şişkinlik midede yanma ..

dlktrn55

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
69
78
18
30
merhaba sevgili anneler ve anne adayları 9 haftalık hamileyim ve hamileliğimden bu yana karnım çok şişiyor gebelikten öncede adet dönemlerine girecegim zaman şişerdi geriye kalan dönemler normal düz bir karnım vardı 54 kiloyum bol su içiyorum,bagzen yediklerim agzıma geliyor hazımsızlık yaşıyorum sanki,benimle aynı durumda olan varmı ? endişelenmemi gerektirecek veya şunları yaparsan daha iyi olur diyen tüm anneleri yorum abekliyorum şimdiden teşekkürler :KK36:

Nur topu gibi reflunuz var hayirli olsun ;) benimde o haftalarda basladi. Sabahlari panpas iciyorum ac karnina sonrada sorun olursa gaviscon advance surup tabi doktorum verdi sizde doktorunuza sorun

merhaba sevgili anneler ve anne adayları 9 haftalık hamileyim ve hamileliğimden bu yana karnım çok şişiyor gebelikten öncede adet dönemlerine girecegim zaman şişerdi geriye kalan dönemler normal düz bir karnım vardı 54 kiloyum bol su içiyorum,bagzen yediklerim agzıma geliyor hazımsızlık yaşıyorum sanki,benimle aynı durumda olan varmı ? endişelenmemi gerektirecek veya şunları yaparsan daha iyi olur diyen tüm anneleri yorum abekliyorum şimdiden teşekkürler :KK36:
Ben aynısını yaşıyorum şuan kim yazmış yorumlar neymiş diye bakıyom derken gebeymişsin 😂😂
İnşallah bendeki sebep de odur.
İlk gebeliğimden taktik vereyim çok rahat edersin
Tiroid hapı kullanıyo musun öncelikle?
Onunla birlikte yoğurt süt ayran peynir yemek yanma yapıyordu,
Ben bunu keşfettim ve 24. Haftaya kadar 7 kilo almıştım, bunu keşfettiğimde kızartma, yaş şeker un ve süt yoğurt ayranı kestim. Bunları 41. Haftaya kadar hiç yemedim.. birdaha hiç yanmam ve şişliğim olmadı, hiç kabız da olmadım. Sadece bebek şişti ve ben 17 hafta boyunca0 kilo aldım. Doğuma 7 kiloyla gittim 3.5 kilo oğlan 3.5 kilo plesenta, 7 kiloyu bırakıp çıktım..
Yanma çok feciydi, şöyle anlatmıştım o hissi

Sanki ejderhayım da ateş püskürücem 😞
Sendeki his de böyleyse, öncelikle tatlı ve kızartmaları ve yoğurt ayranı kes bi bak derim.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻

Ben aynısını yaşıyorum şuan kim yazmış yorumlar neymiş diye bakıyom derken gebeymişsin 😂😂
İnşallah bendeki sebep de odur.
İlk gebeliğimden taktik vereyim çok rahat edersin
Tiroid hapı kullanıyo musun öncelikle?
Onunla birlikte yoğurt süt ayran peynir yemek yanma yapıyordu,
Ben bunu keşfettim ve 24. Haftaya kadar 7 kilo almıştım, bunu keşfettiğimde kızartma, yaş şeker un ve süt yoğurt ayranı kestim. Bunları 41. Haftaya kadar hiç yemedim.. birdaha hiç yanmam ve şişliğim olmadı, hiç kabız da olmadım. Sadece bebek şişti ve ben 17 hafta boyunca0 kilo aldım. Doğuma 7 kiloyla gittim 3.5 kilo oğlan 3.5 kilo plesenta, 7 kiloyu bırakıp çıktım..
Yanma çok feciydi, şöyle anlatmıştım o hissi

Sanki ejderhayım da ateş püskürücem 😞
Sendeki his de böyleyse, öncelikle tatlı ve kızartmaları ve yoğurt ayranı kes bi bak derim.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
evet troit hastasıyım akşamları 1 bardak süt içip yatarım genelde peynirsizde kahvaltı yapamam :KK43: ejderha degilde rahatsız ediyor şişkinlik sadece bazen yediklerim ağzıma geliyor,yanma yok herhangi bir kilo artışıda yok ama rahatsız oluyorum birdahaki muayenede doktoruma danışacagım bunu..

Nur topu gibi reflunuz var hayirli olsun :KK66: benimde o haftalarda basladi. Sabahlari panpas iciyorum ac karnina sonrada sorun olursa gaviscon advance surup tabi doktorum verdi sizde doktorunuza sorun
reflü degilde troit hastasıyım ben başka bir hastalığım yok çok şükür adet dönemlerine girdiğim zaman şişkinlik oluyordu hasta olunca geçiyordu dümdüz karnım oluyordu.hamileliğimden beri şişlik devam ediyor acaba adet görmediğim için vücut tepkimi veriyor yada yediğim bişey dokunuyor bilemedim doktoruma danışacagım

reflü degilde troit hastasıyım ben başka bir hastalığım yok çok şükür adet dönemlerine girdiğim zaman şişkinlik oluyordu hasta olunca geçiyordu dümdüz karnım oluyordu.hamileliğimden beri şişlik devam ediyor acaba adet görmediğim için vücut tepkimi veriyor yada yediğim bişey dokunuyor bilemedim doktoruma danışacagım

Yediklerim agzima geliyor yazmissiniz bu refluden kaynakli olur yanma falanda yapar.

Back
X