- 5 Ekim 2016
- 32
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ececiiim3535
-
Normal canım. 2 kilo ödemdir.Arkadaşlar mrb 5 +3 Üm daha çok yeni bir hamilelik ama aşırı bir şişkinlik var karnımda kasiklarim agriyor ve karnım 3 4 aylık hamileymiş gibi sis normalde 50 kiloydum 10 qun oldu hamile oldugumu öğreneli o qunden beri 2 kilo aldım sizce normal mi anlamadım bu durumu ben
Peki o ödem vücuttan gider mi canım :-/Normal canım. 2 kilo ödemdir.
Amin canım önemli olan o tabi allah kucağımıza almayı nasip etsin çok çok kilo almadan49 kilo ile hamile kaldım karnım baya var 10 haftalıkmisiz ama gaz da şişiriyor bende 1,5 kilo almıştım öyle de kaldım mide bulantilarin başlamadı mı merak etme başlasın 3 ay bitene kadar kilo bile verirsin ben 6.haftadan sonra doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum birde felaket bel ağrım var ay Bebeklerimiz iyi olsun daAllah onları korusun. .
2 ayda 8 kilo aldim benim sonu kotu bittigi icin kurtaj olsum ve 4 kilo aninda gitti meger odemmis. Kafana takma benceArkadaşlar mrb 5 +3 Üm daha çok yeni bir hamilelik ama aşırı bir şişkinlik var karnımda kasiklarim agriyor ve karnım 3 4 aylık hamileymiş gibi sis normalde 50 kiloydum 10 qun oldu hamile oldugumu öğreneli o qunden beri 2 kilo aldım sizce normal mi anlamadım bu durumu ben
Arkadaşlar mrb 5 +3 Üm daha çok yeni bir hamilelik ama aşırı bir şişkinlik var karnımda kasiklarim agriyor ve karnım 3 4 aylık hamileymiş gibi sis normalde 50 kiloydum 10 qun oldu hamile oldugumu öğreneli o qunden beri 2 kilo aldım sizce normal mi anlamadım bu durumu ben
Geçmiş olsun cnm:-(2 ayda 8 kilo aldim benim sonu kotu bittigi icin kurtaj olsum ve 4 kilo aninda gitti meger odemmis. Kafana takma bence
İşin garibi kabizlik veya gaz yönünden de şimdilik bir sıkıntım yok o yüzden bana tuhaf gelio ztnilk ayda benimde şişliğim ve kasık ağrım çoktu4-5 aylık hamile gibiydim. 8 kilo birden aldım. şişlik ve kasık ağrısı azalmaya başladı 2 haftadır. iyimi kötü mü bilmiyorum bu durum ama azaldı. ilk aylarda kabızlık, gaz şişkinliği, aşırı kasık ağrıları rahimdeki değişiklikler bunlardan dolayı sanırım şişlik fazlaydı.
Anladım canım teşekkürler inş dediğin gibidirilk ayda benimde şişliğim ve kasık ağrım çoktu4-5 aylık hamile gibiydim. 8 kilo birden aldım. şişlik ve kasık ağrısı azalmaya başladı 2 haftadır. iyimi kötü mü bilmiyorum bu durum ama azaldı. ilk aylarda kabızlık, gaz şişkinliği, aşırı kasık ağrıları rahimdeki değişiklikler bunlardan dolayı sanırım şişlik fazlaydı.
Hamilelik süresince gitmiyor hayatım. Sıkıntı etme :) zaten yaval yavaş daha bol giyinmen gerekecek. Ben öğrendikten 2 hafta sonra pantolonlarıma elveda dedim. Okadar şiştim. Bünye meselesi biraz da.Peki o ödem vücuttan gider mi canım :-/
Ayy saol canım içimi rahatlattinbende 8 haftalık hamileyim 65 ile hamile kalmıştım hatırlıyorum bundan üç hafta falan önce 68i gördüm şok oldum şimdi ise 67yim ve hiç bulantı kusma falan yok bende gayet iyi yiyorum özetle ilk zamanlarda vücut adapte olmaya çalıştığı için bi anormalliklere giriyor fazla takma kafana rahat ol canım
Anladım canım doğru soluosun çok teşekkür ederimHamilelik süresince gitmiyor hayatım. Sıkıntı etme :) zaten yaval yavaş daha bol giyinmen gerekecek. Ben öğrendikten 2 hafta sonra pantolonlarıma elveda dedim. Okadar şiştim. Bünye meselesi biraz da.
Ne güzel canım hiç almamışsın keşke bende öyle olsamgebelikte kabızlık tartıda fazla kiloya işaret. düzenli wc ihtiyacını görebiliyorsan kilo düşüyor. Ben ilaç kullanıyorum ve aç gözlü bir şekilde acıktığım halde 9. haftadayım 1,5 kilo falan almışım. :)
Ne güzel canım hiç almamışsın keşke bende öyle olsam
Bende daha çok yeni diye bekliyorum canım biraz geçsin eşimle düzenli bir şekilde yürüyüş yapmak istiyorumöyle oluyor canım arada bir yürüyüşe çık yediklerinin hepsi gidiyor. Benim lekelenmelerim olduğundan korkudan çok yürüyemiyorum. Sağlık bir gebeliği olan herkes günlük yürüyüşünü yapabilse çok kilo almadan bitiririz.
Bende daha çok yeni diye bekliyorum canım biraz geçsin eşimle düzenli bir şekilde yürüyüş yapmak istiyorum
senle ayniyiz cnm..siskinlik ve gaz uyutmuyor beni..ne zmna kadar surer acabaOzmn bu akşam yürüyüşe başlayım canım ben nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?