli on ay oldu hala tık yok. bir iki aylık evliydim cildim çok bozuldu çok sivilcelendim bir anda, bebek gibi yüzüm vardı şimdi sivilce tedavisi görüyorum. doktorum kadın oğuma görün dedi umursamadım.

annem dün arkadaşına fal baktırmış gerçi inanmamak lazım ama insan kanıyor işte. kadın kızının ciddi sağlık problemleri var karnı şişiyor kocaman oluyor demiş, muhakkak kadın doğum doktoruna gitsin. çocuk yapmayı düşünürse sakın kendi karar vermesin, önce doktora görünsün demiş. dönmüş dönmüş tekrarlamış. korktum ben de önemli bişey midir acaba? yoksa kanser mi oldum ben yaa:25::43::43:

Bence burda vakit kaybetmek yerine bir an once doktora gidin iciniz rahat etsin. Umarim bir seyiniz yoktur ama ihmal etmeyin gecmis olsun

kızlar merhaba,

eN kısa zamanda doktora gidin sağlık bu ihmale gelmez,kabızlık sorununda var mı eğer kabızlık sorunuda varsa bagırsagın çalışmıyordur.Önce genel cerrahiye gidin sonrada kadın doğuma gidin isterseniz.

Son düzenleme:
Annenız bılerek oyle demiştir sıze hanı doktora gıdın dıye:1: ama bencede gıtmelısınız görunmek lazım

eN kısa zamanda doktora gidin sağlık bu ihmale gelmez,kabızlık sorununda var mı eğer kabızlık sorunuda varsa bagırsagın çalışmıyordur.Önce genel cerrahiye gidin sonrada kadın doğuma gidin isterseniz.

Öyle bir problemim yok. bizim ailede kalıtsal bütün evlenen kızlar önce kist aldırır sonra doğum yapar, kesin öyle bişeydir deyip önemsemiyordum. fena korktum yaf

Öyle bir problemim yok. bizim ailede kalıtsal bütün evlenen kızlar önce kist aldırır sonra doğum yapar, kesin öyle bişeydir deyip önemsemiyordum. fena korktum yaf

Kist önemsiz mi sizce ya kistiniz varsa ve kötü huylu bir kistse o yüzden en kısa zamanda doktora gidin ayrıca tiroitlerinizede baktırın oda adet düzensizligine sebep olur.

kızlar merhaba,

Bence falcıya söyleyin de hastanelere iş başvurusu yapsın idrardan hastalık tahimini yapmak yerine telveden tespit ediyor bravo

kadın olmak diye geçacayip bişey, şu halde acaba kanser mi oldum diye düşünürken ya ölürsem demedim ya eşime bir evlat veremezsem diye geçti aklımdan:(

Bence ihmal etme ...benim karnım şişti umursamadım kilo aldım diyip diyete girdim ...ki bende başka hiçbir şikayet yoktu .....ama bir gece yarısı acayip sancı tuttu ama nasıl sancı:53: hemen doktora gittik birsürü tahlil vs yapıldı 25 cm büyüklüğünde bir kistmiş laahtan iyi huylu cıktı ameliyat oldum şimdi rahatım o kocamn göbeğim yok ... doktorlar cok kızdı bana hiç mi şikayetin olmadı doktora görünmedin bu kadar büyüyene kadar ne kaldın vs...bu kadar büyük olmasaydı ilaç tedavi yada kapalı ameliyat olacaktım büyük oldugu için açık sezeryan gibi oldum çok zorlandım ...ihmal etme görün birsey yoksada için rahat eder en azından

kadın olmak diye geçacayip bişey, şu halde acaba kanser mi oldum diye düşünürken ya ölürsem demedim ya eşime bir evlat veremezsem diye geçti aklımdan:(

Sosyal güvenceniz mi yok?

Gerçekten anlam veremiyorum ya, elimizin altında her halt var, insanlar doğuda yokluktan bakımsızlıktan ölüyor siz evde oturup falcının söylediklerini düşünüp kendinize teşhis koyuyorsunuz, pes.

benim kuzenimin hiçbir sağlık problemi yok bu şişkinlik için doktor doktor gezdi en son stresten demişler. eğer sağlık probleminiz yoksa aşırı stres de şişkinlik yapıyormuş. o da kavitasyona (bölgesel zayıflama) başladı. gözle görülür etkisi var doktor sağlığınızın yerinde olduğunu söylerse bi deneyim derim.

Son düzenleme:
Back
X